Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wegielkowa']łał, błansoletki:lol:[/QUOTE]
no to już będzie chyba ostatni, bo się przejadły - choć teraz będą inne - sznurkowe z charmsami itp :)

Posted

[quote name='ang']no to już będzie chyba ostatni, bo się przejadły - choć teraz będą inne - sznurkowe z charmsami itp :)[/QUOTE]
no właśnie te z I bazarku raczej się nie przejadły, bo walka na noże

Posted

Nie wiem, czy juz nie powtórzyć ogłoszeń Taszce. Było trochę telefonów, ale większość do budy, dwa domy z kotami, a niestety Tasza z kotami raczej się nie zaprzyjaźnia. Był tylko jeden telefon , który dawał jakąs nadzieję, pan z Krakowa, miał w weekend przyjechać do Kielc, skąd pochodzi i zobaczyc sunię. Niestety nie odezwał sie więcej, prawdopodobnie jednak wiadomośc o tych wyciętych guzach go przestraszyła.

Posted

Linssi, w tym tygodniu , chyba w czwartek bedzie ta korekcja powieki i zdjęcie szwów. I w zasadzie juz mogłaby iśc do domu, dlatego juz trzeba ogłaszać.
Jutro odbieram wyniki z histopatologii, jeżeli nie będa pozytywne, to bedzie problem.

Posted

Justysiek , do psów Tasza jest ok, ale z sukami mag.da jej razem nie wypuszcza na wybieg, bo przez kraty boksu się bardzo oszczekiwały. Teraz to i tak jest osobno, bo jest w domu na razie.

Wynik histopat. bedzie prawdopodobnie dopiero w środę.

Posted

[quote name='justysiek']OMG:crazyeye:
tyle na tą biedną sunię spadło:shake:
ale damy radę:diabloti:
ja mam jeszcze ciut rzeczy na bazarek:evil_lol:[/QUOTE]

Ja też mam full rzeczy na bazarek !
Do kogo wysyłać ?

Posted

Ewa36 dzięki:), dowiem sie , która z dziewczyn ma wolne moce przerobowe i mogłaby wziąc te rzeczy na bazarek .

Dzisiaj odebrałam wynik histopat., ale musimy jutro iśc z nim do weta, żeby to odczytał.

Posted (edited)

TZ mag.dy zaraz przywiezie Taszeńkę. Idziemy na plastykę powieki.
Okazja do sprawdzenia panienki na koty. Poświęcę moje do tych eksperymentów.
Trzymajcie kciuki, żeby 12 łapek i trzy główki oraz trzy ogonki nadal były przyczepione trwale po wizycie Taszy u mnie w domu:evil_lol:

Edit: Sprawdzone. Tyłek kocura cały:roll:.
Tasza, podobnie jak Alf, uważa, że koty są jadalne.

Edited by wegielkowa
Posted

[quote name='wegielkowa']TZ mag.dy zaraz przywiezie Taszeńkę. Idziemy na plastykę powieki.
Okazja do sprawdzenia panienki na koty. Poświęcę moje do tych eksperymentów.
Trzymajcie kciuki, żeby 12 łapek i trzy główki oraz trzy ogonki nadal były przyczepione trwale po wizycie Taszy u mnie w domu:evil_lol:[/QUOTE]
Wegielkowo, aleś Ty dzielna:loveu:
Taszeńko, będzie dobrze!