Incia Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Zapraszam na bazarek dla Aiszy: http://www.dogomania.pl/threads/223594-Zimowo-i-(po)-karnawa%C5%82owo-dla-Aiszy!-Zapraszam-do-6.03-do-22!!!! Quote
justysiek Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 ja widziałam notatkę i filmiki, nawet się wpisałam, ale nic nie ma :-( Quote
DONnka Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Cioteczki to już ostatnie minuty bazarku dla Taszki ZAPRASZAM do mojego podpisu :):):) Quote
ang Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='wegielkowa']łał, błansoletki:lol:[/QUOTE] no to już będzie chyba ostatni, bo się przejadły - choć teraz będą inne - sznurkowe z charmsami itp :) Quote
wegielkowa Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='ang']no to już będzie chyba ostatni, bo się przejadły - choć teraz będą inne - sznurkowe z charmsami itp :)[/QUOTE] no właśnie te z I bazarku raczej się nie przejadły, bo walka na noże Quote
wegielkowa Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Taszka niebawem na zdjęcie szwów i plastykę powieki pójdzie. Quote
ang Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 zapraszam na bazarek dla Taszy:) SUPER BRANSOLETKI U ANG - ODSŁONA III Quote
Linssi Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 ang, dziekujemy za bazarek! piekne te bransoletki! :D Quote
ang Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Linssi']ang, dziekujemy za bazarek! piekne te bransoletki! :D[/QUOTE] dziękuję bardzo:) Quote
erka Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Nie wiem, czy juz nie powtórzyć ogłoszeń Taszce. Było trochę telefonów, ale większość do budy, dwa domy z kotami, a niestety Tasza z kotami raczej się nie zaprzyjaźnia. Był tylko jeden telefon , który dawał jakąs nadzieję, pan z Krakowa, miał w weekend przyjechać do Kielc, skąd pochodzi i zobaczyc sunię. Niestety nie odezwał sie więcej, prawdopodobnie jednak wiadomośc o tych wyciętych guzach go przestraszyła. Quote
Linssi Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 To Tasza jest juz ogloszona???? Myslalam, ze czekamy az wydobrzeje po zabiegach?? Quote
erka Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Linssi, w tym tygodniu , chyba w czwartek bedzie ta korekcja powieki i zdjęcie szwów. I w zasadzie juz mogłaby iśc do domu, dlatego juz trzeba ogłaszać. Jutro odbieram wyniki z histopatologii, jeżeli nie będa pozytywne, to bedzie problem. Quote
Linssi Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 To moze wstrzymajmy sie do tych wynikow? Quote
erka Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Wyników niestety jeszcze dzisiaj nie było, mam się dowiadywać. Quote
justysiek Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) a jaka ona do psów jest? trzymam kciuki za wyniki aby dobre były. przelałam 70 zł z bazarku dla Taszki. Edited February 27, 2012 by justysiek Quote
wegielkowa Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Taszka rozrabiaszka w fartuszku. Podobno domaga się zdjęcia szwów. Quote
erka Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Justysiek , do psów Tasza jest ok, ale z sukami mag.da jej razem nie wypuszcza na wybieg, bo przez kraty boksu się bardzo oszczekiwały. Teraz to i tak jest osobno, bo jest w domu na razie. Wynik histopat. bedzie prawdopodobnie dopiero w środę. Quote
Linssi Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Wplynelo 70 zl z bazarku Justysiek. Bardzo serdecznie dziekujemy! Quote
ewa36 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 CIOCIE KOCHANE - KOMU MOGĘ WYSŁAĆ KARTON Z RZECZAMI NA BAZAREK DLA TASZY ? Bardzo proszę o podanie danych do wysyłki na pw ! Quote
ewa36 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='justysiek']OMG:crazyeye: tyle na tą biedną sunię spadło:shake: ale damy radę:diabloti: ja mam jeszcze ciut rzeczy na bazarek:evil_lol:[/QUOTE] Ja też mam full rzeczy na bazarek ! Do kogo wysyłać ? Quote
erka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Ewa36 dzięki:), dowiem sie , która z dziewczyn ma wolne moce przerobowe i mogłaby wziąc te rzeczy na bazarek . Dzisiaj odebrałam wynik histopat., ale musimy jutro iśc z nim do weta, żeby to odczytał. Quote
wegielkowa Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 (edited) TZ mag.dy zaraz przywiezie Taszeńkę. Idziemy na plastykę powieki. Okazja do sprawdzenia panienki na koty. Poświęcę moje do tych eksperymentów. Trzymajcie kciuki, żeby 12 łapek i trzy główki oraz trzy ogonki nadal były przyczepione trwale po wizycie Taszy u mnie w domu:evil_lol: Edit: Sprawdzone. Tyłek kocura cały:roll:. Tasza, podobnie jak Alf, uważa, że koty są jadalne. Edited March 1, 2012 by wegielkowa Quote
Incia Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='wegielkowa']TZ mag.dy zaraz przywiezie Taszeńkę. Idziemy na plastykę powieki. Okazja do sprawdzenia panienki na koty. Poświęcę moje do tych eksperymentów. Trzymajcie kciuki, żeby 12 łapek i trzy główki oraz trzy ogonki nadal były przyczepione trwale po wizycie Taszy u mnie w domu:evil_lol:[/QUOTE] Wegielkowo, aleś Ty dzielna:loveu: Taszeńko, będzie dobrze! Quote
Recommended Posts