erka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Nikt nie zgląda do Taszy:(. Bardzo prosimy o pomoc, nie damy rady jej zoperować, nie mamy na to funduszy:(. Quote
Linssi Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Nikt nie zaglada, bo malo osob zaproszonych jeszcze. Ja jeszcze pracuje, wiec dzis nie dam rady wyslac zaproszen. Moze jutro... Quote
justysiek Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 a może suczka nie należy do zk? może do pfk albo pkpr? albo jeszcze innej federacji. Quote
wegielkowa Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 [quote name='justysiek']a może suczka nie należy do zk? może do pfk albo pkpr? albo jeszcze innej federacji. Jesli ZK ma numery 000J, a Tasza ma 901J to chyba za duzy zbieg okoliczności kolejności znakowania cyfr i liter. tu link do strony, gdzie odpowiedziała mi lotty: http://www.dogomania.pl/threads/76174-Tatuaz-zwi%C4%85zkowy-u-psa.?p=18556035#post18556035 Quote
justysiek Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='wegielkowa']Jesli ZK ma numery 000J, a Tasza ma 901J to chyba za duzy zbieg okoliczności kolejności znakowania cyfr i liter. tu link do strony, gdzie odpowiedziała mi lotty: http://www.dogomania.pl/threads/76174-Tatuaz-zwi%C4%85zkowy-u-psa.?p=18556035#post18556035 faktycznie... tak mi teraz wpadlo na myśl, ale błędny trop. Quote
egradska Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 piękna owczareczka, kolejna w potrzebie:( Quote
wegielkowa Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Owczarkowe pgłówkujcie, jak znaleźć hodowcę. Quote
erka Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Myślę,że właściciel sie i tak nie znajdzie. Sunię trzeba jak najszybciej operować, bardzo prosimy o pomoc finansową, konto podamy na pw. Quote
bela51 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Zapisuje Sliczka Taszke. Koniecznie trzeba szukac pomocy dla niej. Quote
ewa36 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Jest Ciocia Bela :) Może nareszcie zmontujemy bazarek :) Może inna Ciocia wystawi w zasyępstwie Cioci Beli ? Ja podeślę fanty. Koniecznie trzeba zwołać wiecej Ciotek ! Będę mieć trochę grosza pod koniec lutego wesprę sunię. A na razie bazarek i w górę ! Quote
ovathena Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Jeśli pozwolicie, zrobię dziś bazarek dla niej ? :) Quote
DONnka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Melduję się i ja :) Piękna sunia :) Pomyślę jak pomóc Quote
ewelinka_m Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 ovathena - każda forma pomocy jest nam bardzo potrzebna. Bardzo dziękujemy bazarek z pewnością się przyda :loveu: wapiszon tak Taszeńka będzie miała sterylkę i oczywiście operację wycięcia tych okropnych guzów, planowane jest też rtg bo nie wykluczone, że została postrzelona... dziękujemy! Quote
wegielkowa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 ovathena napisał(a):Jeśli pozwolicie, zrobię dziś bazarek dla niej ? :) Czekamy z niecierpliwością na bazarek:multi::multi: Quote
ovathena Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Zrobiłam bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/222993-Ciuchy-lakiery-Extraordinary-Avon-dla-Taszy-i-g%C5%82oduj%C4%85cych-ps%C3%B3w a otrzymane pieniądze podzielę między Taszę a psy z wątku o którym tam napisałam. Myślę że to chyba dość fajne rzeczy i mam nadzieję że ktoś je kupi :) Quote
DONnka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='ovathena']Zrobiłam bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/222993-Ciuchy-lakiery-Extraordinary-Avon-dla-Taszy-i-g%C5%82oduj%C4%85cych-ps%C3%B3w a otrzymane pieniądze podzielę między Taszę a psy z wątku o którym tam napisałam. Myślę że to chyba dość fajne rzeczy i mam nadzieję że ktoś je kupi :) No to lecę podnosić i reklamować :) Quote
Linssi Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Ile nowych i juz znanych nam ciotek wpadlo! Super! Zapraszamy! :) bela51 napisał(a):Zapisuje Sliczka Taszke. Koniecznie trzeba szukac pomocy dla niej. bela51, milo Cie widziec na kolejnych onkowym watku :) ewa36 napisał(a):Jest Ciocia Bela :) Może nareszcie zmontujemy bazarek :) Może inna Ciocia wystawi w zasyępstwie Cioci Beli ? Ja podeślę fanty. Koniecznie trzeba zwołać wiecej Ciotek ! Będę mieć trochę grosza pod koniec lutego wesprę sunię. A na razie bazarek i w górę ! Ja tez bede miala kilka groszy to dorzuce. Z taka pomoca zbierzemy potrzebna sume na zabiegi i rekonwalescencje! ovathena napisał(a):Jeśli pozwolicie, zrobię dziś bazarek dla niej ? :) No ciotka, oczywiscie ze pozwolimy :) Widzialam juz ze bazarek zrobiony. Zaraz tam pojde poogladac :) Dziekujemy! DONnka napisał(a):Melduję się i ja :) Piękna sunia :) Pomyślę jak pomóc Zachecamy do stalego odwiedzania i podrzucania bazarkow. To tez bardzo duza pomoc :) wapiszon napisał(a):Czyli trzeba zebrać na operację? Tak jak pisala ewelinka_m, operacja jest nieunikniona. Mam nadzieje, ze wet jednak nie znajdzie u suni srutu :( Quote
erka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Ja dostałam maila od pani Agnieszki, która zobaczyła jej ogłoszenie i również wątek na dogo i chciała pomóc finansowo Taszuni. Bardzo serdecznie dziękujemy!:loveu::loveu::loveu: Linssi, jeżeli się zgodzisz byc skarbnikiem dla Taszy, bo bardzo proszę prześlij mi nr konta, to podam pani Agnieszce. Quote
Linssi Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Oczywiscie :) Zaraz podesle. Rozliczenie bedzie na pierwszej stronie watku. Dziekujemy pani Agnieszce! Quote
Agata P Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 zapiszę sobie też Taszkę............... Quote
DONnka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Taszeńko śliczna nie mogę przestać myśleć o Tobie :loveu: Dziewczyny, a kto będzie Taszkę operował ??? To jakiś sprawdzony wet ??? Quote
Recommended Posts