diana79 Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 DORA1020 napisał(a):Dzieki diana:) najgorsze,ze troche trzeba czekac na te ogloszenia.... wiem, ja np czekam już kilka tygodni a nawet ponad miesiąc od zamówienia fakt że zamówiłam 12 ogłoszeń ale w tym czasie to nawet Zahir znalazł dom ;) Quote
MaDi Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 funia napisał(a):Madi ona nie ma jak zadzwonić ...Uwierz ,ze tej kobiecie brakuje na podstawowe rzeczy ...Jeśli chcesz podam Ci na Pw jej komórkę .Albo ja do niej zadzwonię napisz mi co mam jej powiedzieć . Już dzwoniłam;) Quote
diana79 Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 zmieniłam tytuł wątku i dałam na pierwszą fotki i tekst ogłoszeniowy dla Tobiego który już ma 4 miesiące ;) Quote
klaudiam Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Chcemy Tobika!! Przemyśleliśmy. Mamy tylko nadzieję, że nie będzie duży, bo na zdęciach trudno oszacować. Quote
diana79 Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 klaudiam napisał(a):Chcemy Tobika!! Przemyśleliśmy. Mamy tylko nadzieję, że nie będzie duży, bo na zdęciach trudno oszacować. o wspaniale:multi::multi::multi: Quote
kudlataja Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 W końcu jakieś dobre wieści! Myślę, że Tobi nie będzie duży, raczej taki średni:) Quote
DORA1020 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 klaudiam napisał(a):Chcemy Tobika!! Przemyśleliśmy. Mamy tylko nadzieję, że nie będzie duży, bo na zdęciach trudno oszacować. Nie pozalujesz swojej decyzji,Tobiaszek jest przekochanym psiakiem,marzylam o takim domku dla niego super radocha:lol::multi::lol: Quote
Nadziejka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 :iloveyou::Cool!::BIG::iloveyou:o matenkiiiiiiiiiiiiiiii jakie wiesciiiiiiiiii- ciociu Klaudiuuuuuuuuuuuuuuuuuu - klonowac cie trza szybkooooooooo:multi::loveu::loveu::loveu:cudnie cudnieeeeeeeee, ale maluszek ma szczescie , bedzie braciszkiem Fartunia Rokunia:loveu:szczescia kochani wielkiuskiego:loveu: Quote
klaudiam Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Musimy coś wykombinować, niestety nie stac nas na podróż aż do Zamościa, no i to 7 godzin z hakiem w jedną stronę. Czekają nas nowe wydatki:) Co robimy? Da się coś wymyślić. Oczywiście jak najszybciej:) Moja mama wyjeżdza po świętach na 6 tygodni i chciałabym, żeby jeszcze przypilnowała tą parkę. Rocky się od razu zaklimatyzował, a Tobi nie wiadomo. Bede spokojniejsza, jak na początek będą pod kontrolą. Quote
DORA1020 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 klaudiam napisał(a):Musimy coś wykombinować, niestety nie stac nas na podróż aż do Zamościa, no i to 7 godzin z hakiem w jedną stronę. Czekają nas nowe wydatki:) Co robimy? Da się coś wymyślić. Oczywiście jak najszybciej:) Moja mama wyjeżdza po świętach na 6 tygodni i chciałabym, żeby jeszcze przypilnowała tą parkę. Rocky się od razu zaklimatyzował, a Tobi nie wiadomo. Bede spokojniejsza, jak na początek będą pod kontrolą. Bedziemy prosic ludke o pomoc w transporcie;):lol: napewno nie odmowi,ale ona moze tylko w weekend,wiec trzeba bedzie tydzien poczekac.... o ile sie zgodzi....ale mysle ,ze tak:lol: Quote
ludka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 O, kurcze, jak sie ciesze, wspaniala wiadomosc! :loveu: Gorzej z przyszlym weekendem u mnie, bo w sobote lub w niedziele wyjezdzam na pare dni sluzbowo. Ale bedziemy szukac, zeby psiak nie czekal. Moze znow okazją bezposrednio, a nie przez Warszawe. I tak bym nie dojechala do Glucholazow, to dokad szukamy? Katowice, Opole, Wroclaw? Na razie na gumtree widze tylko Lublin - Zakopane, mozna by lapac na trasie do zakopca... Za daleko? Na gumtree sa co chwile nowe ogloszenia, trzeba sledzic. Maly psiak, najlepiej w transporterku to zaden klopot w transporcie :) Quote
klaudiam Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Opole, Katowice, Wrocław, czy okolice nie ma problemu. Trzeba w wydarzeniu na FB tez napisać. Może ktoś będzie jechał. Quote
klaudiam Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 A skąd można szukać transportu, z jakiego miasta? Quote
DORA1020 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 klaudiam napisał(a):A skąd można szukać transportu, z jakiego miasta? Z Zamoscia lub Lublina. Quote
Becia Lublin Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 cudowna wiadomość !!! Tobiaszku jesteś szczęściarzem :) Quote
ludka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Ogloszenia na gumtree sa bezplatne i nawet nie wymagaja rejestracji. Wrzuccie ogloszenie, ze szukany Lublin lub Zamosc do Katowic, Opola lub Wroclawia. Na razie bez informacji, ze chodzi o psa. http://lubelskie.gumtree.pl/f-Spolecznosc-przejazdy-W0QQCatIdZ9037QQisSearchFormZtrue Quote
yolanovi Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 śliczny Tobiaszek, wydaje sie taki delikatny. mam nadzieje, że nie da sie Rokusiowi i się chłopaki dogadaja. Trzymam mocno kciuki za transport i aklimatyzację Tobiaszka. Obaj z tych samych okolic to musza się dogadać ;) Quote
diana79 Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 zmieniłam tytuł na wątku i na FB, wysłałam też do wszystkich na fb wiadomość z info o transporcie, mam nadzieję że się szybko coś znajdzie :) a na transportowym dogo jest zapytanie o transport? Quote
yolanovi Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 w transporcie nie pomogę ale gdyby trzeba było maluszka przechować dwa, trzy dni to służę taka pomocą. OCzywiście gdyby przyjechał do Katowic :) Quote
klaudiam Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Dzięki bardzo Jolu, skorzystamy w razie w, ale ewentualnie na pare godzin. Na parę dni, to niestety nie oddamy:)) Quote
yolanovi Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 na parę godzin też jestem do dyspozycji, skoro na dłużej nie chcecie oddać;) Quote
klaudiam Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 yolanovi napisał(a):na parę godzin też jestem do dyspozycji, skoro na dłużej nie chcecie oddać;) Dziękujemy;) Quote
DORA1020 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 A czy do Krakowa moglby przyjechac? Jest ktos z Krakowa kto by go przetrzymal jakis czas? Bo my musimy zawiezc 2 psiaki z Bortatycz do Krakowa,i to na cito.... wiec pojechalyby trzy....Tobik ma jeszcze pare groszy,ktore przeznaczone by byly na transport,bo psiaki z Bortatycz nie maja nic. A to jest duza sunia/w ciazy/i musi pojechac szybciutko i maly psiak,dla nich nie znajdziemy transportu,musimy zawiezc. Quote
klaudiam Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Kraków to troszkę za daleko, co za tym idzie za drogo. Jeszcze autostrada płatna. Quote
kudlataja Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Nie mogłam dobić się do Ciebie na pw więc piszę na wątku. To odnośnie piesków z Bortatycz. To ja je z Bortatycz przywiozę, tym się nie martw:smile: Napisałam już na Wątku Wery, że się dorzucę. trzeba zrobić apel przecież te 30 zł to już nie tak dużo. Teraz muszę już spadac do roboty, ale wieczorem mogę coś napisać, wieczorem zamówie też ogłoszenia dla pieska spod lasu, tylko musz teraz skoczyć i zrobić lepsze zdjęcia bo robiłyśmy w nocy i są kiepskie. Odezwę się. dzięki:smile: Quote
Recommended Posts