Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DORA1020 napisał(a):
Dzieki diana:)
najgorsze,ze troche trzeba czekac na te ogloszenia....

wiem, ja np czekam już kilka tygodni a nawet ponad miesiąc od zamówienia fakt że zamówiłam 12 ogłoszeń ale w tym czasie to nawet Zahir znalazł dom ;)

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

funia napisał(a):
Madi ona nie ma jak zadzwonić ...Uwierz ,ze tej kobiecie brakuje na podstawowe rzeczy ...Jeśli chcesz podam Ci na Pw jej komórkę .Albo ja do niej zadzwonię napisz mi co mam jej powiedzieć .

Już dzwoniłam;)

Posted

klaudiam napisał(a):
Chcemy Tobika!! Przemyśleliśmy. Mamy tylko nadzieję, że nie będzie duży, bo na zdęciach trudno oszacować.

o wspaniale:multi::multi::multi:

Posted

klaudiam napisał(a):
Chcemy Tobika!! Przemyśleliśmy. Mamy tylko nadzieję, że nie będzie duży, bo na zdęciach trudno oszacować.

Nie pozalujesz swojej decyzji,Tobiaszek jest przekochanym psiakiem,marzylam o takim domku dla niego
super radocha:lol::multi::lol:

Posted

:iloveyou::Cool!::BIG::iloveyou:o matenkiiiiiiiiiiiiiiii jakie wiesciiiiiiiiii- ciociu Klaudiuuuuuuuuuuuuuuuuuu - klonowac cie trza szybkooooooooo:multi::loveu::loveu::loveu:cudnie cudnieeeeeeeee, ale maluszek ma szczescie , bedzie braciszkiem Fartunia Rokunia:loveu:szczescia kochani wielkiuskiego:loveu:

Posted

Musimy coś wykombinować, niestety nie stac nas na podróż aż do Zamościa, no i to 7 godzin z hakiem w jedną stronę. Czekają nas nowe wydatki:) Co robimy? Da się coś wymyślić. Oczywiście jak najszybciej:) Moja mama wyjeżdza po świętach na 6 tygodni i chciałabym, żeby jeszcze przypilnowała tą parkę. Rocky się od razu zaklimatyzował, a Tobi nie wiadomo. Bede spokojniejsza, jak na początek będą pod kontrolą.

Posted

klaudiam napisał(a):
Musimy coś wykombinować, niestety nie stac nas na podróż aż do Zamościa, no i to 7 godzin z hakiem w jedną stronę. Czekają nas nowe wydatki:) Co robimy? Da się coś wymyślić. Oczywiście jak najszybciej:) Moja mama wyjeżdza po świętach na 6 tygodni i chciałabym, żeby jeszcze przypilnowała tą parkę. Rocky się od razu zaklimatyzował, a Tobi nie wiadomo. Bede spokojniejsza, jak na początek będą pod kontrolą.

Bedziemy prosic ludke o pomoc w transporcie;):lol:
napewno nie odmowi,ale ona moze tylko w weekend,wiec trzeba bedzie tydzien poczekac....
o ile sie zgodzi....ale mysle ,ze tak:lol:

Posted

O, kurcze, jak sie ciesze, wspaniala wiadomosc! :loveu:
Gorzej z przyszlym weekendem u mnie, bo w sobote lub w niedziele wyjezdzam na pare dni sluzbowo. Ale bedziemy szukac, zeby psiak nie czekal. Moze znow okazją bezposrednio, a nie przez Warszawe. I tak bym nie dojechala do Glucholazow, to dokad szukamy? Katowice, Opole, Wroclaw? Na razie na gumtree widze tylko Lublin - Zakopane, mozna by lapac na trasie do zakopca... Za daleko? Na gumtree sa co chwile nowe ogloszenia, trzeba sledzic. Maly psiak, najlepiej w transporterku to zaden klopot w transporcie :)

Posted

śliczny Tobiaszek, wydaje sie taki delikatny. mam nadzieje, że nie da sie Rokusiowi i się chłopaki dogadaja. Trzymam mocno kciuki za transport i aklimatyzację Tobiaszka. Obaj z tych samych okolic to musza się dogadać ;)

Posted

zmieniłam tytuł na wątku i na FB, wysłałam też do wszystkich na fb wiadomość z info o transporcie, mam nadzieję że się szybko coś znajdzie :)
a na transportowym dogo jest zapytanie o transport?

Posted

w transporcie nie pomogę ale gdyby trzeba było maluszka przechować dwa, trzy dni to służę taka pomocą. OCzywiście gdyby przyjechał do Katowic :)

Posted

A czy do Krakowa moglby przyjechac?
Jest ktos z Krakowa kto by go przetrzymal jakis czas?
Bo my musimy zawiezc 2 psiaki z Bortatycz do Krakowa,i to na cito....
wiec pojechalyby trzy....Tobik ma jeszcze pare groszy,ktore przeznaczone by byly na transport,bo psiaki z Bortatycz nie maja nic.
A to jest duza sunia/w ciazy/i musi pojechac szybciutko i maly psiak,dla nich nie znajdziemy transportu,musimy zawiezc.

Posted

Nie mogłam dobić się do Ciebie na pw więc piszę na wątku. To odnośnie piesków z Bortatycz.
To ja je z Bortatycz przywiozę, tym się nie martw:smile: Napisałam już na Wątku Wery, że się dorzucę. trzeba zrobić apel przecież te 30 zł to już nie tak dużo. Teraz muszę już spadac do roboty, ale wieczorem mogę coś napisać, wieczorem zamówie też ogłoszenia dla pieska spod lasu, tylko musz teraz skoczyć i zrobić lepsze zdjęcia bo robiłyśmy w nocy i są kiepskie. Odezwę się. dzięki:smile: