Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a schronisko w zamościu jakies istnieje?przeciez tam -w schronisku -nikt nie bedzietrzymał psów w piwnicy i raczej nie dopuszczą do rozmnażania.poprawcie mnie jeśli się mylę.

Posted

espumisan jest nieszkodliwy - możesz mu dać ze spokojną głową. Nic mu sie nie stanie od espumisanu.. Daj mu koniecznie i wymasuj też brzunio, "okrągłymi" ruchami.

Posted

DORA1020 napisał(a):
Zostal niestety jeden...taki sliczniutki,malutki i tak cichutko popiskuje...tak mi go szkoda...

oby choć jego udało się uratować.... znam niestety wątek miotu szczeniaczków, które umarły..... ale na pociechę w tej tragedii jeden przeżył i ma się doskonale... oby i tu tak się stało - biedny maluszek :(
czy miał jakieś badania?

Posted

Nie bardzo rozumiem, czy sunia została uśpiona z powodu biegunki? Czy próbowano tę biegunkę leczyć czy od razu eutanazja?
Dla mnie dziwne i niezrozumiałe postępowanie lekarza weterynarii. Biegunka często pojawia się po odrobaczeniu, a szczenięta często udaje się wyciągać z ciężkich stanów.

Posted

Neris napisał(a):
Nie bardzo rozumiem, czy sunia została uśpiona z powodu biegunki? Czy próbowano tę biegunkę leczyć czy od razu eutanazja?
Dla mnie dziwne i niezrozumiałe postępowanie lekarza weterynarii. Biegunka często pojawia się po odrobaczeniu, a szczenięta często udaje się wyciągać z ciężkich stanów.

jestem w kontakcie z Krystyna ....Wczoraj pytałam o to samo ....
.
Wet uspił bo maleństwo było w agonii...Robale pewnie trując się zrobiły spustoszenie w maleńkim organizmie .

Posted

funia napisał(a):
jestem w kontakcie z Krystyna ....Wczoraj pytałam o to samo ....
.
Wet uspił bo maleństwo było w agonii...Robale pewnie trując się zrobiły spustoszenie w maleńkim organizmie .

Biedaki...niestety lekarze bardzo często podają za duże dawki odrobaczenia:(
Jak zdrowie ocalałego malucha?

Posted

MaDi napisał(a):

Nadal ma taki wydety brzuszek,ale rano biegal,bawil sie.Nadzieja,ze bedzie dobrze jest.

Posted

MaDi napisał(a):

Zgadzam się ....Wiem ze są jakieś delikatniejsze srodki w postaci pasty.Kiedys tak uratowałam psa z całym brzuchem robali ...Dwa tyg był odrobaczany ta pasta /nie pamietam nazwy .U tego samego weta z reszta co zmarły maluszek był wożony .Jemu się udało ale było juz bardzi żle .