Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przelałam na konto Dory 43,50 z bazarku, mam nadzieję, że chociaż trochę to pomoże.

2012-03-01 Wykonany z bazarku na szczeniaka
Szalczynska Maria Elzbieta -43,50 PLN
Nowe zlecenie Szczegóły Więcej
Z rachunku03 1090 1795 0000 0001 1492 5654
Na rachunek12 9632 0006 3001 0000 8891 0001
AdresSzalczynska Maria Elzbieta, ul.XXXLecia 3/29, 22-460 Szczebrzeszyn
Data złożenia2012-03-01
Data wykonania2012-03-01
TypPrzelew złotowy na rachunek obcy, elixir
Numer transakcji518450

Proszę o potwierdzenie, że pieniądze dotarły i napisanie na bazarku, że są już u Was

http://www.dogomania.pl/threads/222657-piekna-bi%C5%BCuteria-ciekawe-ksi%C4%85%C5%BCki-szelki-dla-skrajnie-zaniedbanych-chorych-do-15.02?p=18585995#post18585995

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niech mi ktoś napisze na priw konkretne info o szczeniaku, wszystko co się z nim dzieje, w jakim jest stanie, czy nada szuka tego domu stałego, po prostu wszystko, bo wydarzenie na FB umarło i chcę je wznowić.

Posted

Ty$ka napisał(a):
Jaki uroczy :)

Jakieś ifno o szczylu? O jego uosobieniu... zrobię mu opis :)

Tak jest sliczny:)
Ale nie wiem co o nim napisac
Krystyna mowila,ze jest bardzo madry,podpatruje inne psiaki co robia i on robi to samo.
Jak to szczeniaczek...uwielbia sie bawic,mieszka z psiakami i kotami,urosl troche,jest grzeczny i posluszny.
Krystyna nie moze poswiecic mu duzo czasu,a on uwielbia zabawe.
Komu moge wyslac zdjecia na maila,bo ja nie umiem wstawic na dogo.
Do tej pory diana wstawiala zdjecia.

Posted

Dora jak masz jeszcze jakieś poza tymi co dziś wstawiłam fotki to mi prześlij wstawię
ale z ogłoszeniami na razie nie dam rady pomóc bo mi się strasznie sytuacja skomplikowała... :(

Posted

diana79 napisał(a):
Dora jak masz jeszcze jakieś poza tymi co dziś wstawiłam fotki to mi prześlij wstawię
ale z ogłoszeniami na razie nie dam rady pomóc bo mi się strasznie sytuacja skomplikowała... :(

Ok. to wysle.Dziekuje:)
moze nam ktos pomoze z ogloszeniami......
szczeniaczek rosnie szybciutko,domek na cito

Posted

Ty$ka napisał(a):
Zrobię mu opis... tylko zapomniałam Dora Cię zapytać o imię szczeniaczka ;). Wybacz.

Nie ma imienia malenstwo
moze:
Miki
Filus
Foks
Karus
Morusek
Pako
Tino
Tobi
sama nie wiem.....

Posted

Ty$ka,prosze zrob mu opis...
a co z ogloszeniami?
bez ogloszen to malenstwo domu nie znajdzie.
Krystyna mowila,ze /niech bedzie Tobi/ jest bardzo grzeczny,spi cala noc razemz nia w lozku,przytuli sie do podusi i tak cala noc...
Farcik znalazl dom ,to i Tobi znajdzie,tylko musi miec ogloszenia.
Moze na jakims bazarku trzeba zamowic?

Posted

Właśnie robię :)

Tobi to ok. 3miesięczny piesek o brązowych, pełnych radości oczkach i jasnobrązowym umaszczeniu. Jest jeszcze psim dzieckiem, bardzo ciekawskim, radosnym, otwartym na świat i żywiołowym. Bardzo szybko nawiązuje nowe relacje, jest przyjacielsko nastawiony wobec ludzi i psów, uwielbia przebywać blisko człowieka oraz naśladować pobratymców. Tobi to pojętny szczeniaczek, bardzo szybko się uczy, a ze wględu na wiek można go wszystkiego nauczyć i do wszystkiego przyzwyczaić. Piesek jest jeszcze szczeniakiem, dlatego też zachowuje się infantylnie, wszędzie musi wejść, wszystko musi zobaczyć, dotknąć, obwąchać, jest nieco niesforny i nieokrzesany. W domu zachowuje się cicho i spokojnie, potrafi zachować czystość, choć zdarzają się czasami mu jeszcze wpadki. Tobi powinien zamieszkać w domu, który go wychowa na zrównoważonego przedstawiciela gatunku, nauczy zasad i nie pozwoli mu wejść sobie na głowę. Przy odrobinie chęci, miłości i cierpliwości, Tobi wyrośnie na cudownego przyjaciela. Może właśnie Tobie odda serce?

Posted

Dziekuje Ty$ka:)
ogloszenia sa bardzo potrzebne,Tobi szybko rosnie i lepiej teraz znalezc bedzie mu dom,niz jak urosnie.
A moze na jakims bazarku zamowic ogloszenia? Jest taki bazarek?
Bo inaczej wszytko stanie w miejscu.

Posted

MaDi napisał(a):
Proszę osoby które mają kontakt z Panią Krystyną aby przekazały moją prośbę o pilny kontakt ze mną w sprawie suń z mojego banera.

Madi ona nie ma jak zadzwonić ...Uwierz ,ze tej kobiecie brakuje na podstawowe rzeczy ...Jeśli chcesz podam Ci na Pw jej komórkę .Albo ja do niej zadzwonię napisz mi co mam jej powiedzieć .