Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas ostatnio smutne dni z powodu odejścia Barika, ale życie trwa dalej. Wiosenny Zdzisio.
[video=youtube;IQHpxC3h7os]http://www.youtube.com/watch?v=IQHpxC3h7os&feature=youtu.be[/video]

• Replies 489
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdzisław, juz całkowicie zadomowiony. Uwielbia wylegiwać się na fotelu, stróż z niego marny ale dużo nadrabia wyglądem :-) Trzeba go ogłaszać bo to absolutnie adopcyjny psiak, który zasługuje na swój własny prywatny raj.

Posted

bylam 2 tygodnie temu u Uli i potwierdzam, że Zdzisio ma sie dobrze i straaaszny z niego kanapowiec! a raczej fotelowiec :lol:
koniecznie musimy ruszyć z ogłoszeniami. jak następnym razem przyjadę to wezmę go na spacer i zrobie nowe zdjecia (a poki co na picasie i tak jest w czym wybierac ;))

Posted

Ania wyczyść skrzynkę:-)

Zdzisio ma się nieźle. Dzisiaj byliśmy na dłuuugim spacerze. Wyczesywałam go również, w planach jest kąpiel, ale to może niech się jeszcze bardziej ociepli.Zdjęcia mam ale dzisiaj nie mam już zupełnie siły ich zgrywać.

Posted

Uzupełniłam wpłatę za kwiecień i maj . Przepraszam za zwłokę, ale ktoś mnie miał pilnowac ;))))
Duże głaski dla Zdzisia :)

Posted

Melduję, że rozliczenie uzupełnione :)

Dziękuję wszystkim bardzo serdecznie za wpłaty i przepraszam za brak przypomnień ;) Postaram się poprawić :)

Posted

Weimaromaniaczka napisał(a):
A mojej nie było? :-(

za czerwiec jeszcze nie, ale jako, że dopiero miesiąc się zaczął w piątek to niektóre wpłaty dojdą po weekendzie ;)
nie ma się co martwić - na pewno wszystko dotrze :)