Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psinka był raczej pieskiem domowym. Wysiusiał się i wykupkał na spacerze. Noc przespał w miarę spokojnie w łazience. Teraz chce wyjść i koniec.

Słodki jest, dostarczy komuś dużo radości.

Posted

Jest nadzieja na domek. Znajomi znajomych, zobaczmy...

Niestety nie jest nauczony czekać na wyjście, robi w domu :( Trzeba będzie mu poświęcić trochę czasu i cierpliwości.

Ma łupież. Kolega mówi, że to ze stresu. Ogólnie jest zaniepokojony, trzyma się blisko mnie. Z kotami chciałby się zaprzyjaźnić, ale operują trochę różnymi językami.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3ec6ed209981e0b3.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a8b4c4abac22ad3d.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e654fca762fa3da1.html

Posted

Śliczne maleństwo :)
Takie szybko znajdują domek.
A kupy i siki ?
Chyba każdy psiarz przez to musi przejść.
Tylko trzeba zrezygnować z dywanów na jakiś czas.
Mój jeden jedyny dywan przeszedł za to parę rzyganek. :-(

Posted (edited)

Emkamara, to maleństwo nie da sobie rady w schronie. Wielkie dzięki za to, że zgodziłaś się maluszka zostawić choć na kilka dni.
Oby Ci znajomi zdecydowali się na Maćka:-) Daj znać czy go biorą, bo jeśli nie, to trzeba na cito robić ogłoszenia! Czy potrzebujesz jakiegoś wsparacia, zakupu karmy czy czegoś innego? Niestety nie mogę dać mu DT, ale finansowo wesprzeć jakoś da radę.

Edited by Ewa Marta
Posted

Tomku - to nie on. Pomijając inne rzeczy - zaginiony ratlerek nie ma ogonka, ten - ma.
A łupież - bardzo możliwe że ze stresu. Wystarczy parę kąpieli w nizoralu. Co do kooo w domu - może za duże porcje jedzenia na raz?

Posted

Mordzia podobna do tego pierwszego, ale mój rzeczywiście ma ogonek.

Ok 13-tej przyjadą dobrzy ludzie oglądać. Maćko tymczasem próbuje się wygodnie ulokować między mną a laptopem. Co to za przylepa jest... Koty też by chciały, ale wrogość międzygatunkowa nie ustępuję

Dzięki za wsparcie. Jak Ci znajomi się nie zdecydują to poproszę o pomoc w ogłoszeniach dla niego. Finansowo damy sobie radę.

Jedzenia może rzeczywiście trochę za dużo wczoraj dostał, dzisiaj dostanie 70g. Dostaliśmy od Pani weterynarz próbki RC i na nich jedziemy. Kupiny są ładne. On się boi trochę kotów, myślę, że z nerwów robi w domu, może znaczyć chce, bo się niepewnie czuje... Tak robiłby kot, nie wiem czy psy też tak mają.

Posted

Zdecydowanie boi się kotów, albo broni swojego, czyli mnie przed nimi. Przed chwilą rzucił się za Jaśkiem jak ten próbował do mnie podejść. Ponieważ cały czas tuli się do mnie myślę, że to strach. Żal okrutnie malucha,

Posted

Łupieżu ze stresu się nie leczy, sam przechodzi po zlikwidowaniu przyczyny. Co do RC jeśli chodzi o Royal Canin to jest dosyć uczulający, jeśli psu nie szkodzi i dobrze go trawi to ok, ale trzeba mieć to na uwadze. Pies jak najbardziej też może znaczyć teren.

Posted

[email protected] napisał(a):
państwo dali znac czy go chcą?

Nie wezmą niestety. Ona chce, On nie. Nie udało się.

Proszę rozgłaszajcie, potrzebny DT.

Oto Maciek nie gardzący kocimi zabawkami.

Oto jeden z moich dwóch kotów na widok Maćka. I tak mu zostało :)