emkamara Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 malvaaa napisał(a):ale nr tel do mnie w jakiej sprawie? w sprawie tych dwóch suń? bo nie rozumiałam :) innych psiaków nie znam więc nie mogłabym im cokolwiek powiedzieć o nich :( te dwie sunie w rzeczywistości są dużo ładniejsze, dzisiaj bylam u nich robić im zdjęcia Myślałam raczej, żeby kontakt mailowy do Pani podać, żeby jej wysłać link do ogłoszenia suń właśnie. Ja oczywiście też mogę jak mi podasz. Pani forum nie czyta chyba. Quote
Roszpunka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 To się domków uzbierało przy okazji znalezienia jednego małego przystojniaka ;) I fajnie, może inne biedulki skorzystają :) Quote
malvaaa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 ok już rozumiem, dzisiaj jakaś jestem zakręcona... mój email to [email protected] jeśli pani by się ze mną skontaktowała to ja mogę już jej wysłać zdjęcia a w razie czego dzisiaj robiłam im ogłoszenia tu jest przykładowy link, żeby zobaczyła jak wyglądają: http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Lili-i-Lenka---3-miesieczne-malutkie-sunie-do-adopcji-id35459.html Quote
Ewa Marta Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 malvaaa napisał(a):ale nr tel do mnie w jakiej sprawie? w sprawie tych dwóch suń? bo nie rozumiałam :) innych psiaków nie znam więc nie mogłabym im cokolwiek powiedzieć o nich :( te dwie sunie w rzeczywistości są dużo ładniejsze, dzisiaj bylam u nich robić im zdjęcia Malvaa, wrzuciłam już jednej Pani zdjęcia suniek. Napisałam, że jeśłi w sobotę Maciuś zostanie w owym domku, to te dwie śłicznoty będa do adopcji na już. Nie wiem tylko gdzie one są. W Warszawie? Quote
malvaaa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 one są pod warszawą dokładnie w Radzyminie, w lecznicy... ale ja coś wykombinuje z transportem... jeśli wizyta i wszystko było by ok :) mam nadzieje że Maciuś się nie obrazi że tutaj wtrącam się z innymi psiakami :) Quote
Ziutka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 malvaaa napisał(a):one są pod warszawą dokładnie w Radzyminie, w lecznicy... ale ja coś wykombinuje z transportem... jeśli wizyta i wszystko było by ok :) mam nadzieje że Maciuś się nie obrazi że tutaj wtrącam się z innymi psiakami :) malvusiu, nie obrazi się, wiem jak wam ciężko, non stop coś i nowe psiaki, wtrącaj się :) Quote
emkamara Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 malvaaa napisał(a):one są pod warszawą dokładnie w Radzyminie, w lecznicy... ale ja coś wykombinuje z transportem... jeśli wizyta i wszystko było by ok :) mam nadzieje że Maciuś się nie obrazi że tutaj wtrącam się z innymi psiakami :) Maciuś jest wdzięczny za towarzystwo, chociażby wirtualne. Te spasione sierściuchy dostępne w realu do niczego się nie nadają :angryy: Quote
Ziutka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 emkamara napisał(a):Te spasione sierściuchy dostępne w realu do niczego się nie nadają :angryy: Jakie sierściuchy ? Quote
emkamara Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Ziutka napisał(a):Jakie sierściuchy ? Moje dwa kocury :) Maciuś wychodzi z siebie żeby się zaprzyjaźnić, a tu guzik. :shake: Quote
Ziutka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 emkamara napisał(a):Moje dwa kocury :) Maciuś wychodzi z siebie żeby się zaprzyjaźnić, a tu guzik. :shake: aaaaa...bo jakoś słowo "real" , skojarzył mi się z hipermarketem :evil_lol: :eviltong: Quote
Gosiapk Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Ziutka napisał(a):aaaaa...bo jakoś słowo "real" , skojarzył mi się z hipermarketem :evil_lol: :eviltong: Też tak miałam :D Quote
Ziutka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Gosiapk napisał(a):Też tak miałam :D Gosiaczku, bo takich jak my dwie, nie ma ani jednej :diabloti: :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Jakby domki szukały małych suczynek (4-6kg), to zapraszam tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/222216-MALUSIEŃKIE-SUNIECZKI-szukają-domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!?p=18533572 Quote
Ellig Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Widze,ze maly Maciek juz ma propozycje domow , wiec trzymam kciuki za sobote:) Quote
emkamara Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Ellig napisał(a):Widze,ze maly Maciek juz ma propozycje domow , wiec trzymam kciuki za sobote:) Tak, tak, dzisiaj będziemy mieli z Maciusiem zieloną noc... Dziękujemy :) Quote
Ellig Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 emkamara napisał(a):Tak, tak, dzisiaj będziemy mieli z Maciusiem zieloną noc... Dziękujemy :) Fantastycznie! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Gosiapk Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Ziutka napisał(a):Gosiaczku, bo takich jak my dwie, nie ma ani jednej :diabloti: :evil_lol: :biggrina: Bo my jesteśmy wzjątkowe :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 emkamara napisał(a):Tak, tak, dzisiaj będziemy mieli z Maciusiem zieloną noc... Dziękujemy :) coś mi się zdaje, że jakaś łza się stoczy po policzku niedługo:siara: Ellig napisał(a):Fantastycznie! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: ciocia taka radosna, że nie mogę nie zaprosić na wątek z mojego podpisu :) Quote
emkamara Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Gosiapk napisał(a):coś mi się zdaje, że jakaś łza się stoczy po policzku niedługo:siara: Tak, pakać będziemy, jutro. Dzisiaj może się pobawimy? Quote
Ewa Marta Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Nie mogę się doczekać, kiedy przytulę maluszka:-) Na szczęście będę pasażerem i całą drogę będę mogła go przytulać:-) Emakarma, czy Ty masz ten rękawek dla niego na drogę? Czy mam szukać jakiegoś starego sweterka, żeby mu założyć? Państwo mogą nie mieć żadnego ubranka na już:-)O ile ocztwiście Maciuś zostanie u nich... Quote
emkamara Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Ewa Marta napisał(a):Nie mogę się doczekać, kiedy przytulę maluszka:-) Na szczęście będę pasażerem i całą drogę będę mogła go przytulać:-) Emakarma, czy Ty masz ten rękawek dla niego na drogę? Czy mam szukać jakiegoś starego sweterka, żeby mu założyć? Państwo mogą nie mieć żadnego ubranka na już:-)O ile ocztwiście Maciuś zostanie u nich... Nie mam kubraczka niestety :( Próbowałam zrobić ze starego swetra, ale był za bardzo rozciągnięty. Dwie próby, dwie porażki. Rękawy dyndały i dostłownie zostały przez Maciusia olane, mimo , że było stosowne rozcięcie. W związku z tym biegniemy szybko na spacerkach, Maciuś doszedł do wprawy w ekspresowym olewnaniu krzaczków. Może wezmę resztę tego swetra i się go otuli? Albo za kurtkę... No i samochód się rozgrzeje po kilku(nastu) minutach. Quote
emkamara Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Mazowszanka napisał(a):Czy znacie kogoś z Białołęki ? Nikogo, kogo mogłabym prosić o przysługę niestety. Quote
Recommended Posts