Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale namotałam!!!! :( I nikt mnie nie poprawił!!! :(

Podałam link i cenę puszek Royal Canin, a Pajo zawsze dostawał puszki Trovet.
Puszki Troveta są troszkę mniejsze i odrobinę tańsze, ale nie zmieniałabym ich na RC, bo jeśli do tej pory Pajo dobrze tolerował Troveta, to szkoda eksperymentować na jego biednej wątróbce.

Puszki Trovet Hepatic są w pakietach po 6 sztuk = 59 zł, czyli 1 puszka = 9,84 zł.

http://www.keko.pl/trovet-hld-hepatic-dog-puszka.html

Mamy uzbierane deklaracji na na 48 puszek = 8 pełnych pakietów.

Proponuję jednak, aby każdy z nas wpłacił zadeklarowaną liczbę puszek x 10 zł - do wytworzonej w ten sposób nadwyżki 8 zł dopłacę jeszcze 2 zł i będzie za to jedna dodatkowa puszeczka.

Zaraz rozsyłam wszystkim namiar do wpłat. Jak tylko wpłaty spłyną, zamawiam puszki-pajuszki :)

Posted (edited)

Kochani, zbiórka deklaracji na puszki-Pajuszki na dzień dzisiejszy (29.11) przedstawia się następująco:

Erinaceus Europaeus (FB) - 9 puszek (wpłacone)
K. Smólczyńska (FB) - 4 puszki (wpłacone)
A. Wiśniewska (FB) - 3 puszki (wpłacone)
A. Kasprzyk (FB) - 5 puszek (wpłacone)
Fundacja SOS Dla Jamników - 10 puszek (wpłacone)
D. Gorczyca-Woźniak (FB) - 4 puszki (wpłacone)
werenn (dogo) - 3 puszki (wpłacone)
M. Dębowska (FB) - 3 puszki (wpłacone)
M. Zywicka (FB) - 4 puszki (wpłacone)
Wer O Ni Ka (FB) - 2 puszki (wpłacone)
B. Ossowicka (FB) - 1 puszka (wpłacone)

RAZEM: 48 puszek

Zamawiać będę tam gdzie poprzednio.

Tylko namotałam!!!! I nikt mnie nie poprawił!!!

Podałam link i cenę puszek Royal Canin, a Pajo zawsze dostawał puszki Troveta. Puszki Troveta są troszkę mniejsze i odrobinę tańsze, ale nie zmieniałabym ich na RC, bo jeśli do tej pory Pajo dobrze tolerował Troveta, to szkoda eksperymentować na jego biednej wątróbce.

Puszki Trovet Hepatic są w pakietach po 6 sztuk = 59 zł, czyli 1 puszka = 9,84 zł.

http://www.keko.pl/trovet-hld-hepatic-dog-puszka.html

Mamy uzbierane deklaracji na na 48 puszek = czyli w tym przypadku 8 pełnych pakietów.

Proponuję jednak, aby każdy z nas wpłacił zadeklarowaną liczbę puszek x 10 zł - do wytworzonej w ten sposób nadwyżki 8 zł dopłacę jeszcze 2 zł i będzie za to jedna dodatkowa puszeczka.

Zaraz rozsyłam wszystkim namiar do wpłat. Jak tylko wpłaty spłyną, zamawiam puszki-pajuszki.

Przypominam też, że jeśli ktoś ma stare czyste koce, ręczniki, swetry, ogólnie ciepłe tkaniny, to Pajuszek będzie za nie wdzięczny również, bo ma nimi wyścielany kenel, w którym śpi.

Edited by keakea
Posted

Zamówienie złożone i opłacone - 49 puszek Trovet Hepatic 400 g - DZIĘKI WAM :) , ode mnie ekstra puszka Amora Sensitive jagnięcina i ryż 800 g, a w gratisie wynikającym z wartości zamówienia sklep powinien dołożyć jeszcze przynajmniej 2 puszki Troveta, wyraźnie o to prosiłam, pisząc, dla kogo jest karma.

Posted

Dzięki Keakea za dobrą robotę. :multi::loveu: Dzięki Tobie choć trochę osłodzony pobyt w schronie. Tam też dziewczyny o niego dbają,dobrze ma dziad warkolek. On jak playboy, nie ma jednej opiekunki tylko cały tabun :eviltong:, cwaniurek ;):diabloti::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='yunona']Dzięki Keakea za dobrą robotę. :multi::loveu: Dzięki Tobie choć trochę osłodzony pobyt w schronie. Tam też dziewczyny o niego dbają,dobrze ma dziad warkolek. On jak playboy, nie ma jednej opiekunki tylko cały tabun :eviltong:, cwaniurek ;):diabloti::evil_lol:[/QUOTE]... to prawda! daje się chłopak lubić:lol:

Posted

[quote name='yunona']Dzięki Keakea za dobrą robotę. :multi::loveu: Dzięki Tobie choć trochę osłodzony pobyt w schronie. Tam też dziewczyny o niego dbają,dobrze ma dziad warkolek. On jak playboy, nie ma jednej opiekunki tylko cały tabun :eviltong:, cwaniurek ;):diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

Cieszę się, że pomimo iż to nie dom, ale za to ma taką wspaniałą opiekę :)

• 3 weeks later...
Posted

tanitka napisał(a):
przekopie swoje zasoby - jak należy zaadresować przesyłkę do Paja?

Schronisko AFN
Agnieszka Korbal-Bondarczuk
Lubajny 2
14-100 Ostróda

KOCYKI DLA PAJO

• 2 weeks later...
Posted

Bardzo przepraszam, kocyki dla Pajusia wysłałam dopiero dziś :( - mają być u niego na wtorek.

Czy ktoś znajdzie jeszcze u siebie dla niego koc, gruby ręcznik, starą narzutę lub poszwę albo inny ciepły materiał?