Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pajuchna ,zaglądam jak zawsze... z nadzieją na jakieś dobre wieści... a tu nic :lookarou: zostawiam mizianka i dobre myśli, że jeszcze ktoś Ciebie wypatrzy, że mocniej zabije mu serducho na widok Twojego pycholka :kiss_2:

Posted

anica napisał(a):
Pajuchna ,zaglądam jak zawsze... z nadzieją na jakieś dobre wieści... a tu nic :lookarou: zostawiam mizianka i dobre myśli, że jeszcze ktoś Ciebie wypatrzy, że mocniej zabije mu serducho na widok Twojego pycholka :kiss_2:

kolejna kobietka napisał(a):
i ja zaglądam do Pajuchny :sad:

Ja również niezmiennie

Posted

Ania_0411 napisał(a):
zapraszam na FB do oglądania nowych Pajowych zdjęć :)
mamy poważnego kandydata na domek :) będziemy weryfikować i informować - kciuki wskazane!!!

Oczywiście, że kciuki zaciśnięte za Pajciunia bardzo, bardzo mocno!!!!!!
Śledzę całą "akcję" na fb i mam nadzieję, że Pajucho zamieszka w swoim domku i będzie kochany przez swoich Ludzi już NA ZAWSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ania_0411 napisał(a):
zapraszam na FB do oglądania nowych Pajowych zdjęć :)
mamy poważnego kandydata na domek :) będziemy weryfikować i informować - kciuki wskazane!!!
:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

[quote name='Ania_0411']niestety... weryfikacja utkneła w martwym punkcie :( domek po prostu się nie odezwał :(:(:( pecha ma ten nasz skrzat...[/QUOTE]

A jak nasz pupilek z jedzonkiem stoi?

Posted

Pajuchna, poczekamy jeszcze.... na ten domek, oczywiście:loveu:... teraz na szczęście, cieplutko jest w Ostródzie cieplej jak we Wrocławiu:happy1:
Buziaki, przytulaski:glaszcze:

Posted

[quote name='Fundacja SOS dla Jamników']i ja też oczywiśćie[/QUOTE]

u Pajowego bez zmian... przedwczoraj wprawdzie dzwoniła Pani z Krakowa w jego sprawie - opowiedziałam jej o nim, no i ma się zastanowić i zadzwonić, bo liczyła na misia-przytulaka a nie faceta z charakterem ;)