anica Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Ania_0411 napisał(a):u Pajowego bez zmian... przedwczoraj wprawdzie dzwoniła Pani z Krakowa w jego sprawie - opowiedziałam jej o nim, no i ma się zastanowić i zadzwonić, bo liczyła na misia-przytulaka a nie faceta z charakterem ;) ... z tym to nigdy nie wiadomo!... jak się Pani, bardzo postara:eviltong:... pochwalę się:p .... że moja Jasia, coraz częściej pozwala się przytulać... ba nawet sama zaczyna przychodzić:loveu: Quote
yunona Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Jasne, Harek też był niedotykalski a teraz czekam kiedy zacznie miauczeć :evil_lol: Quote
kolejna kobietka Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 odwiedzam Pajusku... z domkami jest teraz ciężko, trzeba jakoś przeczekać okres wakacyjny :sad: no chyba że zdarzy się cud... ja trzymam nieustannie :thumbs: Quote
anica Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 ... Zaglądam jak zwykle z nadzieją, Pajuchna gdzie Twój domek? przeglądałam ogłoszenia... i dla Ciebie są!.. czy Ci ludzie nie wiedzą jaki jesteś kochany?... Quote
Sarunia-Niunia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 anica napisał(a):... Zaglądam jak zwykle z nadzieją, Pajuchna gdzie Twój domek? przeglądałam ogłoszenia... i dla Ciebie są!.. czy Ci ludzie nie wiedzą jaki jesteś kochany?... nooo, dziwna jest dla mnie historia bezdomności Pajusia... czy w ogóle znajdzie się dla Niego dom? jakoś coraz mniej w to wierzę, niestety:niewiem: ... Quote
Mika31 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 myślę że nawet dt było by lepsze ,on ma małe szanse na adopcje ze schroniska:-( ludzie to okrutne stworzenia Quote
kolejna kobietka Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Sarunia-Niunia napisał(a):nooo, dziwna jest dla mnie historia bezdomności Pajusia... czy w ogóle znajdzie się dla Niego dom? jakoś coraz mniej w to wierzę, niestety:niewiem: ... postaram się nie tracić nadziei, ale mam podobne myśli :sad: Quote
yunona Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 A ja mocno wierzę, że znajdzie się osoba , która pokocha Pajusia z jego wadami i wspaniałymi cnotami jamniczymi :iloveyou::iloveyou::iloveyou:. On powinien być cały czas ogłaszany i promowany na fejsie. Zmasowana akcja i facio po tygodniu ma dom.:lol: Quote
anica Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='yunona']A ja mocno wierzę, że znajdzie się osoba , która pokocha Pajusia z jego wadami i wspaniałymi cnotami jamniczymi :iloveyou::iloveyou::iloveyou:. On powinien być cały czas ogłaszany i promowany na fejsie. Zmasowana akcja i facio po tygodniu ma dom.:lol:[/QUOTE].... jak ja lubię słuchać optymistów:loveu: Pajuszku, będzie ten wymarzony domek.... i basta:p Quote
keakea Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 (edited) A tak liczyłam na to, że nie zdążę ogłosić trzeciej edycji akcji... PUSZKA DLA PAJUSZKA - bo liczyłam bardzo na to, że Pajuszek będzie już miał domek. A tu nic z tego! :( Ale nie ma na co czekać!!! Więc ogłaszam!!! Trzecia edycja - PUSZKA DLA PAJUSZKA - puszka Trovet Hepatic 400 g - 11 zł 9 gr http://sklepafn.pl/trovet-hepatic-hld-400-g,25,738.html Wysyłka do Pajuszkowego schroniska gratis. Uprzejmie proszę o składanie deklaracji - my z Rulonem dajemy na 2 puszki - jak pozbieram deklaracje, roześlę wszystkim numer konta, a po wpłynięciu wszystkich wpłat natychmiast zamawiam. Deklaracje zbieram do przyszłego wtorku (23 lipca). Zapraszam do przetrząśnięcia portfeli, gdzieś się Wam jeszcze musi pałętać jakieś niepotrzebne 11 zł :) ********************************* UWAGA! Znalazłam taniej :) po 10 zł puszka :) http://www.keko.pl/trovet-hld-hepatic-dog-puszka.html Lista deklaracji zamknięta - uzbieraliśmy 40 puszek (stan na dziś 20.07.2013) keakea - 2 puszki D. Gorczyca-Woźniak (FB) - 2 puszki M. Fuscata (FB) - 5 puszek A. Wiśniewska (FB) - 2 puszki M. Dębowska (FB) - 2 puszki Fundacja SOS dla Jamników - 3 puszki K. Smólczyńska (FB) - 4 puszki K. Malczyńska (FB) - 3 puszki Celina12 (i MUszkieterki) - 4 puszki E. Siwek (z Kajusią i Plamą) - 2 puszki werenn (z Marcelem) - 2 puszki pajda67 (z Neosiem) - 2 puszki anica (z Jasieńką) - 1 puszka D. Kozioł - 1 puszka E. Jacuńska - 3 puszki (wpłacone) Boni-Bobo (dogo) - 2 puszki ****************** DODATKOWO P. Pierunek (FB) obiecał podrzucić Pajuszkowi 3 puszki wprost do schroniska, bo ma niedaleczko :) Jesteście WIELCY dla Pajuszka! <3 Jutro (sobota) po południu roześlę wszystkim namiary do wpłaty, jak tylko wpłaty spłyną, natychmiast zamawiam :) Edited July 19, 2013 by keakea Quote
yunona Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Na fejsie Pajo lata wszędzie :) [h=5]FUNDACJA SOS DLA JAMNIKÓW PROSZĘ DAJ MI DOMEK A DAM CI SWOJĄ MIŁOŚĆ ♥ ♥ ♥ https://www.facebook.com/events/429041490442746/?fref=ts[/h] Quote
anica Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 ....my z Jasieńką też dołożymy puszeczkę :) Jesteś Wieeeelki Ruuuulon Quote
keakea Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='werenn']no to 2 puszeczki ode mnie i chłopaków[/QUOTE] [quote name='anica']....my z Jasieńką też dołożymy puszeczkę :)Jesteś Wieeeelki Ruuuulon[/QUOTE] Dziękujemy w imieniu Pajuszka, Kochane Ciocie :) Quote
danka1234 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 ode mnie tym razem choc jedna puszeczka dla Pajusia (wpisałam sie na juz na fb- Danuta Kozioł) Quote
keakea Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='danka1234']ode mnie tym razem choc jedna puszeczka dla Pajusia (wpisałam sie na juz na fb- Danuta Kozioł)[/QUOTE] Ciociu Kochana Danusiu, dziękujemy :) Quote
keakea Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 UWAGA, UWAGA, szukam sponsora jeszcze tylko 2 puszek i zamykam listę!!! Kto będzie tak hojny dla Pajuszka i da na 2 puszki? :) Quote
keakea Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='Boni-Bobo']Zdążyłam tym razem:lol: Chcę te dwie![/QUOTE] Mówisz, Ciocia, i masz :) - oto zebraliśmy 40 puszek dla Pajuszka - jutro, czyli w sobotę po południu roześlę wszystkim namiary do wpłaty :) Dziękuję, jesteście WIELCY!!! :) Quote
keakea Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Lista deklaracji zamknięta - uzbieraliśmy 40 puszek (stan na dziś 20.07.2013) keakea - 2 puszki D. Gorczyca-Woźniak (FB) - 2 puszki M. Fuscata (FB) - 5 puszek A. Wiśniewska (FB) - 2 puszki M. Dębowska (FB) - 2 puszki Fundacja SOS dla Jamników - 3 puszki K. Smólczyńska (FB) - 4 puszki K. Malczyńska (FB) - 3 puszki Celina12 (i MUszkieterki) - 4 puszki E. Siwek (z Kajusią i Plamą) - 2 puszki werenn (z Marcelem) - 2 puszki pajda67 (z Neosiem) - 2 puszki anica (z Jasieńką) - 1 puszka D. Kozioł - 1 puszka E. Jacuńska - 3 puszki (wpłacone) Boni-Bobo (dogo) - 2 puszki ****************** DODATKOWO P. Pierunek (FB) obiecał podrzucić Pajuszkowi 3 puszki wprost do schroniska, bo ma niedaleczko :) Jesteście WIELCY dla Pajuszka! <3 Jutro (sobota) po południu roześlę wszystkim namiary do wpłaty, jak tylko wpłaty spłyną, natychmiast zamawiam :) Quote
Recommended Posts