Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ogłoszenia widziałam zaraz po Sylwestrze, ale jakoś mi wyleciało z głowy...

Myślicie, że może to być ten sam pies? Zdjęcie takie sobie... po deszczach, mrozach i opadach śniegu się zniszczyło, ale jak dla mnie to ten sam pies...

Warto się z nimi skontaktować... Magda, zrobisz to?

Ich numer nie wiem czy jest czytelny, więc podaję: 661 609 335

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DORA1020 napisał(a):
Watpie.....ale zadzwonilam...z Tomaszowa Lub. do Sz-na....za daleko...
Facet ma przyjechac i zobaczyc,ale nie robilabym sobie nadziei...

Psy w takim czasie przechodzą wiele kilometrów, mógł ją ktoś wywieźć... Wiesz jacy ludzie są...

Miejmy nadzieję, że to ona. Trzymamy kciuki!

Posted

przyjechali właściciele Cziki, obejrzeli Gabi i potwierdzili, że to nie jest ona :(

zgłosił się potencjalny domek dla GABI, potrzebna jest osoba do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej w Ojcowskim Parku Narodowym, to jest mniej więcej w połowie drogi z Olkusza i Krakowa

Posted

znalazłam osobę z krakowskiego TOZ-u, która przeprowadzi wizytę w Ojcowskim Parku Narodowym ... poprosiłam Izę (tą co robiła wizytę dla Zojki) żeby zrobiła wizytę w Warszawie, ale leży chora w łóżku, albo szukamy kogoś dalej albo poczekamy aż Iza wróci do zdrowia

Posted

o Gabi jest wiele zapytań z tablica pl i z gumtree

odsyłam wszystkich do Dory

tzn nie wszystkich

bo jeden był np. taki:

"gdzie jest do odbioru?"

odpisałam mu że Gabi nie jest od odbioru tylko do ADOPCJI!

Posted

W trakcie telefonicznej rozmowy z osobą zainteresowaną adopcją Gabi uzyskano informację, że Pani obecnie nie mieszka w miejscu zamieszkania bo zepsuła im się woda. Na wizytę umówiła się dopiero na poniedziałek, ale za tydzień bo obecnie mieszka u rodziców.

Posted

Becia Lublin napisał(a):
W trakcie telefonicznej rozmowy z osobą zainteresowaną adopcją Gabi uzyskano informację, że Pani obecnie nie mieszka w miejscu zamieszkania bo zepsuła im się woda. Na wizytę umówiła się dopiero na poniedziałek, ale za tydzień bo obecnie mieszka u rodziców.

Tylko zastanawiam sie czy zabrala ze soba psiaka i kotka?

Posted

Nutusia napisał(a):
Ani jedno ani drugie nie na Grochowie ;) Sprecyzujcie czy chodzi o Aleję Wilanowską czy ulicę Wilanowską. Postaram się pomóc...

Natusia na PW wysłałam Ci namiary na tego Pana z ul. Wilanowskiej

Posted

Rozumiem, że wizyta na ul. Wilanowskiej nadal aktualna. Zgłosiła się jedna moja niezawodna dogomaniacka znajoma - będzie mogła pojechać w weekend. Szukam dalej, bo Jola ma daleko i nie jest zmotoryzowana, ale łatwo nie jest... W końcu w stolicy jest tylu dogomaniaków - szkoda, że jak przyjdzie co do czego, wszyscy schodzą do podziemia :(