Becia Lublin Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Ellig podałam Kasi namiary na potencjalne domki ... może coś z tego będzie, trzymajcie kciuki !!!! Quote
Ellig Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Becia Lublin napisał(a):Ellig podałam Kasi namiary na potencjalne domki ... może coś z tego będzie, trzymajcie kciuki !!!! Bardzo dziekuje i trzymam kciuki!:) Quote
DORA1020 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Wiesci z DS Gabi-Furii...zdjecia wstawi diana:) ---------------------------------------------------- Chcielibyśmy powiedzieć że jesteśmy bardzo szczęśliwi że ta sunia jest u nas Jest strasznie żywiołowa i wesoła taka prawdziwa przylepa Według nas pomału się przyzwyczaja do nowego miejsca. Jeżeli chodzi o nas zachowuje się jakby była z nami od dawna wchodzi do nas do łóżka przytula się i wszędzie jej pełno taki prawdziwy demon dlatego też daliśmy jej na imię Furia bo pasuje to do jej temperamentu. Poza tym czuje się dobrze,je normalnie i myślimy że dosyć szybko się zadomowi i będzie szczęśliwa Przesyłam obecne zdjęcia i będę co jakiś czas robił nowe i Pani wysyłał. ----------------------------------------------------------------------- Quote
diana79 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 cudowne wieści:loveu::multi: wspaniały dom:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: jak dostanę fotki to z miłą chęcią wstawię :) kolejne szczęśliwe zakończenie :multi: Quote
Nutusia Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Po prostu bomba! Furia, hihiiiii... Moja znajoma dała suni na imię Szelma - czasami tego żałuje ;) :) Quote
diana79 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Dora wysłałaś mi fotki czy jeszcze nie? bo ja ich nie mam Quote
DORA1020 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='diana79']Dora wysłałaś mi fotki czy jeszcze nie? bo ja ich nie mam[/QUOTE] Wyslalam,ale jak nie masz to wysle jeszcze raz,Beci tez wyslalam. Quote
diana79 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='DORA1020']Wyslalam,ale jak nie masz to wysle jeszcze raz,Beci tez wyslalam.[/QUOTE] do mnie nie doszły to wyślij jeszcze raz proszę Quote
_Goldenek2 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='_Goldenek2']Zobaczcie jaka podobna sunia http://zlotypies.com.pl/viewtopic.php?p=8971&sid=af0800ce1d90093d2fc5129727f93897#8971 Może podrzućcie ją zainteresowanym? Pomocy potrzebuje prześliczna, młoda sunia w typie Długowłosego Owczarka Niemieckiego. 5 lutego zgarnięta została ze stacji benzynowej w Gubinie, gdzie koczowała kilkanaście godzin, czekając... no właśnie, nie wiadomo skąd się tam znalazła, można tylko snuć domysły. Ktoś porzucił, zgubiła się ? Trzymała się tej stacji, bo może wierzyła, że pan wróci. A może już nie czekala, tylko jak każdy ON, chciała być blisko ludzi ? Nie ma tatuażu, chipa, niczego. Ma tylko nadzieję i około dwóch lat życia za sobą i około dziesięciu przed sobą. Próby odnalezienia jej właściciela w okolicy nie przyniosły rezultatu. Hera, bo takie imię nadała jej Agnieszka, Osoba o złotym sercu, która postanowiła uchronić ją od niepewnego losu, znajduje się obecnie w przytulisku. W najbliższy poniedziałek trafi do schronu, gdzie już podobno zgłosił się ktoś, kto chce ją "przygarnąć". Tyle, że jej przyszłość jawi się w czarnych barwach; firma, łańcuch i samotność (na terenie firmy nikt nie mieszka, w week-endy nie ma tam żywej duszy). Hera jest łagodna, karna, energiczna. W samochodzie zachowuje się idealnie. Pozwala na zabiegi wokól siebie, tylko nie bardzo lubi zaglądanie w zęby. No i nie przepada za innymi sukami, ale w jej sytuacji może to wynikac ze stressu, spowodowanego warunkami, w jakich się znajduje. Czasu jest bardzo mało. Potrzebny DT/DS, pomysły... Więcej informacji - 602821394. Hera już jest w nowym domu. :) Zaaklimatyzowąła się bardzo dobrze. :) Obejrzała całą posesje, przywitała się z rodziną. W domu jest bardzo chore dziecko które od kilku lat jest pod respiratorem. Przywitała się z nim kładąc łapki na łóżeczku i polizała go. Dziecko się uśmiechneło a ona śpi przy jego łóżku!! Quote
Nutusia Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 O rety... ale historia... Dzięki, Goldenku! :) Quote
diana79 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 aż mi serce ścisnęło jak to przeczytałam Quote
Ty$ka Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Świetne wieści. Oby takich było jak najwięcej :) Quote
DORA1020 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 A tu wiesci z DS Furci-Gabi --------------------------------------------- Tak jak się umawialiśmy przesyłam Pani kilka zdjęć naszego szaleńca Furka zaaklimatyzowała się w domu czuje się świetnie. Oprócz tego że zjadła nam łóżko i wyrywa nam barki na spacerach szarpiąc się do innych psów jest super ale i te dwie rzeczy pomału zanikają jest spokojniejsza w domu i na spacerach W następnym tygodniu idziemy z nią do weterynarza właśnie w tej sprawie może coś nam doradzi w jaki sposób mamy się z nią obchodzić na spacerach żeby nauczyła się przejść obok innego pieska nie zaczepiają go. Quote
Ty$ka Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Świetne wiesci. Ja tylko powiem, że weci najczęściej polecają kolczatki... Może poleć im książkę "Aria, równaj" Jacka Gałuszki? Quote
_Goldenek2 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 My mamy być dla psa najbardziej atrakcyjni na świecie. W czasie budowania więzi z psem na nas spoczywa obowiązek odwrócenia jego uwagi od ewentualnych pokus. Kieszenie pełne smaczków - najczęściej to jest to :) Wet do tego nie jest potrzebny. Quote
Nutusia Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Prędzej dobry szkoleniowiec niż wet ;) Ale wieści cudne!!!! :) Quote
diana79 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 ale ona jest piękna :) nie poznałam jej :) Quote
Ty$ka Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 No... no... ale jej się powodzi :D Quote
Ty$ka Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Tak ostatnio przyśniła mi się Gabi :) Wie ktoś może co u niej nowego słychać? ;) Quote
Recommended Posts