Ty$ka Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Ogłoszenia widziałam zaraz po Sylwestrze, ale jakoś mi wyleciało z głowy... Myślicie, że może to być ten sam pies? Zdjęcie takie sobie... po deszczach, mrozach i opadach śniegu się zniszczyło, ale jak dla mnie to ten sam pies... Warto się z nimi skontaktować... Magda, zrobisz to? Ich numer nie wiem czy jest czytelny, więc podaję: 661 609 335 Quote
DORA1020 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Watpie.....ale zadzwonilam...z Tomaszowa Lub. do Sz-na....za daleko... Facet ma przyjechac i zobaczyc,ale nie robilabym sobie nadziei... Quote
diana79 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 a nie ma sunia tatuażu? oby to była ona Quote
Ty$ka Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 DORA1020 napisał(a):Watpie.....ale zadzwonilam...z Tomaszowa Lub. do Sz-na....za daleko... Facet ma przyjechac i zobaczyc,ale nie robilabym sobie nadziei... Psy w takim czasie przechodzą wiele kilometrów, mógł ją ktoś wywieźć... Wiesz jacy ludzie są... Miejmy nadzieję, że to ona. Trzymamy kciuki! Quote
szuwar Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Sunia na ogłoszeniu wydaje się jednak ciemniej wybarwiona. Na pewno na karku. Ale oby się okazało to tylko przekłamaniem na zdjęciach... Quote
diana79 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 (edited) a reaguje na imię czika? http://tablica.pl/oferta/owczarek-dlugowlosy-sunia-do-adopcji-pies-psy-IDIa5w.html Edited February 2, 2012 by diana79 Quote
Becia Lublin Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 przyjechali właściciele Cziki, obejrzeli Gabi i potwierdzili, że to nie jest ona :( zgłosił się potencjalny domek dla GABI, potrzebna jest osoba do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej w Ojcowskim Parku Narodowym, to jest mniej więcej w połowie drogi z Olkusza i Krakowa Quote
Kamila_ Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 przerzuciłam informacje na forum owczarkowe, mam nadzieje ze szybko ktoś sie znajdzie do przeprowadzenia wizyty Quote
diana79 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 super że jest zainteresowanie sunią :) tylko co ze sterylką? pewnie nie uda jej się zrobić teraz Quote
DORA1020 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Potrzebuje rowniez kogos do przeprowadzenia wizyty w Warszawie-Grochow Pan nie odpuszcza,tez chce miec szanse.Wybiore najlepsze miesjce dla suni. Quote
diana79 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Warszawa Grochów to nie tam gdzie trafiła Zojka? bo jak tak to trzeba odnaleźć osobę która robiła wizytę przedadopcyjną z FB, może by pomogła? Quote
Becia Lublin Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 znalazłam osobę z krakowskiego TOZ-u, która przeprowadzi wizytę w Ojcowskim Parku Narodowym ... poprosiłam Izę (tą co robiła wizytę dla Zojki) żeby zrobiła wizytę w Warszawie, ale leży chora w łóżku, albo szukamy kogoś dalej albo poczekamy aż Iza wróci do zdrowia Quote
agusiazet Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Piękna sunia, sama chciałabym taką mieć:) Ale niestety nie mogę, przynajmniej na ten moment! Quote
diana79 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 o Gabi jest wiele zapytań z tablica pl i z gumtree odsyłam wszystkich do Dory tzn nie wszystkich bo jeden był np. taki: "gdzie jest do odbioru?" odpisałam mu że Gabi nie jest od odbioru tylko do ADOPCJI! Quote
Becia Lublin Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 W trakcie telefonicznej rozmowy z osobą zainteresowaną adopcją Gabi uzyskano informację, że Pani obecnie nie mieszka w miejscu zamieszkania bo zepsuła im się woda. Na wizytę umówiła się dopiero na poniedziałek, ale za tydzień bo obecnie mieszka u rodziców. Quote
DORA1020 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Becia Lublin napisał(a):W trakcie telefonicznej rozmowy z osobą zainteresowaną adopcją Gabi uzyskano informację, że Pani obecnie nie mieszka w miejscu zamieszkania bo zepsuła im się woda. Na wizytę umówiła się dopiero na poniedziałek, ale za tydzień bo obecnie mieszka u rodziców. Tylko zastanawiam sie czy zabrala ze soba psiaka i kotka? Quote
DORA1020 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Pan z W-wy upomina sie o wizyte p/adopcyjna.Mieszka na Wilanowskiej.Czy to na Grochowie? Quote
ludka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 (edited) Czemu na Grochowie? Ulica Wilanowska czy Aleja Wilanowska? Edited February 6, 2012 by ludka Quote
Nutusia Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ani jedno ani drugie nie na Grochowie ;) Sprecyzujcie czy chodzi o Aleję Wilanowską czy ulicę Wilanowską. Postaram się pomóc... Quote
Becia Lublin Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Nutusia napisał(a):Ani jedno ani drugie nie na Grochowie ;) Sprecyzujcie czy chodzi o Aleję Wilanowską czy ulicę Wilanowską. Postaram się pomóc... Natusia na PW wysłałam Ci namiary na tego Pana z ul. Wilanowskiej Quote
Ty$ka Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Dora, a co ze sterylką? Teraz, przed adopcją za zwrotem kosztów przez DS czy dopiero po adopcji? Quote
Nutusia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Rozumiem, że wizyta na ul. Wilanowskiej nadal aktualna. Zgłosiła się jedna moja niezawodna dogomaniacka znajoma - będzie mogła pojechać w weekend. Szukam dalej, bo Jola ma daleko i nie jest zmotoryzowana, ale łatwo nie jest... W końcu w stolicy jest tylu dogomaniaków - szkoda, że jak przyjdzie co do czego, wszyscy schodzą do podziemia :( Quote
gusia0106 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Czy na Wilanowską możne podjechać w ciągu dnia czy tylko popołudniami? Quote
Recommended Posts