dangos19 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Bariczku trzymaj się, fajnie drepta, ale mimo wszystko taka bida, starowinka z niego, niechby jeszcze podreptał jak najdłużej. Quote
ULKA12 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Teraz to i tak jest lepiej. Czasami przystanie, powącha coś, rozejrzy się, coś go zainteresuje. Przedtem szedł jak automat na sztywnych łapach, byle do wiosny. Quote
plinka54 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Dobrze że nasz staruszek trafił na super opiekunkę, gdzie powoli odżywa! Oby tak dalej! ;) Już teraz śniegu nie ma więc psiakowi na pewno znacznie lepiej się chodzi :) Quote
pawel11 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 poszedł przelew na kolejny miesiąc :) proszę o przekazanie buziaka ode mnie :loveu: Quote
ULKA12 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Bari wygłaskany. Dzisiaj próbowałam go czesać ale mu się to wybitnie nie podoba :-) A tutaj relacja "filmowa" ze spaceru. [video=youtube;cGrj9TLycg8]http://www.youtube.com/watch?v=cGrj9TLycg8&feature=youtu.be[/video] Quote
Bjuta Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 I chodzi wyraźnie lepiej! Ale Ania> i Mysia się ucieszą! :) One z nim chodziły w Psitulu! Quote
Mysia_ Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Bariś :loveu: co do czesania to on od kiedy go znam ma do tego jakieś ale ;) Quote
ania > Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 no Bariśku pozwól się czesać, tyle fajnych dziewczyn wokół Ciebie, musisz się prezentować ;) już się za Tobą bardzo stęskniłam i planuję wiosenną wizytę :) doszły wpłaty od: Jaasmin, K&M, Panca - dziękujemy! Quote
plinka54 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Suuuper filmik! ;) Widać znaczne postępy - Bariś już ładnie zgina łapeczki ;) a kontaktuje bardziej niż wcześniej czy nadal jest zamknięty w swoim świecie? Quote
ULKA12 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Wydaje mi się, że z kontaktem jest lepiej, dzisiaj widziałam wyraźnie machający ogon, zaczął obwąchiwać suczki. Jeśli chodzi o chód to Barik dzisiaj samodzielnie pokonał dwa schodki w psim pokoju, do tej pory musiałam mu pomagać. Quote
asikowska Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 dla Bariego uzbierało się z bazarku 264,50 zł, proszę o potwierdzenie na bazarku jak pieniążki wpłyną:) Quote
Mysia_ Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 ULKA12 napisał(a):Wydaje mi się, że z kontaktem jest lepiej, dzisiaj widziałam wyraźnie machający ogon, zaczął obwąchiwać suczki. Jeśli chodzi o chód to Barik dzisiaj samodzielnie pokonał dwa schodki w psim pokoju, do tej pory musiałam mu pomagać. to wspaniała wiadomość! ;) Quote
ania > Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 doszły wpłaty od: paweł11, Mysia_, Dancik, ania > oraz dochód z bazarku - wpłatę potwierdziłam w temacie. dziękujemy :) zapłaciłam Uli za marcowe hotelikowanie i badania. Quote
ULKA12 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Dotarły pieniądze za pobyt Bariego, ma opłacony pobyt do 12.04.2012 włącznie. Serdecznie dziękuję. Quote
ULKA12 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Wiosenny Barik [video=youtube;ERSbvu4Gx-s]http://www.youtube.com/watch?v=ERSbvu4Gx-s&feature=youtu.be[/video] [video=youtube;-3aLoqzG0Ww]http://www.youtube.com/watch?v=-3aLoqzG0Ww&feature=youtu.be[/video] Quote
Cantadorra Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Barutku, człap sobie słoneczko, na wiosnę powinno być lepiej, a słońce coraz mocniej grzeje. Quote
ania > Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 kochany :) pogoda ładna to na pewno mu się przyjemniej człapie tak w słoneczku :):):) konsultowałam wyniki Barika u dwóch wetów. mówiąc ogólnie: wyniki nie są jakieś dobre, ale nie są też na tyle złe aby wszczynać alarm. brzydka jest ta podwyższona kreatynina /nerki/ i GPT /wątroba/. na wyniki mogło się składać wiele czynników, przede wszystkim stan Barika, a i badania w ludzkim laboratorium podobno trochę przekłamują (moja wetka wysyła do weternaryjnego laboklinu). powiedziała, że nie ma póki co włączać leczenia i diety, obie wetki (z różnych lecznic) poleciły, aby Bari dostawał na wątrobę Hepatil, ten ludzki - 1 tab/dziennie. a badania krwi trzeba by powtórzyć (szczególnie te dwa ww), ale to dopiero jak Bari dojdzie do siebie, będzie dobrze odżywiony itp. itd. no wiecie. Bari jest w dobrych rękach, wymieniłam co dostaje i powiedziała, że świetnie i powinno mu służyć :) Quote
Recommended Posts