wolf122 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Zaglądam do krajana i proszę o zajrzenie http://www.dogomania.pl/threads/223148-Wspania%C5%82y-m%C5%82odziutki-Mi%C5%9B-szuka-domu-!!!?p=18639863#post18639863 -mizianka dla piesia. Quote
ULKA12 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Tak Bari sika normalnie. To nie koniec dobrych informacji Bari coraz lepiej się porusza, zauważyłam, że zaczęły się mu zginać łapki w stawach :-) Do tej pory chodził na takich sztywnych nogach. A kto mi tutaj tak po oczach świeci "" rel="external nofollow noopener"> Śnieg sypie cały czas ale Bariego to nie zniechęca do spaceru "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> Quote
AtaO Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Brawo Bari, dzielny z Ciebie chłopak. Nareszcie Ci ciepełko, to i stawy wracają do normy.:lol: A jak spisuje się kolega Zdziś? Quote
ULKA12 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Zdziś przy Barim to młodzieniaszek, czasami trochę pyskuje ale to do opanowania. Quote
AtaO Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Super. Same dobre wieści. Oby tak dalej.:multi: Quote
dangos19 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Kochany Bariczek, dobrze że łapiny mniej bolą Quote
ania > Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 ULKA12 napisał(a):Tak Bari sika normalnie. To nie koniec dobrych informacji Bari coraz lepiej się porusza, zauważyłam, że zaczęły się mu zginać łapki w stawach :-) Do tej pory chodził na takich sztywnych nogach. dziękujemy za zdjęcia :) Barisiu :loveu: cieszę się bardzo z dobrych wieści :) i mam nadzieję, że będzie coraz lepiej :) doszło sporo wpłat - uzupełnię rozliczenie jutro. Quote
plinka54 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Bariś cudeńko nasze ;) widać że strasznie potrzebne było mu to DT, już nawet łapki inaczej pracują, a minęło zaledwie kilka dni! ;) Quote
Mysia_ Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Ulka koniecznie wymiziaj go ode mnie, jakoś mi tak dziwnie bez tych codziennych wolniutkich spacerów :oops: Quote
Panca Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 niesamowite jak sie chlopak regeneruje :) az milo patrzec :) przelalam wlasnie lutowa dyszke :) Quote
ania > Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 uzupełniłam rozliczenie (w drugim poście). w razie czego posiadam do wglądu szczegółowe wraz z datami. czekam na nr konta Ulki to wpłacę za pierwszy miesiąc pobytu Bariczka. transport wyniósł 80 zł, dzielimy na dwa, czyli po 40 zł na psią głowę. Quote
AtaO Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Bariku, jak minął kolejny dzień? Jak Twoje łapinki? Dobrej nocy Tobie i Twoim przyjaciołom :) Quote
AtaO Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Bariku, dlaczego nikt Cię nie odwiedza? :sad: Czyżby zapomnieli o Tobie :-(, eeee niemożliwe.... Quote
ULKA12 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Barik ma się nieźle, jest coraz to bardziej samodzielny. Mam takie pytanie czy Bari nie miał jakiegoś urazu typu udar, lub jakiś powikłań neurologicznych? Quote
plinka54 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Odwiedzamy, odwiedzamy i sprawdzamy co u pieseczka ;) cieszy mnie to że jest coraz lepiej :D ale Uli pytanie lekko mnie zaniepokoiło Quote
ULKA12 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Pytam dlatego, że on jest taki mało kontaktowy i wyraz oczu ma taki nieobecny, często mu sie zdarza chodzić w kółko. Być może on po prostu bardzo słabo widzi i nie słyszy. Chociaż czasami zdarza mu się na mnie spojrzeć bardziej przytomnie. Quote
ania > Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 (edited) ULKA12 napisał(a):Barik ma się nieźle, jest coraz to bardziej samodzielny. Mam takie pytanie czy Bari nie miał jakiegoś urazu typu udar, lub jakiś powikłań neurologicznych? ULKA12 napisał(a):Pytam dlatego, że on jest taki mało kontaktowy i wyraz oczu ma taki nieobecny, często mu sie zdarza chodzić w kółko. Być może on po prostu bardzo słabo widzi i nie słyszy. Chociaż czasami zdarza mu się na mnie spojrzeć bardziej przytomnie. może Mysia coś więcej napisze, ale chyba nie posiadamy takich informacji i nie wiadomo za bardzo co się z nim działo przed tym jak wpadł do rzeki, w jaki sposób do tego doszło i ile czasu spędził w lodowatej wodzie :-( na pewno jakiś uszczerbek na zdrowiu to zostawiło. w schronisku odnosiłam wrażenie, że nie widzi prawie nic i słabo słyszy, w samochodzie z kolei patrzył własne tak przytomnie, w oczy, rozglądał się, aż byłam zdziwiona. kojarzę jeszcze, że przy spacerach na smyczy znosi go na lewą stronę, Mysiu, Ulko, zauważyłyście to? dobrze by było gdyby go zobaczył wet no i koniecznie badania krwi tak jak pisałaś. doszła wpłata od Panca oraz zapłaciłam za pobyt Bariego u Ulki za luty. Bari dostał również jeszcze jedną stałą deklarację - 5 zł :) Edited February 18, 2012 by ania > Quote
dangos19 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Zaglądam do Bariczka Też uważam że badania będą niezbędne i to jak najszybciej Quote
dangos19 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Trzymaj się Bariczku Myzianko też dla Zdzisia Quote
Recommended Posts