Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Bari sika normalnie. To nie koniec dobrych informacji Bari coraz lepiej się porusza, zauważyłam, że zaczęły się mu zginać łapki w stawach :-) Do tej pory chodził na takich sztywnych nogach.

A kto mi tutaj tak po oczach świeci
"" rel="external nofollow noopener">

Śnieg sypie cały czas ale Bariego to nie zniechęca do spaceru

Posted

ULKA12 napisał(a):
Tak Bari sika normalnie. To nie koniec dobrych informacji Bari coraz lepiej się porusza, zauważyłam, że zaczęły się mu zginać łapki w stawach :-) Do tej pory chodził na takich sztywnych nogach.

dziękujemy za zdjęcia :) Barisiu :loveu:
cieszę się bardzo z dobrych wieści :) i mam nadzieję, że będzie coraz lepiej :)

doszło sporo wpłat - uzupełnię rozliczenie jutro.

Posted

uzupełniłam rozliczenie (w drugim poście). w razie czego posiadam do wglądu szczegółowe wraz z datami. czekam na nr konta Ulki to wpłacę za pierwszy miesiąc pobytu Bariczka. transport wyniósł 80 zł, dzielimy na dwa, czyli po 40 zł na psią głowę.

Posted

Pytam dlatego, że on jest taki mało kontaktowy i wyraz oczu ma taki nieobecny, często mu sie zdarza chodzić w kółko. Być może on po prostu bardzo słabo widzi i nie słyszy. Chociaż czasami zdarza mu się na mnie spojrzeć bardziej przytomnie.

Posted (edited)

ULKA12 napisał(a):
Barik ma się nieźle, jest coraz to bardziej samodzielny. Mam takie pytanie czy Bari nie miał jakiegoś urazu typu udar, lub jakiś powikłań neurologicznych?

ULKA12 napisał(a):
Pytam dlatego, że on jest taki mało kontaktowy i wyraz oczu ma taki nieobecny, często mu sie zdarza chodzić w kółko. Być może on po prostu bardzo słabo widzi i nie słyszy. Chociaż czasami zdarza mu się na mnie spojrzeć bardziej przytomnie.

może Mysia coś więcej napisze, ale chyba nie posiadamy takich informacji i nie wiadomo za bardzo co się z nim działo przed tym jak wpadł do rzeki, w jaki sposób do tego doszło i ile czasu spędził w lodowatej wodzie :-( na pewno jakiś uszczerbek na zdrowiu to zostawiło.
w schronisku odnosiłam wrażenie, że nie widzi prawie nic i słabo słyszy, w samochodzie z kolei patrzył własne tak przytomnie, w oczy, rozglądał się, aż byłam zdziwiona.
kojarzę jeszcze, że przy spacerach na smyczy znosi go na lewą stronę, Mysiu, Ulko, zauważyłyście to?
dobrze by było gdyby go zobaczył wet no i koniecznie badania krwi tak jak pisałaś.

doszła wpłata od Panca oraz zapłaciłam za pobyt Bariego u Ulki za luty.
Bari dostał również jeszcze jedną stałą deklarację - 5 zł :)

Edited by ania >