Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O Jejuuu !!!!!!! Bariczku śpij spokojnie
[*] . Miałam młynek, długo nie zagladałam, chciałam uzupełnic wpłaty, a tu takie wiadomości :(((((((( Uzupełniłam dzis wpłatę za kwiecień i maj, przepraszam za zwłokę .....

Posted

kochani deklarowicze, jeszcze raz wielkie dzięki za wsparcie Barisia, bo bez Was nie udałoby się tak szybko wyciągnąć go ze schroniska.
rozliczyłyśmy się z Ula, uzupełniłam rozliczenie i mam na koncie 782,70 zł.
pytanie do Was: co z tymi pieniążkami robimy? czy mam to rozdzielić pomiędzy psiaki (z naszego schroniska), które przebywają w hotelikach i nie maja stabilnej sytuacji finansowej czy zostawić tę kwotę (lub jej cześć) i w sytuacji gdy do schroniska trafi taki potrzebujący staruszek to będzie miał na hotelikowy "start"?

Posted

Zastrzyk finansowy przydałby się niemal na każdym z naszych schroniskow0-hotelikowych kont... Tylko Dinuś i Władzio mają tak naprawdę bezpieczną sytuację. Ale może rzeczywiście zostawić np. 3 stówki na jakąś awarię?

Posted

Bjuta napisał(a):
Zastrzyk finansowy przydałby się niemal na każdym z naszych schroniskow0-hotelikowych kont... Tylko Dinuś i Władzio mają tak naprawdę bezpieczną sytuację. Ale może rzeczywiście zostawić np. 3 stówki na jakąś awarię?

zgadzam się z Bjutą a resztę jakoś rozdzielić i już

Posted

dobrze, w takim razie zostawiam 300 zł rezerwy, czyli zostaje kwota 482,70 zł. dowiedziałam się które psiaki mają kiepską sytuację finansową i kwota ta zostanie podzielona na trzy psiaki: Pegi, Kaję oraz Kurusia po 160,90 zł na każdego. poproszę skarbników o potwierdzenie tu na wątku jak dojdą wpłaty.

Posted

Bjuta napisał(a):

Też myślę, że to najlepsze rozwiązanie.

• 11 months later...