Anna222 Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Spij spokojnie piesku, moze w lepszym swiecie dla zwierzat! Quote
elke Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 O Jejuuu !!!!!!! Bariczku śpij spokojnie [*] . Miałam młynek, długo nie zagladałam, chciałam uzupełnic wpłaty, a tu takie wiadomości :(((((((( Uzupełniłam dzis wpłatę za kwiecień i maj, przepraszam za zwłokę ..... Quote
ania > Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 kochani deklarowicze, jeszcze raz wielkie dzięki za wsparcie Barisia, bo bez Was nie udałoby się tak szybko wyciągnąć go ze schroniska. rozliczyłyśmy się z Ula, uzupełniłam rozliczenie i mam na koncie 782,70 zł. pytanie do Was: co z tymi pieniążkami robimy? czy mam to rozdzielić pomiędzy psiaki (z naszego schroniska), które przebywają w hotelikach i nie maja stabilnej sytuacji finansowej czy zostawić tę kwotę (lub jej cześć) i w sytuacji gdy do schroniska trafi taki potrzebujący staruszek to będzie miał na hotelikowy "start"? Quote
Bjuta Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Zastrzyk finansowy przydałby się niemal na każdym z naszych schroniskow0-hotelikowych kont... Tylko Dinuś i Władzio mają tak naprawdę bezpieczną sytuację. Ale może rzeczywiście zostawić np. 3 stówki na jakąś awarię? Quote
asikowska Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Bjuta napisał(a):Zastrzyk finansowy przydałby się niemal na każdym z naszych schroniskow0-hotelikowych kont... Tylko Dinuś i Władzio mają tak naprawdę bezpieczną sytuację. Ale może rzeczywiście zostawić np. 3 stówki na jakąś awarię? zgadzam się z Bjutą a resztę jakoś rozdzielić i już Quote
dangos19 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Jestem za rezerwą bo ona zawsze się przyda w razie czego, reszta nich wesprze pozostałe hoteliki, tam gdzie jest taka potrzeba i będzie ok. Quote
ania > Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 dobrze, w takim razie zostawiam 300 zł rezerwy, czyli zostaje kwota 482,70 zł. dowiedziałam się które psiaki mają kiepską sytuację finansową i kwota ta zostanie podzielona na trzy psiaki: Pegi, Kaję oraz Kurusia po 160,90 zł na każdego. poproszę skarbników o potwierdzenie tu na wątku jak dojdą wpłaty. Quote
Mysia_ Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Bjuta napisał(a):Zastrzyk finansowy przydałby się niemal na każdym z naszych schroniskow0-hotelikowych kont... Tylko Dinuś i Władzio mają tak naprawdę bezpieczną sytuację. Ale może rzeczywiście zostawić np. 3 stówki na jakąś awarię? Też myślę, że to najlepsze rozwiązanie. Quote
Murka Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Dla Kurusia wpłata 160,90 zł już doszła, dziękuję bardzo za wsparcie dla naszego weterana :) Quote
pati_zabrze Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Kajusia z całego serduszka dziękuje za spadek - 160,90zł pieniążki są już na koncie. Quote
Syla Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Przepraszam, że dopiero teraz.Pegi dostała pieniążki Barisia 15 czerwca.Bardzo dziękuję w jej imieniu. Quote
ania > Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 ja rowniez pamietam kochany... po wczorajszej wizycie u Uli zaczelam wspominac Bariczka i tak sie lzy zakrecily :-( Quote
Recommended Posts