Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 740
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mimiś']a ja na Bipka i Rudą : http://www.dogomania.pl/threads/221695-Na-Bipka-i-Rudzi%C4%99-spodnie-sweterek-XXL-chusta-bluzeczka-46-do-30.01.g22.00?p=18468072#post18468072
Mimiś, pięknie dziękuję za bazarek dla Rudego dwupaku! :Rose: Nawet się nie spodziewałam, że tyle osób zechce pomóc... Dziękuję! Oby to był dobry początek krótkiej historii bezdomności i oby szybciutko znalazły domy!

Posted

bric-a-brac napisał(a):
Mimiś, pięknie dziękuję za bazarek dla Rudego dwupaku! :Rose: Nawet się nie spodziewałam, że tyle osób zechce pomóc... Dziękuję! Oby to był dobry początek krótkiej historii bezdomności i oby szybciutko znalazły domy!

Fajnie trochę pieniędzy się uzbiera :)

Posted

nie te psiaki są bardzo towarzyskie, "liski" biegają z Nirą, Sonią, Suzi, tylko z Therionem jeszcze bliższego spotkania nie miały, ale Therion różnie na psy reaguje. Bipek, jest mały zawadiaka i próbuje Rudzię gwałcić, ale np. Nira jest trochę większa to sobie z nim radzi, Bipek ulega. On jest naprawdę bardzo fajnym psiakiem, takim do żywiołowych ludzi, do dzieci, na długie spacery, wspólne szaleństwa. Rudzia też jest bardzo wesoła, żywiołowa, choć bardziej delikatna i potrzebuje chwili, aby się do nowego człowieka, czy psa przekonać, a jak już pozna to szaleje prawie na równi z Bipkiem.

Posted

Wpłynęła lutowa deklaracja od Mimiś, dziękujemy! :Rose:

Za styczeń przeleję Ci Paula, jak się zbierze reszta z bazarków. Wychodzi mi, że 230zł powinnam przelać. Jeszcze tyle nie ma. Ale spokojnie, za chwilę spłynie, bo bazarki się rozliczają, więc kaska będzie.

Posted (edited)

I od Alli dzisiaj wpłynęła deklaracja na rudzielce.... Pięknie dziękuję! :Rose:
To dla Znajdek ogromna pomoc...

Do skarbonki rudzielców wpadło 95zł z bazarku od mimiś , baaaaardzo wielkie dzięki! :Rose:
http://www.dogomania.pl/threads/221695 95zł

edit:
Za styczeń kaska trafi do Ciebie Paula w poniedziałek, bo na weekend przelew trafił.

Edited by bric-a-brac