Incia Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Odwiedzam, i na mój bazar zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/223594-Zimowo-i-(po)-karnawa%C5%82owo-dla-Aiszy!-Zapraszam-do-6.03-do-22!!!! Quote
bric-a-brac Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Takie robocze fotki świeże ;) Smacznego: Bawimy się: Miziamy się: Co tam się dzieje? : Quote
Kejciu Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Piękniochy :) z tego dwupaku :)ostatnie podrygi pewnie w śniegu :)patrząc na pogodę za oknem :D Quote
paula82 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 No nie wiem, nie wiem. te zdjęcia wczoraj robiłam. choć mam nadzieję, że zima się wreszcie skończy. Utwierdzam sie w tym przekonaniu kiedy patrzę na wypadający zimowy puch lisków moich. Trochę się czesaliśmy, ale zdecydowanie nie przepadają za tą formą pielęgnacji psa. Szczególnie Rudzia. Quote
mala_czarna Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Zakończył się bazarek. Nie mam jednej wpłaty (7 zł), ale żeby już zakończyć i mieć z głowy to sama póki co to ureguluję. Z bazarku (łącznie z dodatkowymi pieniążkami za przesyłki) uzbierało się 88,30 zł, czyli dla Rudzi i Bipka 44,15 zł. Bric, czy pieniążki na Twoje konto mam przelać? http://www.dogomania.pl/threads/222340-Mn%C3%B3stwo-fajnych-drobiazg%C3%B3w!-Zajrzyj-bo-warto!-Na-Rudzi%C4%99-Bipka-i-D%C5%BCord%C5%BCyka.-Do-19.02 Quote
bric-a-brac Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Tak, na moje, to samo co do deklaracji ;) Dzięki!!! Paula, dzięki za foty! Quote
mala_czarna Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='bric-a-brac']Tak, na moje, to samo co do deklaracji ;) Dzięki!!! Paula, dzięki za foty![/QUOTE] To poleci zaraz z moją deklaracją, czyli 45,15 :) Quote
bric-a-brac Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='mala_czarna']To poleci zaraz z moją deklaracją, czyli 45,15 :)[/QUOTE] A na matmie to spała w szkole pewnie! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Albo o psach myślała! :eviltong: Quote
mala_czarna Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='bric-a-brac']A na matmie to spała w szkole pewnie! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Albo o psach myślała! :eviltong:[/QUOTE] No co! Kalkulator się zepsuł! :eviltong: Quote
bric-a-brac Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Dzięki, mała!!! :Rose: :Rose: :Rose: Dopisałam kaskę do rozliczenia, potwierdziłam na wątku bazarkowym. Kasa póki co jest, tylko domy jakoś się nie pchają. Teraz nie mam czasu na ogłoszenia, ale może po weekendzie znowu coś dolepię z ogłoszeń... Paula, muszę się wybrac do Ciebie... zdjęcia dobre są potrzebne... kurde, nie mam kiedy :( Zdjęcia są ważne w ogłoszeniach dorosłych psów... od nich wiele zależy. A może ktoś inny miałby czas do Pauli podjechać i kliknąć foty? Ja mam daleko trochę... i praca i wszystko... Quote
paula82 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Tylko wcześniej się mi zapowiedzieć proszę, bo te rudzielce trzeba wyczesać porządnie. Tak jak teraz wyglądają nie nadają się na ładne zdjęcia. Wyleniałe z nich modele ;) budę całą mają usłaną puchem. Jak wychodzę choć na chwilę i te wariaty do mnie biegną zawsze ich głaskając, skubię jak gęsi jakieś. Takie małe psiaki, a tyle z nich puchu na gniazdka dla ptaków. :crazyeye: Quote
mala_czarna Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Paula, a Ty w Wawce mieszkasz, czy gdzieś pod Warszawą? Mam w przyszłym tygodniu wolny czwartek, jeśli nie pracujesz to może mogłabym wpaść porobić te fotki? :) Quote
paula82 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Warszawa Rembertów. Ja to taka matka-polka jestem, kura domowa niepracująca, dostosować się mogę do godzin odwiedzin, tylko lepiej za dnia zdjęcia robić ;) Mam nadzieję, że do przyszłego czwartku się wszyscy wykurujemy bo znowu nas paskudne choróbsko dopadło, które syn z przedszkola przywlekł. Trzeci dzień zdecham , od TŻ mi się zebrało i dziś do lekarza się wybieram. Quote
bric-a-brac Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Żeby się psy nie pozarażały :evil_lol: Zdrowiejcie tam ;) Doleciała deklaracja od Anny4, dziękujemy :Rose: Dopisałam. I doleciała na moje psie konto omyłkowa wpłata 20zł, której nie doliczałam, ciocia Magolek się pomyliła :lol: Już jej w tej sprawie PW wystosowałam. Mała, jakby akurat się udało foty pstryknąć, byłoby super. Ale dokładnie jak Paula pisze, za dnia, przy dobrym świetle, o ile jakiejś brzydkiej chlapy/błotka nie będzie. Czyli pogoda ogólnie, bez tego szkoda fatygi. Paula, matka-Polka mówisz? :lol: Chyba matka-Polka, matka-psiara i matka-świnka :evil_lol: Takie trzy w jednym ;) Quote
mala_czarna Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Mam nadzieję, że pogoda będzie, bo faktycznie przy obecnej aurze zdjęcia wyjdą marniutkie. No nic, poczekamy. Btw. ja samochodu nie mam, więc w razie czego trzeba mi będzie wytłumaczyć jak autobusem dojechać :evil_lol: Quote
mala_czarna Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='paula82']Mała, a z której części stolicy jesteś?[/QUOTE] A ja z Woli ;) Quote
paula82 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 no, to kawałek, ale dla chcącego... ;) dasz radę najlepiej pewnie, albo SKM-ką do Rembertowa i 345 do mnie, albo czymś do linii 145, albo na wiatraka, albo do młodzieńczej. Trzeba sprawdzić jak bliżej... Quote
UlaFeta Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='paula82']no, to kawałek, ale dla chcącego... ;) dasz radę najlepiej pewnie, albo SKM-ką do Rembertowa i 345 do mnie, albo czymś do linii 145, albo na wiatraka, albo do młodzieńczej. Trzeba sprawdzić jak bliżej...[/QUOTE] Mala czarna jak masz pod reka 190 to do mac donalda przy mlodzienczej i dalej 145 taka wycieczka po Wawce:lol: dasz rade:evil_lol: Quote
mala_czarna Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 190 mam praktycznie spod bloku ;) Tylko, że zmiana planów kochani, mogę w przyszłym tygodniu ale w sobotę :( Quote
mala_czarna Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Bric, z mojego bazarku spłynęły wszystkie pieniądze, ale cancer zamiast 7 zł (to co ja najpierw założyłam za nią żeby szybciej bazarek zamknąć), zapłaciła 17, czyli 10 zł róznicy. Wychodzi z tego, że do podziału jest 10 zł - 5 na dwupak, 5 na Dżordżyka. Mam robić przelew teraz, czy przy okazji? :) Quote
paula82 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Mała dla mnie bez różnicy, może być i sobota. Jeśli p. Joli uda się wyrwać na chwilę, to może się spotkamy wszyscy, a ja będę miała jeszcze jednego do obfocenia. :cool3: Quote
bric-a-brac Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Mała, nie ma pośpiechu, przy okazji, póki co jest kasa. Dzięki. Quote
Recommended Posts