Agucha Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Zamiast dyktafonu - załącz skypa z kamerką, włącz radio internetowe ...postaw laptop w takim miejscu, żeby było go widać i idź np do koleżanki, która w tym czasie będzie miała połączenie z Twoim kompem. Będziesz wszystko widziała i miała pewnośc, że się taśma nie skończy w kamerze czy co tam jeszcze innego ;) Quote
lilo Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 ojejku Ryjku Ty wyjciu niedobry - a obroża antyszczekowa ?? nie wiem jak to działa w sumie... Quote
Agucha Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Widzieliście tą połamaną, sznupkową lalunię? :( http://www.dogomania.pl/threads/222366-SZNAUCEROWATA-m%C5%82oda-Z%C5%81AMANE-2-%C5%81APY-dt-na-chwil%C4%99-w-zimnym-KORYTARZU-POMOCY-b%C5%82agam-!?p=18553414#post18553414 Quote
zerduszko Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 lilo napisał(a):ojejku Ryjku Ty wyjciu niedobry - a obroża antyszczekowa ?? nie wiem jak to działa w sumie... To jest koszt ok. 500 zł Agucha - tylko mi chodzi o 8h, 8h jak jestem w pracy. Quote
malawaszka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 zerduszko napisał(a):To jest koszt ok. 500 zł Agucha - tylko mi chodzi o 8h, 8h jak jestem w pracy. a masz skypa i kamerę? mogę robić za podglądacza i podsłuchiwacza :lol: Quote
Agucha Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 malawaszka napisał(a):a masz skypa i kamerę? mogę robić za podglądacza i podsłuchiwacza :lol: A o czym ja mówię? ;) Quote
zerduszko Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 malawaszka napisał(a):a masz skypa i kamerę? mogę robić za podglądacza i podsłuchiwacza :lol: Skypa mogę mieć :D Dlaczemu się wcześniej nie zadeklarowałaś? :mad: :eviltong: Agucha napisał(a):A o czym ja mówię? ;) Ty mówisz, ze ja mam iść do kogoś, a do kogo pójde na 8h i będę podsłuchiwała psa? :lol: Quote
malawaszka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Agucha napisał(a):A o czym ja mówię? ;) :lol: ja mówię o Twoim pomyśle, tylko nie wiedziałam czy zerduszko ma sprzęt żeby go wykorzystać :D zerduszko napisał(a):Skypa mogę mieć :D Dlaczemu się wcześniej nie zadeklarowałaś? :mad: :eviltong: bo nie wpadłam na taki pomysł :lol: Quote
WATACHA Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 malawaszka napisał(a):a masz skypa i kamerę? mogę robić za podglądacza i podsłuchiwacza :lol: Gorzej jak później zapomni wyłączyć:evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 WATACHA napisał(a):Gorzej jak później zapomni wyłączyć:evil_lol: csiiii :errrr: Quote
WATACHA Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 malawaszka napisał(a):csiiii :errrr: No właśnie coś mi się wydawało, że za chętnie się zgodziłaś:lol: Quote
wilczy zew Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 z tym podglądaniem to świetny pomysł!! Quote
Agucha Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 zerduszko napisał(a): Ty mówisz, ze ja mam iść do kogoś, a do kogo pójde na 8h i będę podsłuchiwała psa? :lol: Choćby do mamy w sobotę :P Mogę go popodglądać i Ci na bieżąco pisać w oknie skypa kiedy wyje i co robi w międzyczasie - o ile będzie widać ;) Wrócisz to sobie poczytasz :lol: Tylko powiedz kiedy. Quote
zerduszko Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Agucha napisał(a):Choćby do mamy w sobotę :P Rowerem? :P Już nie wspomnę, że jak on wyłby jeszcze w sobotę, to bym miała mega przekichane :/ Agucha napisał(a):Mogę go popodglądać i Ci na bieżąco pisać w oknie skypa kiedy wyje i co robi w międzyczasie - o ile będzie widać ;) Wrócisz to sobie poczytasz :lol: Tylko powiedz kiedy. Ile chętnych :lol: Quote
zerduszko Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Nie ma Ryjca :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 juuuhuuuuuuuu :laola: BRAWO!!!!! :klacz: Quote
zerduszko Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Margi napisał(a):Fajnie,ale jak to nie ma ?????????????? U mnie nie ma Ryjca :D Teraz trzymajcie kciuki żeby był grzeczny, bardzo grzeczny! Ale i tak się poryczałam, tak strasznie tęsknię :( Quote
Agucha Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Marudzi, marudzi, słowa nie piśnie... a tu proszę! :lol: Gratulacje i czekamy na relacje :) Quote
Saththa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Aleeeeeeeeeeeeeeeee ale jak to?:) 3mam pluje pukam;) Quote
wilczy zew Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 powiedz więcej teraz rozumiem co się czuje wydając tymczasa... Quote
malawaszka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 wilczy zew napisał(a): teraz rozumiem co się czuje wydając tymczasa... jeszcze nie wydałaś ;) Quote
Recommended Posts