Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trochę wiadomości o naszej panience :-)
1. Ida sie komunikuje - informuje szczekaniem że chce wyjść na spacer :-)
2. Na spacerach jest dość ożywiona, znacznie bardziej niż w domu, gdzie zachowuje się trochę jak Lady u Aury - nie wykonuje pierwszego ruchu, czeka. Na spacerze natomiast biega, troszkę rozrabia, próbował też polowania na myszy :-)
Ida potrzebuje pieniążków na hotelik !
I domku, tego wymarzonego gdzie poczuje sie bezpieczna :-)

Posted

KWL - Ida szczekająca !!!!?????
Bardzo bym chciała to zobaczyć i usłyszeć !!!!

Bardzo nam się dziewczynka poprawia !!! To już ogromny postęp !!!!

Wciąż ponawiamy prośbę o pomoc w szukaniu super odpowiedzialnego domu dla Iduni !!!!
I prosimy o wsparcie finansowe - to również ważne !

Posted

Informacje z hoteliku, sam się troszkę zdziwiłem, ale ludzie prowadzący ten hotelik naprawdę kochają zwierzaki i starają się każdego psiego gościa chociaż troszkę dopieścić. Poza tym Ida ma tam spokój, regularne posiłki i spacerki więc pewno troszkę się jej spojrzenie na świat poprawia.
Ale bardzo chciałbym żeby znalazł się jakiś odpowiedzialny domek dla niej, nie musi być wielki i z ogrodem. Myślę że Idunia spokojnie by się zaadaptowała do małego mieszkania, byle by były spacerki i ktoś kto psa pokocha.
Dziękujemy Beatko :-)

Posted

Może już po weekendzie będzie coś wiadomo na ten temat, miałem się tym zająć już tydzień temu ale powypadała mi masa różnych rzeczy :-(. W każdym bądź razie niedługo.

Posted

Miła, cicha spokojna psina.
Wiemy już że jest ładnie wychowana, niekłopotliwa domownik chyba wręcz idealny. Może jak się uda mi w końcu zgrać siebie mój samochód i wyjazd będę mógł napisać więcej :-)

Posted

Bardzo będziemy wdzięczni za pomoc dla Iduni !!!!

Hotelik nie jest drogi, ale wsparcie choć niewielkie będzie bardzo pomocne, bo jeszcze będą robione badania.....

KWL - choruj szybciej.......
Wieści potrzebne (i zdjęcia by się przydały).