KWL Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 No na dzniach powinno coś być wiadome w tej kwestii, niestety też mam ograniczenia :-) Quote
KWL Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Trochę wiadomości o naszej panience :-) 1. Ida sie komunikuje - informuje szczekaniem że chce wyjść na spacer :-) 2. Na spacerach jest dość ożywiona, znacznie bardziej niż w domu, gdzie zachowuje się trochę jak Lady u Aury - nie wykonuje pierwszego ruchu, czeka. Na spacerze natomiast biega, troszkę rozrabia, próbował też polowania na myszy :-) Ida potrzebuje pieniążków na hotelik ! I domku, tego wymarzonego gdzie poczuje sie bezpieczna :-) Quote
_beatka_ Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 ja niedlugo wplace na afn kolejne pieniażki z bazarków:razz:czekam jeszcze na jedna wplate:cool3: Quote
przyjaciel_koni Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 KWL - Ida szczekająca !!!!????? Bardzo bym chciała to zobaczyć i usłyszeć !!!! Bardzo nam się dziewczynka poprawia !!! To już ogromny postęp !!!! Wciąż ponawiamy prośbę o pomoc w szukaniu super odpowiedzialnego domu dla Iduni !!!! I prosimy o wsparcie finansowe - to również ważne ! Quote
KWL Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Informacje z hoteliku, sam się troszkę zdziwiłem, ale ludzie prowadzący ten hotelik naprawdę kochają zwierzaki i starają się każdego psiego gościa chociaż troszkę dopieścić. Poza tym Ida ma tam spokój, regularne posiłki i spacerki więc pewno troszkę się jej spojrzenie na świat poprawia. Ale bardzo chciałbym żeby znalazł się jakiś odpowiedzialny domek dla niej, nie musi być wielki i z ogrodem. Myślę że Idunia spokojnie by się zaadaptowała do małego mieszkania, byle by były spacerki i ktoś kto psa pokocha. Dziękujemy Beatko :-) Quote
pajunia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Chetnie zamieszcze Ide u mnie na stronach, tylko kiedy bedzie cos wiadomo z jej sluchem? Dzieki. Quote
KWL Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Może już po weekendzie będzie coś wiadomo na ten temat, miałem się tym zająć już tydzień temu ale powypadała mi masa różnych rzeczy :-(. W każdym bądź razie niedługo. Quote
auraa Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 w górę Idunia cieszę sie że jest trochę lepiej:lol: Quote
_beatka_ Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 pomózcie nam pomagać idzie!!! blagamy o każdą wplate:-( Quote
_beatka_ Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 wlaśnie poszla kolejna wplata 70zl na ide za mój bazarek:multi: Quote
KWL Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Chyba trzeba będzie zrobic nowe wiosenne zdjęcia :-) Quote
_beatka_ Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 przydadza się, bo ida znów na allegro, może jak damy inne fotki to bedzie wieksze zainteresowanie;) Quote
przyjaciel_koni Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Beatko - dziękujemy za pomoc "bazarkową" !!!!! Idunia wciąż czeka na swojego opiekuna..... I niestety wciąż jest w hoteliku..... Prosimy - pomóżcie !!!! To taka niewinna sunia.... Quote
KWL Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Miła, cicha spokojna psina. Wiemy już że jest ładnie wychowana, niekłopotliwa domownik chyba wręcz idealny. Może jak się uda mi w końcu zgrać siebie mój samochód i wyjazd będę mógł napisać więcej :-) Quote
_beatka_ Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 a co z jej sluchem? wyjaśnila się sprawa? Quote
paros Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ida spaceruje na 1 stronę :roll: i czeka na domek :-( Quote
przyjaciel_koni Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Niestety - KWL jest chory, nie ma kto pojechać..... Idunia będzie u lekarza, jak tylko to będzie możliwe. Wciąż jednak potrzebna pomoc !!!!! Quote
_beatka_ Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 KWL wracaj szybko do zdrowia, bo bez Ciebie nie ma kto nam zdawać idowych relacji z hoteliku;) Quote
przyjaciel_koni Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Bardzo będziemy wdzięczni za pomoc dla Iduni !!!! Hotelik nie jest drogi, ale wsparcie choć niewielkie będzie bardzo pomocne, bo jeszcze będą robione badania..... KWL - choruj szybciej....... Wieści potrzebne (i zdjęcia by się przydały). Quote
Recommended Posts