Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze nie zapadły :-)
Plany wyglądają następująco:
1. Chciałbym się w tym tygodniu spotkać z Panią Anetą, dziś pewnie się umówię na konkretny dzień.
2. Jeśli wszystko potoczy się zgodnie z planami to w piątek wieczorem lub w sobotę rano Ida pojedzie do swojego domku.
I oby się udało :-) Ida zasługuje na domek, zresztą wszyscy którzy z nią mieli do czynienia wiedzą że to cudownie spokojna i miła sunia.

Posted

Witam wszystkich serdecznie.

Mam na imię Aneta i jestem osobą, która chce żeby Ida zamieszkała z nami tzn. ze mną, z moim mężem Piotrem i kotem Kseną :-).
Jestem po spotkaniu z KWL i chciałam Wam przekazać, że Ida przyjedzie do nas w sobotę ( a może już w piątek wieczorem).
Mam nadzieję, że będzie się czuła z nami dobrze i przede wszystkim bezpiecznie. Wiem, że wszyscy bardzo kibicujecie Idzie i myślę, że sunia podbije nasze serca (tak jak Wasze) co nie jest takie trudne :-).

Pozdrawiam
Aneta

Posted

Witam Aneto serdecznie na Forum !!!!!
Cieszy mnie, że Idunia ma tak wielką szansę, że daliście ją właśnie tej suni !!!
Sama zobaczysz - to nieprawdopodobnie delikatna psinka !!!
Zasługuje na szczególną uwagę....KWL naprawdę bardzo zaangażował się w wyszukanie dla Idy super domu !!!!
Mój wniosek z Twojego postu - skoro Ida ma do Was trafić (a jest już po wizycie KWL), zapewne właśnie takim wyjątkowym domem będziecie !!!!

No i oczywiście dziękujemy za wiadomość !!!!

Posted

Witaj Anetko

Ponieważ wstępne decyzje zapadły możemy się zająć rozwiązywaniem problemów papierowych i logistycznych związanych z przekazaniem kochanej suni do nowego domku.
I tu się zaczynają troszkę schody. Jeden problem to sterylizacja suńki - ale z tym sobie poradzimy bo w sumie jest to przygotowane. Drugi to ja niestety w sobotę pracuję. Tak więc dziś przedyskutujemy sobie troszkę poza forum pewne opcje i mam nadzieję po południu przedstawić koncepcję dalszych działań
.

Posted

witam Anetko, ale się cieszę że idunia okazala sie laskawa dla kotków i przypadla wam do gustu:multi:

mam nadzieję, że bedziesz zdawać nam regularne relacje z jej pobytu u was w domu:razz:

KWL czy sprawy finansowa idy za hotelik juz sa uregulowane?

Posted

Jakoś przedwczoraj chyba prosiłem Green o przelew na sumę 200 zł który pokrywałby koszt pobytu Idy do jutra włącznie właśnie. Z raportu AFN widzę że wczoraj jeszcze nie poszło. Coś nam na koncie jeszcze zostanie, myślę że na razie niech będzie może się przydać.

Posted

Bardzo się cieszymy, że Ida już jutro z nami zamieszka :multi: .
Oczywiście możecie liczyć na relacje z mojej strony na bieżąco.

Pozdrawiam wszystkich.

Posted

No więc to już dziś :-)

O 17 wyjeżdżam z pracy i ruszam do hoteliku, planowany przyjazd do Pruszkowa 18:30-19:00. Mam nadzieję już się pakuje :-)