Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

narazie mam totalny brak fantów bazarkowych, już wyprzedalam na psiaki pól domu:cool1:
ale jak macie jakieś rzeczy to chetnie sie zajmę wypromowaniem ich na naszym bazarku:razz:

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć, wczoraj wreszcie znalazłem głównego sabotażystę w moim samochodzie, który sprawiał że ostatnio więcej grzebałem niż jeździłem. Tak więc w ciągu najbliższych dni pojawię się u Idy, załatwię wizytę u Pawła i postaram się o nowe fotki.
Wiadomości z hoteliku: Tak jak poprzednio pisałem pies normalnieje, ma głos i mając stały rozkład dnia dopomina się o określonych porach miski lub spacerku. Przejawia też zainteresowanie otaczającym światem. Ida spotkała już dzieci pani Joasi i wykazała spokojne zainteresowanie.

Posted

Ma moje - większość była na trzy miesiące :roll: ale sprawdzę, tylko nie wiem czy ma jeszcze allegro, bo wystawiała beatka :roll:
Przydałyby się nowe zdjęcia

Posted

Trzeba będzie chyba zrobić nowe zdjęcia, przeredagować tekst, trochę żeby wyglądało na nową aukcje może ? Może ludzie myślą że to znowu ta "nudna" Ida i nawet nie zaglądają ???

Posted

Jak będa zdjęcia to zmienimy tytuł aukcji :cool3: zauważyłam, że ma bardzo duży wpływ na zainteresowanie aukcją :roll: No i ładne fotki są potrzebne:lol:

Posted

Zgadzam się z Paros co do ważności tyt. Ma naprawdę ogromne znaczenie.

KWL - koniecznie poproś AFN o przekazanie kolejnej opłaty za Iduni pobyt w hoteliku.
Tym razem ze skarpety "Psi Los-Diana i inne" (to nowa nazwa - skarpety zostały połączone).

I bardzo prosimy Dogo o pomoc w utrzymaniu i być może leczeniu Idy, jeśli okaże się to konieczne.

Posted

Wczorajszy post jak widzę zeżarło...

Byłem w niedziele u Iduni, wygląda lepiej, na spacerku przejawia zainteresowania trawkami i innymi aromatami, potrafi się nawet zaprzeć, albo trochę pociągać (ale delikatnie)

Niestety fotki spartoliłem - aparat mi się przełączył na BW a nie zauważyłem :-(

Nie wyrobiłem się czasowo do Pawła, ale przejrzałem uszki Idy - są czyste, nie zauważyłem żadnych bolesność, ale Ida ponad wszelką wątpliwość nie reaguje na bodźce dźwiękowe.
Natomiast koty Ida ignoruje - sprawdzone.

Posted

Oficjalne info :-)
W zeszłym tygodniu do Beatki zgłosiła się pani Aneta, która jest zainteresowana naszą Idą. Beatka przekazała mi namiary, dziś mogę wam już napisać że istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo że Ida w następny weekend po świętach trafi do pani Anety. Po świętach postaram się odwiedzić domek i przedyskutować dokładnie wszelkie aspekty sprawy.

Posted

Będziemy trzymać paluchy za domek (choćby tymczasowy) dla Iduni !!!!!

Ta sunieczka zawsze robi na mnie wrażenie wyjątkowej !!!!

Sama wrażliwość i delikatność.....Nie ma chyba takiej drugiej sunieczki, chociaż moja własna, już nieżyjąca, była również taka "anielska".....