_beatka_ Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 podnosze malutka:multi: czemu nikt tu nie zaglada?:placz: Quote
_beatka_ Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 piekna ida szuka swojego czlowieka!!! Quote
KWL Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Piękna Idunia, bardzo ptrzebująca dobrego domku, urocza pani, bardzo spokojna suńka, typ uroczej domowej pieszczoszki która chętnie by zamieszkała w mieszkanku. Taka bidulka, wprawdzie wygląda to wszystko groźniej niż jest faktycznie, ale ona jest żeczywiście smutna :-( Proszę jak śliczna, smutna psia mordeczka. Śliczna pani na spacerku - bardzo grzecznie chodzi na smyczce. Jeszcze jedno ze spacerku. IDa szuka tropu wiądącego do domku... Trzymam za ciebie kciuki malutka :-) (Dla mnie malutkie jest wszystko mniejsze od owczarka :-) ) Quote
_beatka_ Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 KWL i jak wyglada sprawa plakatów? Quote
KWL Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Zaraz się za nie zabieram :-). Jak zrobię dostaniesz na maila do oceny :-) Quote
KWL Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Wysłałem Łacia, czy kontakt jest ten sam dla Dianki ? Quote
KWL Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Bardzo prosimy o domek lub wsparcie dla Idy. Quote
przyjaciel_koni Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Wiadomości z dzisiaj: Ida jeszcze jest w Klinice. Nie wiemy jak długo może tam zostać. Powoli goi się po pogryzieniu. Widać na zdjęciach jak bardzo ucierpiała. Ale będzie dobrze. Musi być. Miejsce dla Idy jest bardzo pilnie potrzebne !!!! Sunia nie nadaje się do schroniska !!!! Jest zbyt delikatna. Fundacja nie jest w stanie bez naszej pomocy uratować tej psinki !!!! Bardzo proszę o pomoc dla suni !!!!!! Quote
KWL Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dokładnie, Idunia jest zbyt delikatną sunią na schron. Quote
_beatka_ Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Idusia na allegro: http://allegro.pl/item163145930_piekna_smutna_sunia_czy_ktos_ja_pokocha_pomoz_.html Quote
przyjaciel_koni Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Bardzo dziękujemy Beatko za Allegro dla psiaków !!!!!! Ja już jestem mocno podłamana moją bezsilnością i brakiem możliwości jakiejkolwiek pomocy dla Idy. Nie wiem, jakich argumentów trzeba, by poruszyć Ludzi. Ida naprawdę nie nadaje się do skupiska psów !!!!! Strasznie mnie martwi ta psina. Prosimy - pomóżcie szukać dla suni domu !!!!! Może ktoś zechce wspomóc finansowo Fundację Maja, by psiaki mogły być zabrane w rozsądne warunki !!!!!!!!! To trudna sytuacja - brak funduszy uniemożliwia jakiekolwiek działanie. Poszukiwania bezpłatnych DT wciąż bez efektu. Quote
_beatka_ Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 jedna osoba obserwuje idusie na allegro, mam nadzieje ze ze coś z tego wyniknie:modla: Quote
przyjaciel_koni Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Ja jakoś nie mam przekonania do "obserwatorów". Ale nie będę zapeszać. Idunia w pilnej potrzebie - szuka domu na już !!!!!! Quote
KWL Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Czajnik, nie obserwator, jak się w końcu ujawni to i tak nagadam za zwłokę. Idunia potrzebuje domku JUŻ, a nie kiedy aukcja się skończy. Rzeczywistość Idy nie ma przełożebnia na wirtualne terminy :-) Quote
_beatka_ Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 pani która obsrewowala napisala mi wiadomość, ze nie chce suni adoptować tymko chciala pokazać ją mężowi...więc obserwator już nieaktualny:placz: Quote
KWL Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 No i nikt tu nie zagląda ? Domek dla pięknej, mądrej, spokojnej suni proszę. Quote
KWL Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Proszę na górę piękną panią, ludzie zajrzyjcie do kochanej smutnej suni. Quote
KWL Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ida idzie na górę, zajrzyjcie do miłej dziewczyny. Quote
KWL Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 :-(. Nic na razie o tym nie wiem, ona jest taka spokojna i chyba troszkę zrezygnowana. To jest taki pies że każdy powie ładna ale... Nie przebija się bidulka. Quote
Recommended Posts