przyjaciel_koni Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Idunia bardzo prosi o pomoc !!!!!! Każdy grosz jest ważny !!!!! Myślimy o domku, ale musi być naprawdę dobry...... Ja tak krótko, bo Wedelek zaprząta moje myśli... Quote
_beatka_ Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 idunia szuka wspanialego domku! grzeczna, niekonfliktowa! kto pomoze?kto przygarnie? Quote
KWL Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Może i jest mało kontaktowa ale zdecydowanie lubi trzymać głowę na kolanach i głaskanie :-) Quote
KWL Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Idunia, pies grzecny i miły szuka domku swojego. Quote
KWL Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Prosimy o domek, o człowieka, chociaż o pieniązki. Quote
_beatka_ Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 troche wpadnie z mojego bazarku:razz: Quote
KWL Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ida dziękuje bardzo za każdy grosik, dla niej nawet spokojny pobyt w hoteliku to juz postęp jest. Quote
auraa Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 czy Ida była już u wet.? Wiadomo co z jej słuchem? Dziś wpłaciłam na jej konto i łatka po 50zł. ze zbiórki z przedszkola. Mam nadzieję że to trochę pomoże. :roll: Quote
_beatka_ Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 auraakażda zlotówka się liczy:multi:a 50zlotówkek to już bardzo duża pomoc, dziękujemy bardzo:loveu: Quote
przyjaciel_koni Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Bardzo dziękujemy Auraa - w przypadku tych psiaków liczy się każdy grosz !!!! Jak widać nie mają "powodzenia". Idunia pojedzie do lekarza, jak tylko KWL się wychoruje. Niestety dopadły go wirusy. Ta sunia jest taka "niesamodzielna" i bezbronna, że aż się serce kraje. I jeszcze problem słuchu. Tak się przyglądam i zastanawiam, czy te blizny po pogryzieniu, to już tak zostaną ? Quote
_beatka_ Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 myślę, że jak odrośnie jej sierść to będzie równie piękna co na początku i nie będzie widać żadnych blizn:multi: Quote
auraa Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 żal mi tych psów, nikt ich nie chce. Martwie sie o Lady znów ma ataki padaczkowe:-( Quote
KWL Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Jakie blizny ? Na Iduni się wszystko ładnie zagoiło i zarasta pięknym futerkiem :-). Sunia jest prześliczna. Quote
auraa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 zagląda, tylko martwi się lady łyska bo nie jest w dobrej formie:shake: Quote
KWL Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Biedna Lady, Idunia mam nadzieję powoli wyjdzie z tego wszystkiego. Do lady może tez się uśmiechnie los. Quote
przyjaciel_koni Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Takiej dziewczyny nikt nie chce ???????? Czy ludziska oczu nie mają ?????? Idunia musi koniecznie dotrzeć do lekarza. KWL - pogadamy jutro tel. Auraa - czytam zawsze o Lady, nawet usiłowałam wyszukać coś mądrego o padaczce, ale chyba nie ma na to "złotego środka". Tu jest zbyt wiele zależności. Może to leczenie ze zwiększonymi dawkami i wlewy pomogą......taką mam nadzieję. Albo spróbować jeszcze konsultacji na SGGW ????? Quote
auraa Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 dzieki moze rzeczywiście trzeba tam pojechać Idunia w górę, co z twoim słuchem? Quote
Recommended Posts