_beatka_ Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 idusia szukaj domku!!!!!!!!!!!!!!! Quote
KWL Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Zdrowa, niekonfliktowa, ładna, spokojna, nieduża i nadal nikt jej nie chce pokochać ??? :-( Quote
przyjaciel_koni Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 KWL - ja to już nawet nie myśle o Kimś, kto by Idunię pokochał......Od jakiegoś czasu mam zbyt wiele czarnych myśli. Chociaż niech ją ten Ktoś troszkę polubi i pomoże domkiem tymczasowym. Bardzoi prosimy o pomoc dla suni !!!!!! Ma mało czasu !!!!! Quote
KWL Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ja jestem pewien że można ją pokochać :-). Ma w sobie bardzo dużo uroku, chociaż nie rzuca się łapkować i lizać jak co poniektóre psiny :-). Quote
_beatka_ Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 idunia szuka domku od rana:loveu: Quote
IKA & SONIA Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 A jak się ma Idunia??? Do kiedy może przebywać w PL??? Trzymam mocno za nią kciuki!! Quote
KWL Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 A jak się ma mieć bezdomna, pogryziona pani w średnim wieku ? :-( Nie najlepiej, dziś będę w PL to zajrzę może i do niej na chwilkę. Quote
przyjaciel_koni Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 IKA & SONIA napisał(a):A jak się ma Idunia??? Do kiedy może przebywać w PL??? Trzymam mocno za nią kciuki!! Idunia jest niestety wciąż bardzo apatyczna. W PL może przebywać teoretycznie do dzisiaj. Bardzo pilnie potrzebna pomoc dla Idy !!!!!! Tymczas, pomoc w opłaceniu hotelu .....cokolwiek !!!!!! Ta psinka nie może trafić do schroniska !!!!!!! Quote
_beatka_ Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 blagamy o kazda pomoc, o kazda zlotowke:modla: Quote
KWL Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='_beatka_']blagamy o kazda pomoc, o kazda zlotowke:modla: Dokładnie, od niedzieli Idunia jest w hoteliku i ma tam całkiem dobrze, własny pokój, domowe jedzenie, kontakt z ludźmi i spacery na łąkach pod lasem. Wygląda na to że samo opuszczenie szpitaliku troszkę ją rozruszało. Oczywiście Ida nie chciała wsiąść do samochodu i odbył się standardowy załadunek. Ciekawe natomiast że równierz nie chciała wysiąść :-) Jechała cichutko i grzeczniutko leżąc na tylnej kanapie. Na nowym miejscu wyciągneła się na posłaniu i chyba kontemplowała mozliwości wyciągania sie i rozkładania bez opierania się o kratki :-) Zapłąciłem z góry 50 zł, hotelik kosztuje 10 zł dziennie, zaczynamy kwestowanie. Quote
KWL Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 I co nikt nie zajżał nowych zdjęć pieknej pani obejrzeć ? Quote
_beatka_ Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 potrzebna kasa na hotelik!!!!!!!!!!prosimy o pomoc dla iduni!!! Quote
KWL Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Tą zbiórkę na hotelik i konto warto byłoby do pierwszego postu wrzucić razem z pierwszym z dzisiejszych zdjęć, ładnie się pyszczek wyeksponował i smutne oczka. Quote
_beatka_ Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 racja, racja, już poprawilam:p Quote
KWL Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Wiem, jestem nudny :-(, jeszcze może tytuł wątku ? Quote
KWL Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dobre wieści z hoteliku :-) Ida łapie powolutku kontakt i dziś już ładnie jadła bez kombinacji :-) Quote
przyjaciel_koni Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Bardzo cieszą mnie takie wieści !!!!! Bałam się, że Idunia nigdy już nie zaufa człowiekowi. Bardzo będziemy wdzięczni za pomoc w szukaniu domu dla spokojnej i bardzo miłej suni !!!!! Prosimy również o pomoc finansową !!!! Wpłaty na AFN "Psi Los-DT". Quote
IKA & SONIA Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ja również bardzo się cieszę, że Idusia wraca do formy:lol: , oby tak dalej!!! Quote
przyjaciel_koni Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='KWL']I co nikt nie zajżał nowych zdjęć pieknej pani obejrzeć ? Owszem - nawet wypłodził wpis, ale go nie ma !!!!!!!!!!! Coś nie tak jest z tym serwerem. Cieszy mnie, że Idunia bardziej kontaktowa. I foty ładne - dużo lepiej wygląda niż po pogryzieniu. No i masz rację KWL - kwestę trzeba niestety już rozpocząć !!! Dziękuję, że wpłaciłeś w hoteliku na początek. Bardzo prosimy o pomoc finansową !!!!! Wpłaty dla Idy na AFN !!!! "Psi Los-DT" Koszt to 10zł. dziennie - jeden dzień życia psiaka w przyzwoitych warunkach !!!! Razem będziemy mogli pomóc wszystkim psiakom z PL !!! Quote
_beatka_ Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 prosimy o najmniejsze nawet wplaty na hotelik iduni... Quote
IKA & SONIA Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Idunia ruszaj do smej góry po nowy wspaniały domeczek!!!!!!!!!!!!!!! Quote
_beatka_ Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 blagamy o wsparcie nawet drobnymi kwotami hoteliku dla idy:cool3: Quote
Recommended Posts