Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Beat2010']Kasiu, u Ciebie to hotelik samofinansujący :) wielkie dzięki[/QUOTE]

:lol::lol::lol:

...... bo ta nasza Sara, bieda, tyle leków potrzebuje a właściwie leków moze i nie tak wiele, ale za to pieniędzy
na te specyfiki dużo...a to razem z hotelikowaniem daje sporą sume...
Przeciwbólowy i tak już kupiony/zapłacone ,bazakiem mozna to odbić ,
dla Sary mniej długu za leki , to krok bliżej do reszty proszków, których potrzebuje;).

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia77']:lol::lol::lol:

...... bo ta nasza Sara, bieda, tyle leków potrzebuje a właściwie leków moze i nie tak wiele, ale za to pieniędzy
na te specyfiki dużo...a to razem z hotelikowaniem daje sporą sume...
Przeciwbólowy i tak już kupiony/zapłacone ,bazakiem mozna to odbić ,
dla Sary mniej długu za leki , to krok bliżej do reszty proszków, których potrzebuje;).[/QUOTE]
czekamy na deklaracje za lipiec,
Małgosia H9(nasza Gosia z Palucha)przekazuje jednorazowo 35zł, pójdzie z mojego konta

Posted

jak Iwonka zaksięguje wpłaty deklaracji to powinno być jasne, ze mamy pieniądze na preparat Bb&Balance , a może nawet na drybeda
wysłałam 35 zł od Małgosi, może przeznaczmy to na prawie pól drybeda :)

Posted

[quote name='Beat2010']jak Iwonka zaksięguje wpłaty deklaracji to powinno być jasne, ze mamy pieniądze na preparat B&B , a może nawet na drybeda[/QUOTE]

na razie (odpukać...) jakoś nam się Sara trzyma, tylko trochę zaczyna jej sie druga stópka podwijać, tak samo jak na początku kiedy przyjechała.
W zastępstwie, chociaż to marne zastępstwo, kompletnie nieporównywalne do BB, daje jej na razie chociaż jakieś witaminy vetfodda, które kupowałam Zoranowi, no i cały czas bierze te pigułki na stawy które brała.

Sara to bardzo towarzyska duszyczka, lubi kiedy uwaga skupiona jest na niej, natychmiast wstępuje w nią więcej siły i radości:) . Wieczorami panna jest bardzo aktywna, wczoraj Nas do domu nie chciała puścić, jeszcze grubo po 22ej przychodziła pod dom i szczekała, żeby do niej wyjść :) a najbardziej jej sie podobało jak "pańcio" dotrzymywał jej towarzystwa:) (pana poznała dopiero kilka dni temu i widać lubi facetów)

Posted

[quote name='Kasia77']na razie (odpukać...)
Sara to bardzo towarzyska duszyczka, lubi kiedy uwaga skupiona jest na niej, natychmiast wstępuje w nią więcej siły i radości:) . Wieczorami panna jest bardzo aktywna, wczoraj Nas do domu nie chciała puścić, jeszcze grubo po 22ej przychodziła pod dom i szczekała, żeby do niej wyjść :) a najbardziej jej sie podobało jak "pańcio" dotrzymywał jej towarzystwa:) (pana poznała dopiero kilka dni temu i widać lubi facetów)[/QUOTE]
ha, ha, to jak my!!!!

Posted

Przepraszam, że tak rzadko wchodzę, ale z pracy nie bardzo mogę. Postaram się jutro bardzie szczegółowo wpisać wpłaty Hani i Ireny. Zdecydujemy też ostatecznie o zakupach dla Sary. Może dojdzie też ten przelew od koleżanki Beaty.

Posted

[quote name='iwna5702']Przepraszam, że tak rzadko wchodzę, ale z pracy nie bardzo mogę. Postaram się jutro bardzie szczegółowo wpisać wpłaty Hani i Ireny. Zdecydujemy też ostatecznie o zakupach dla Sary. Może dojdzie też ten przelew od koleżanki Beaty.[/QUOTE]
jak pisałam,wczoraj puściłam przelew z mojego konta, to od naszej wspólnej koleżanki: Małgosi H, nie chciała przyjąc pieniędzy za srebro, tylko prosiła, żeby je przekazać dla Sary. Co z wpłatami od Piotra ( kolega Żanetki) i Żanetki?

Posted

No tak doczytalam sie teraz o ktora Malgosie chodzi.
Zanetka oplacila 50,- zl za transport Sary z poprzedniego hoteliku do Warszawy, wiec teraz trzeba to z nia rozliczyc.
Co do Piotra to chyba sie wylaczyl z wplat.

Posted (edited)

[quote name='iwna5702']No tak doczytalam sie teraz o ktora Malgosie chodzi.
Zanetka oplacila 50,- zl za transport Sary z poprzedniego hoteliku do Warszawy, wiec teraz trzeba to z nia rozliczyc.
Co do Piotra to chyba sie wylaczyl z wplat.[/QUOTE]
oj, to niedobrze, może Żanetka z nim pogada :)

Żanetka:loveu:

Edited by Beat2010
Posted

Iwonka, to chyba można zamawiać ten preparat za 199zł :)

Bazarki wogóle nie idą :( jak widzę, sprawdzają sie spożywcze domowe, czy ktoś potrafi zrobić jakieś wekiz np warzywkami lub domowy smalczyk lub konfiturę?

Posted

[quote name='Beat2010']Iwonka, to chyba można zamawiać ten preparat za 199zł :)

Bazarki wogóle nie idą :( jak widzę, sprawdzają sie spożywcze domowe, czy ktoś potrafi zrobić jakieś wekiz np warzywkami lub domowy smalczyk lub konfiturę?[/QUOTE]

dobry pomysł...:)

Posted

[quote name='iwna5702']Tak, to prosba o zamowienie preparatu za 199,- - jesli chodzi o bazarki spozywcze to niestety ale sie nie pisze jako wykon:shake:[/QUOTE]
ja tez nie :(

Posted (edited)

zaraz zamówie ;)

Zamówienie - skopiowane z e-meila:

Witaj,

Twoje zamówienie nr 127 zostało przyjęte. O kolejnych etapach realizacji Twojego zamówienia będziesz na bieżąco informowany. Poniżej znajduje się lista Twoich zakupów wraz z dodatkowymi informacjami dotyczącymi danych do faktury, adresu wysyłki i opcji wybranych podczas poszczególnych etapów składania zamówienia.

Nazwa produktu Cena produktu PLN Ilość Wartość PLN
BB & Recovery Balance 800 g
Producent: Vetfood 199.00 1 199.00
Wartość zamówionych produktów: 199.00
Koszty dostawy: 22.00
Wartość zakupów: 221.00

Jeśli na jutro dotrze do Słupska, to może uda mi się odebrać na miejscu w firmie kurierskiej, bo w soboty nie rozwożą.

Edited by Kasia77
Posted

Kasiu, bylam jak zwykle w sobote u naszych psiakow w schronisku.
Amant ma sie coraz gorzej - pomysl prosze, czy moglabys i na jakich warunkach przyjac go do siebie (moze za pakiet z Sara bylaby jakas nizsza stawka?) Jesli Sara tak walczy o swoj domek nie wiem, czy mogliby razem za mieszkac - ale moze dogadaliby sie.
Ona mieszkala kiedys z pieskiem w boksie a amant mieszka teraz sunia i psem - wiec moze pogodzilyby sie.

Posted (edited)

Troszkę formalnosci, coby porządek był :):)

[quote name='Kasia77'] Za ten Meloxidyl 100ml (co to za niego musze wkleić paragon:) ) dozbieram brakujące 50zł na bazarku ,więc nie musicie nic dosyłać.

miałam wkleić paragon, dawno temu....i znaleźć go nie moge:cool3:, dlatego wklejam zdjęcie tego Meloxidylu 100ml (- to tak dla formalności, lek jest uregulowany-60zł które przesłane było na zapas a 50zł dołozyłam z bazarku)

Edited by Kasia77
Posted

[quote name='iwna5702']Kasiu - dzięki za wiesci, dzis przelalam na razie 360 zl za hotelik.[/QUOTE]

Iwonko, a za lipiec Sara nie miała przelane 300zł? , ja rzadko zaglądam na konto, ale wczoraj że opłaty miałam do zrobienia, to przejrzałam wpływy i dla Saruni 04 lipca za hotelikowanie wpłynęło 300zł.

Nad Amantem pomyślę...w domku byłoby ciężko też o tyle, że Sare akceptują wszystkie psy ale Amant i Atos, który ciągle u mnie siedzi... - z Atosem różnie bywa...

Posted (edited)

O matko, czyzbym sie tak pomylila?, zaraz to sprawdze
Pewnie dlatego przelalam tylko 300,- bo wczezniej poszlo 60,- za lek, ktory juz byl zaplacony wczesniej - ale powinnam byla wpisac 300 zl a nie 360.

Edited by iwna5702
Posted

Faktycznie, przepraszam bardzo i od razu prosba - sprawdzaj prosze jednak bo mnie sie zdarzaja czasem takie wpadki.
Na razie skorygowalam wpis i przeleje Ci brakujaca kwote (60,- zl + 21 za przesylke leku - bo na razie przelalam rowno 200,- zl)

Posted

[quote name='iwna5702']Faktycznie, przepraszam bardzo i od razu prosba - sprawdzaj prosze jednak bo mnie sie zdarzaja czasem takie wpadki.
Na razie skorygowalam wpis i przeleje Ci brakujaca kwote (60,- zl + 21 za przesylke leku - bo na razie przelalam rowno 200,- zl)

Nic sie nie stało ;)

A teraz Sara i jej ulubione zajęcie - czyli szczekam sobie, ale tylko tak troszkę, bo jak mnie nagrywają to nie chce pokazać
co potrafie i jaka ze mnie złośnica

http://youtu.be/z_pTVJ_ILGQ

http://youtu.be/TMD9oql0xAk

preparat BB Balance - zamawiany 13go, doszedł w poniedziałek - Sara dostaje od poniedziałku

Zrobiła się Sarze ostatnio jakby duża krosta/narośl :

, wygląda jak od przygryzania zębami, nie boli, nie przeszkadza, ale dziś pękła , troszkę wyleciało krwi , niby zniknęła, ale trzeba obserwować czy nic nie odrasta, bo Sara ma te narośle takie brzydkie....- te dzikie mięso na głowie tez sie troche paprze, zebrałam wokół niego sporo mazi, takiej co to psu z usyfionego ucha się wyciąga,
zabiore Sare do weterynarza w najbliższych dniach, niech to wszystko poogląda...

Posted

Piekne zdjecia i filmiki.
Widac ze Sara nabrała ciałka oraz pewności siebie i nie wpuszcza za bardzo kumpli do swojego pokoju - bo jest on tylko jej własny.
Po latach nedznego życia doczekala się normalności -a właściwie psiego raju za życia.:lol: