Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beat2010 napisał(a):
Jakby co Piotr zaoferował sie z transportem ( za koszt benzyny) :) :)
to tylko czekamy na info o cenach, adopcji aktualnego podopiecznego i w droge...

Beatko, na PW masz co nieco do poczytania ;)

Posted

Kasia77 napisał(a):
Beatko, na PW masz co nieco do poczytania ;)

Kasiu, poczytałam, bo wpadłam wieczorem do pracy, bo w domu u Siostry awaria:nie działa internet a siostrzenica ma strasznie pilne sprawy ( gra:) ) i teraz ją tu przywiozłam

Posted

Do stalych deklaracji na Sare przylaczyl sie nasz wierny przyjaciel Israel, ktory pomagal Barremu, Pokerowi a teraz bedzie wspomagal nasza Sarę,
BArdzo dziekujemy.

Posted

Dziekujemy za odwiedziny, chcialybysmy zoranizowac przewoz Sary i Amanta - ale czekam na potwierdzenie kiedy bedzie to mozliwe (Czy Beatka moze pisala do Ciebie Kasiu w tej sprawie)

Posted

[quote name='iwna5702']Dziekujemy za odwiedziny, chcialybysmy zoranizowac przewoz Sary i Amanta - ale czekam na potwierdzenie kiedy bedzie to mozliwe (Czy Beatka moze pisala do Ciebie Kasiu w tej sprawie)[/QUOTE]
pisała, pisała na pw i czeka na ODP :) nie wiemy od kiedy będzie wolny boks i czy Kasia przyjmie naszą dwójkę

Posted (edited)

[quote name='Beat2010']Iwonka, może wpisz dla Sary w poście rozliczeniowym pieniadze z bazarku wielkanocnego: 644zł , z czego pomocowo dla Elji 160zł, do ustalenia,czyli zostaje dla Sary 484zł
?[/QUOTE]
Iwonka, przypominam o wpisaniu bazarku do rozliczeń.
Aldona_b oferowała nam filmy na bazarek dla Sary, Żanetka miała już dość dawno się skontaktować, nie wiem czy coś z tego wynikło

Edited by Beat2010
Posted

Zaraz sie zabieram za opisanie rozliczen.
Otrzymmalam wiadomosc od Kasi i napislam do naszego grona - musimy podjac decyzje zeby chociaz na razie Sara mogla bardziej skorzystac z wolnosci niz ma to do tej pory.

Posted

[quote name='iwna5702']To super ale ciagle sie z Zanetka mijamy i jeszcze nie ma tego wplywu.
Piotr podtrzymuje temat transportu - ma podac termin, kiedy bedzie mogl pojechac[/QUOTE]
Suuper :) Piotr jest Wspaniały

• 2 weeks later...
Posted

Iwonka, gdyby brakowało pieniędzy jest mnóstwo rzeczy z poprzednich bazarków , które się nie sprzedały. Żanetka chyba już odebrała ofiarowane dla Sary 60 filmów od Aldony_b i jej brata i tez można robić bazarek

Posted (edited)

Ok ze mamy jakies zapasy na bazarki - na razie jest tez droche pieniazkow z poprzednich wiec na start mamy, mamy tez stale wplatyale one nie pokryja nam calosci kwot na hotelik w dluzszym terminie - ale bedziemy kombinowac.
Sarcia juz na walizkach. Wyjazd planiowany juz na ten wtorek - 05.06.

Edited by iwna5702
Posted

iwna5702 napisał(a):
Ok ze mamy jakies zapasy na bazarki - na razie jest tez droche pieniazkow z poprzednich wiec na start mamy, mmy tez stale wplaty
ale one nie pokryja nam calosci kwot na hotelik w dluzszym terminie - ale bedziemy kombinowac.
Sarcia juz na walizkach. Wyjazd planiowany juz na ten wtorek - 05.06.

Pieniadze mamy, ale z dwóch hotelików ledwo uzbiera się na jeden - są straty na stałych deklaracjach :(

Posted (edited)

Sara juz w drodze - wczoraj przywiezlismy ja do mnie z hoteliku u wetek -tam zostala wykapana iprzed podroza. Noc spedzila spokojnie spiac - na miekkiej kolderce.
Rano zabral ja Piotr w droge do Kasi.
Sarcia dostala torbe lekow, recepte na kolejne i tez buciki na tylne lapki. Lapki podwijaja sie jej przy chodzeniu, a buciki zabezpieczaja przed scieraniem sie lapek.
Wkleje na watek wypis Sary i zestawienie wydatkow.
Piotr wplaci na miejscu 360,- zl za pierwszy miesiac pobytu Sary

Edited by iwna5702
Posted

iwna5702 napisał(a):
Sara juz w drodze - wczoraj przywiezlismy ja do mnie z hoteliku u wetek -tam zostala wykapana iprzed podroza. Noc spedzila spokojnie spiac - na miekkiej kolderce.
Rano zabral ja Piotr w droge do Kasi.
Sarcia dostala torbe lekow, recepte na kolejne i tez buciki na tylne lapki. Lapki podwijaja sie jej przy chodzeniu, a buciki zabezpieczaja przed scieraniem sie lapek.
Wkleje na watek wypis Sary i zestawienie wydatkow.
Piotr wplaci na miejscu 360,- zl za pierwszy miesiac pobytu Sary

To czekamy na info po podróży :)

Posted

iwna5702 napisał(a):

zajrzałam na chwilkę ;) Czekam....

ona te buciki ma mieć cały czas na łapkach?, bo w kojcu będzie non stop szurać o ziemie.

Posted

Na razie tak na szybko -
bidunia straszna ,ale odkąd dojechała cały czas spaceruje dzielnie.
Leki są, pieluchy również, pieniążki Piotr zostawił, dziękuje.

a dotychczasowe leczenie? - jest duża poprawa?, w schronisku było z łapkami gorzej?