Beat2010 Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 Jakby co Piotr zaoferował sie z transportem ( za koszt benzyny) :) :) to tylko czekamy na info o cenach, adopcji aktualnego podopiecznego i w droge... Quote
Kasia77 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Beat2010 napisał(a):Jakby co Piotr zaoferował sie z transportem ( za koszt benzyny) :) :) to tylko czekamy na info o cenach, adopcji aktualnego podopiecznego i w droge... Beatko, na PW masz co nieco do poczytania ;) Quote
Beat2010 Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Kasia77 napisał(a):Beatko, na PW masz co nieco do poczytania ;) Kasiu, poczytałam, bo wpadłam wieczorem do pracy, bo w domu u Siostry awaria:nie działa internet a siostrzenica ma strasznie pilne sprawy ( gra:) ) i teraz ją tu przywiozłam Quote
aniakaw Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 teraz, gdy pogoda dopisuje Sara bedzie mogla pogrzec swoje stare kosci na slonku Quote
iwna5702 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Tak myslę że nawt kiedy wraca do swojego katka tez dociera tam do niej troche slonca - cieplo i sloneczko to wielkie ukojenie dla zbolalych stawow. Quote
iwna5702 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Do stalych deklaracji na Sare przylaczyl sie nasz wierny przyjaciel Israel, ktory pomagal Barremu, Pokerowi a teraz bedzie wspomagal nasza Sarę, BArdzo dziekujemy. Quote
iwna5702 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Dziekujemy za odwiedziny, chcialybysmy zoranizowac przewoz Sary i Amanta - ale czekam na potwierdzenie kiedy bedzie to mozliwe (Czy Beatka moze pisala do Ciebie Kasiu w tej sprawie) Quote
Beat2010 Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 [quote name='iwna5702']Dziekujemy za odwiedziny, chcialybysmy zoranizowac przewoz Sary i Amanta - ale czekam na potwierdzenie kiedy bedzie to mozliwe (Czy Beatka moze pisala do Ciebie Kasiu w tej sprawie)[/QUOTE] pisała, pisała na pw i czeka na ODP :) nie wiemy od kiedy będzie wolny boks i czy Kasia przyjmie naszą dwójkę Quote
Beat2010 Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 (edited) [quote name='Beat2010']Iwonka, może wpisz dla Sary w poście rozliczeniowym pieniadze z bazarku wielkanocnego: 644zł , z czego pomocowo dla Elji 160zł, do ustalenia,czyli zostaje dla Sary 484zł ?[/QUOTE] Iwonka, przypominam o wpisaniu bazarku do rozliczeń. Aldona_b oferowała nam filmy na bazarek dla Sary, Żanetka miała już dość dawno się skontaktować, nie wiem czy coś z tego wynikło Edited May 9, 2012 by Beat2010 Quote
iwna5702 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Zaraz sie zabieram za opisanie rozliczen. Otrzymmalam wiadomosc od Kasi i napislam do naszego grona - musimy podjac decyzje zeby chociaz na razie Sara mogla bardziej skorzystac z wolnosci niz ma to do tej pory. Quote
Beat2010 Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 Piotr od Żanetki przekazał jej 100zł na Sarę (za marzec,kwiecień po 50zł) Quote
iwna5702 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 To super ale ciagle sie z Zanetka mijamy i jeszcze nie ma tego wplywu. Piotr podtrzymuje temat transportu - ma podac termin, kiedy bedzie mogl pojechac Quote
Beat2010 Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='iwna5702']To super ale ciagle sie z Zanetka mijamy i jeszcze nie ma tego wplywu. Piotr podtrzymuje temat transportu - ma podac termin, kiedy bedzie mogl pojechac[/QUOTE] Suuper :) Piotr jest Wspaniały Quote
Beat2010 Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Iwonka, gdyby brakowało pieniędzy jest mnóstwo rzeczy z poprzednich bazarków , które się nie sprzedały. Żanetka chyba już odebrała ofiarowane dla Sary 60 filmów od Aldony_b i jej brata i tez można robić bazarek Quote
iwna5702 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 (edited) Ok ze mamy jakies zapasy na bazarki - na razie jest tez droche pieniazkow z poprzednich wiec na start mamy, mamy tez stale wplatyale one nie pokryja nam calosci kwot na hotelik w dluzszym terminie - ale bedziemy kombinowac. Sarcia juz na walizkach. Wyjazd planiowany juz na ten wtorek - 05.06. Edited June 5, 2012 by iwna5702 Quote
Beat2010 Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 iwna5702 napisał(a):Ok ze mamy jakies zapasy na bazarki - na razie jest tez droche pieniazkow z poprzednich wiec na start mamy, mmy tez stale wplaty ale one nie pokryja nam calosci kwot na hotelik w dluzszym terminie - ale bedziemy kombinowac. Sarcia juz na walizkach. Wyjazd planiowany juz na ten wtorek - 05.06. Pieniadze mamy, ale z dwóch hotelików ledwo uzbiera się na jeden - są straty na stałych deklaracjach :( Quote
iwna5702 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 (edited) Sara juz w drodze - wczoraj przywiezlismy ja do mnie z hoteliku u wetek -tam zostala wykapana iprzed podroza. Noc spedzila spokojnie spiac - na miekkiej kolderce. Rano zabral ja Piotr w droge do Kasi. Sarcia dostala torbe lekow, recepte na kolejne i tez buciki na tylne lapki. Lapki podwijaja sie jej przy chodzeniu, a buciki zabezpieczaja przed scieraniem sie lapek. Wkleje na watek wypis Sary i zestawienie wydatkow. Piotr wplaci na miejscu 360,- zl za pierwszy miesiac pobytu Sary Edited June 5, 2012 by iwna5702 Quote
Beat2010 Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 iwna5702 napisał(a):Sara juz w drodze - wczoraj przywiezlismy ja do mnie z hoteliku u wetek -tam zostala wykapana iprzed podroza. Noc spedzila spokojnie spiac - na miekkiej kolderce. Rano zabral ja Piotr w droge do Kasi. Sarcia dostala torbe lekow, recepte na kolejne i tez buciki na tylne lapki. Lapki podwijaja sie jej przy chodzeniu, a buciki zabezpieczaja przed scieraniem sie lapek. Wkleje na watek wypis Sary i zestawienie wydatkow. Piotr wplaci na miejscu 360,- zl za pierwszy miesiac pobytu Sary To czekamy na info po podróży :) Quote
Kasia77 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 iwna5702 napisał(a): Sarcia dostala torbe lekow, recepte na kolejne i tez buciki na tylne lapki. Lapki podwijaja sie jej przy chodzeniu, a buciki zabezpieczaja przed scieraniem sie lapek. zajrzałam na chwilkę ;) Czekam.... ona te buciki ma mieć cały czas na łapkach?, bo w kojcu będzie non stop szurać o ziemie. Quote
iwna5702 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Wydaje mi się ze te buciki to od czasu do czasu - gdyby np. szla gdzies, gdzie bedzie twarde podloze (asfalt, plytki chodnikowe itp.) Quote
Kasia77 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Na razie tak na szybko - bidunia straszna ,ale odkąd dojechała cały czas spaceruje dzielnie. Leki są, pieluchy również, pieniążki Piotr zostawił, dziękuje. a dotychczasowe leczenie? - jest duża poprawa?, w schronisku było z łapkami gorzej? Quote
Recommended Posts