Jump to content
Dogomania

BESTIALSKO OKALECZONY MAJMON odnalazł swoje niebo na ziemi - MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Majmon,
Ty też już wiesz że nie wszyscy ludzie są źli i paskudni.
Ja też byłem zagłodzonym Faworkiem a teraz nazywam się Rex, bo jak mówią zasłużyłem sobie na to imię, moja nowa mama tak bardzo mnie rozpieszcza i mówi że jestem najpięknieszy na świecie....
Trzymaj się kolego. Mnie aż tak okrutnie nie skrzywdzili, ale też swoje przeszedłem i trochę wiem co czułeś.
Teraz już będzie zawsze dobrze. I tobie i mnie i żeby już wszystkim było zawsze dobrze
Moja pańcia miała coś napisać ale musiałem ją wyręczyć bo jak przeczytała że u ciebie już OK to ryczy......
I kto tych człowieków zrozumie? Źle - ryczy, dobrze - też ryczy....

Posted

Dziękuje Z Całego Serca Pani Krystynie Za to że Jest Taką Dobra Osobą Pomaga Psom i wogule...Pomogła Mi z Dorą-Niką i Za To Jej Najbardziej Dziękuje..Mam Nadzieję że Jeszcze nie Raz Pomogę Dla Jakiegoś Bezdomnego Psa...I jestem pełna Nadziei że Dora-Nika Też Odnajdzie Swój Raj na Ziemi.. Życzę Jej tego z Całego Serca...Niech Pani Mocno Wycałuje i Wyściska Ode Mnie Tą Moją Najukochańszą Suczkę I szczeniaczka... Pozdrawiam Bardzo Mocno Wszystkich z Dogo :*******i Całuje Mocno GOSIA:p

Posted

Wiem!! Cały czas wchodzę na stronę Niki i Patrzę Na Tą Cudowną Psinę i Zalewam się łzami...Oby ktoś Ją wziął i podarował jej swoje serce, Miłość i Ciepło Rodzinne...Kocham Nike To dobry bardzo Pies i śliczny Tak Jak Majo :razz:

Posted

Goshaczku jesteś super super osobą, bo nie każdy by tak zareagowal na cierpienie i krzywdę zwierzaka, a Ty jesteś bardzo wrażliwa ........
dzieki Tobie ta sunia dostala szansę na życie, teraz Emir zadba o nią , możesz być spokojna.

Posted

Cieszę Się Bardzo Bardzo Bardzo Mocno I mam Nadzieję że Szczeniak Będzie Zdrowy....Dora To śliczna Grzeczna I Bardzo Kochana Suczka..Nie można Jej Nie Kochać.... Na pewno Ktoś Jej da dom..

Posted

Gosiu kiedy maluch podrośnie to i jemu i jego mamie poszukamy dobrych domów. Jak tylko będziemy mieli więcej zdjęć to założymy im wątek. Mam nadzieję , że będziesz tam częstym gościem ;-)

Posted

Siedze se Teraz na stronie Fundacji i tak Oglądam foteczki Nikusi Jaka Ona śliczna Cudo Normalnie Czekam Na Założenie Wątku Nikusi...Kocham Wszystkich z Dogo i Dziękuje za pomoc...I Pozdrawiam Gosia

Posted

Jakie Ona Ma spojrzenie Cudo a Te nowe Foteczki są Cudowne Ona ślicznie wygląda Dziękuje za Opiekę Nad nią Pani Krystynie....Dziękuje..Nikuś Trzymaj się Piesku...W Moim Serduszku Zostaniesz Jako Dorka..

Posted

Goshaczku, pani Krystyna zmienia zawsze pieskom imiona, zeby przerwac ich zla "passe", zostawia wszystko co zle razem z imieniem :-)
Jesli czujesz, to nadal nazywaj ja Dorka, ale Dorka nie miala szczesliwego zycia, a Nika bedzie miala :-)

Posted

Dziewczyny, a może by tak założyć Niki osobny wątek? Goshaczku może założysz?

To jest wątek Majo, który co prawda znalazł już dom, ale może się jeszcze czegoś z jego życia dowiemy :)

Posted

watek dla Niki zalozy Ania W. z tym ze bedzie to mogla zrobic dopiero wieczorem. dostala odemnie pare zdjec i pewnie tez napisze w paru slowach historie Niki. mysle ze fajnie by bylo gdyby Gosia na nowym watku napisala od siebie cala opowiesc o uratowaniu suni.
mysle ze jak Ania watek zalozy to podrzuci tutaj nam linka do niego:)

Posted

Dzis zadzwoniła do mnie wspaniała pełna ciepła i rozsadku kobieta. Mogę napisać że jest bardzo fajnym człowiekiem jak oczywiscie można to stwierdzic przez rozmowe telefoniczna - ale takie własnie mam odczucia. Pełna serca nowa włascicielka Majo. Obiecała że niedługo napiszę o swojej (naszej) milosci na forum. Czekamy z niecierpliwoscia :)