margo001 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Jejciu co za nowina :multi: Jak się cieszę że Majmonek ma wreszcie cieply domek :multi: :laola: Quote
wisela1 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Cześć Majmon, Ty też już wiesz że nie wszyscy ludzie są źli i paskudni. Ja też byłem zagłodzonym Faworkiem a teraz nazywam się Rex, bo jak mówią zasłużyłem sobie na to imię, moja nowa mama tak bardzo mnie rozpieszcza i mówi że jestem najpięknieszy na świecie.... Trzymaj się kolego. Mnie aż tak okrutnie nie skrzywdzili, ale też swoje przeszedłem i trochę wiem co czułeś. Teraz już będzie zawsze dobrze. I tobie i mnie i żeby już wszystkim było zawsze dobrze Moja pańcia miała coś napisać ale musiałem ją wyręczyć bo jak przeczytała że u ciebie już OK to ryczy...... I kto tych człowieków zrozumie? Źle - ryczy, dobrze - też ryczy.... Quote
Goshaczek Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Dziękuje Z Całego Serca Pani Krystynie Za to że Jest Taką Dobra Osobą Pomaga Psom i wogule...Pomogła Mi z Dorą-Niką i Za To Jej Najbardziej Dziękuje..Mam Nadzieję że Jeszcze nie Raz Pomogę Dla Jakiegoś Bezdomnego Psa...I jestem pełna Nadziei że Dora-Nika Też Odnajdzie Swój Raj na Ziemi.. Życzę Jej tego z Całego Serca...Niech Pani Mocno Wycałuje i Wyściska Ode Mnie Tą Moją Najukochańszą Suczkę I szczeniaczka... Pozdrawiam Bardzo Mocno Wszystkich z Dogo :*******i Całuje Mocno GOSIA:p Quote
basia0607 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Jakie to wielkie szczęście, że jesteśmy jedną, wielką dogomaniacką rodziną! Chociaż się nie znamy, tak wiele nas łączy! Dziękujemy za opiekę nad Majmonem! Quote
Osiolek Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Goshaczku, jestes Wspaniala Dziewczynka!!! Pani Krystyna napisala specjalnie dla Ciebie podziekowania na stronie Niki, zajrzyj na strone aktualnosci fundacji Emir www.fundacja-emir.org Quote
Goshaczek Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Wiem!! Cały czas wchodzę na stronę Niki i Patrzę Na Tą Cudowną Psinę i Zalewam się łzami...Oby ktoś Ją wziął i podarował jej swoje serce, Miłość i Ciepło Rodzinne...Kocham Nike To dobry bardzo Pies i śliczny Tak Jak Majo :razz: Quote
Osiolek Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Goshaczku, nie martw sie, napewno znajda sie gdzies ludzie ktorzy Nike pokochaja. A do tego czasu bedzie w fundacji EMIR - gdzie nic zlego jej nie spotka :-) Quote
Goshaczek Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Wiem, Ale Tęsknię za Nią Bardzo Bardzo Mocno.... Quote
enia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Goshaczku jesteś super super osobą, bo nie każdy by tak zareagowal na cierpienie i krzywdę zwierzaka, a Ty jesteś bardzo wrażliwa ........ dzieki Tobie ta sunia dostala szansę na życie, teraz Emir zadba o nią , możesz być spokojna. Quote
Goshaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Cieszę Się Bardzo Bardzo Bardzo Mocno I mam Nadzieję że Szczeniak Będzie Zdrowy....Dora To śliczna Grzeczna I Bardzo Kochana Suczka..Nie można Jej Nie Kochać.... Na pewno Ktoś Jej da dom.. Quote
Ania W Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Gosiu kiedy maluch podrośnie to i jemu i jego mamie poszukamy dobrych domów. Jak tylko będziemy mieli więcej zdjęć to założymy im wątek. Mam nadzieję , że będziesz tam częstym gościem ;-) Quote
blue.berry Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Goshaczek - specjalnie dla Ciebie :) Quote
Goshaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Dziex....Czekałam Na nowe Fotki Ona jest Przepiękna...A Jak Się Czuje??? Quote
Goshaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Oczywiście Będę Na Jej Wątku codziennie i Nigdy Me sie Nie znudzi Oglądanie Jej Bo to śliczna i Grzeczna Dziewczynka... Quote
Goshaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Siedze se Teraz na stronie Fundacji i tak Oglądam foteczki Nikusi Jaka Ona śliczna Cudo Normalnie Czekam Na Założenie Wątku Nikusi...Kocham Wszystkich z Dogo i Dziękuje za pomoc...I Pozdrawiam Gosia Quote
Goshaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Jakie Ona Ma spojrzenie Cudo a Te nowe Foteczki są Cudowne Ona ślicznie wygląda Dziękuje za Opiekę Nad nią Pani Krystynie....Dziękuje..Nikuś Trzymaj się Piesku...W Moim Serduszku Zostaniesz Jako Dorka.. Quote
Osiolek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Goshaczku, pani Krystyna zmienia zawsze pieskom imiona, zeby przerwac ich zla "passe", zostawia wszystko co zle razem z imieniem :-) Jesli czujesz, to nadal nazywaj ja Dorka, ale Dorka nie miala szczesliwego zycia, a Nika bedzie miala :-) Quote
Goshaczek Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Jak Nika Się Czuje Co u Niej Nie Mam nowych wieści....Co U Niki i u małego Jak się Czują i wogule czekam Na Nowe Wieści Pozdro Gosia... Quote
maciaszek Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Dziewczyny, a może by tak założyć Niki osobny wątek? Goshaczku może założysz? To jest wątek Majo, który co prawda znalazł już dom, ale może się jeszcze czegoś z jego życia dowiemy :) Quote
blue.berry Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 watek dla Niki zalozy Ania W. z tym ze bedzie to mogla zrobic dopiero wieczorem. dostala odemnie pare zdjec i pewnie tez napisze w paru slowach historie Niki. mysle ze fajnie by bylo gdyby Gosia na nowym watku napisala od siebie cala opowiesc o uratowaniu suni. mysle ze jak Ania watek zalozy to podrzuci tutaj nam linka do niego:) Quote
Ania W Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Proszę oto wątek Niki :-) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3707881#post3707881 Quote
Umka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Dzis zadzwoniła do mnie wspaniała pełna ciepła i rozsadku kobieta. Mogę napisać że jest bardzo fajnym człowiekiem jak oczywiscie można to stwierdzic przez rozmowe telefoniczna - ale takie własnie mam odczucia. Pełna serca nowa włascicielka Majo. Obiecała że niedługo napiszę o swojej (naszej) milosci na forum. Czekamy z niecierpliwoscia :) Quote
Umka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 obyśmy czekali:hmmmm: ja zrobie to z checią:cool1: Quote
Recommended Posts