Umka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Lenano napisz co u Waszej psiej rodziny słychać. Czy możemy liczyć na jakieś zdjęcia? Quote
zdrojka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Oj tak, dawno się nie odzywaliście, też chcę wiedzieć, co tam u Was ciekawego słychać. Zdjęcia w razie co mogę wstawić, poproszę na zdrojka7[małpa]wp.pl Quote
lenana Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Majuniowi wszystko dopisuje, szczególnie apetyt. I nie byłoby w tym nic złego gdyby nie to, że czasami pokulewuje i musi się odchudzić. Nasz królewicz waży 50 kg i wygląda super - jak byk. Niestety wydaje mi się nigdy przedtem tyle nie ważył i stawy mu się odzywają. Jeszcze nie znam konkretów bo bardzo nie chcę mu robić prześwietlenia w narkozie. Może uda się zrobić USG - czytałam, że zaczęli wreszcie stosować to badanie jak u ludzi - do diagnozowania stawów. Zobaczymy co się da zrobić. Majo dostał nowe łóżko - moje stare. I jak na złączonym obrazku widać - chyba mu na nim wygodnie. Chłopak jest rozkoszny baaaaardzo kochany i chyba jeszcze bardziej rozpieszczony :) Quote
maciaszek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 lenana napisał(a): I jak na złączonym obrazku widać - chyba mu na nim wygodnie. Nie ma załączonego obrazka...:-( Quote
lenana Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Wiem, sorry. Przesłałam do Zdrójki ale wygląda na to, ze będziemy musieli poczekać do jutra na to zdjęcie:( Quote
zdrojka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Już lecę sprawdzić! Jest, faktycznie, pięknie wygląda :loveu: Na przyszłość poproszę o PW z info o wysłaniu, bo z tego adresu nie mam powiadomienia na komórkę :p A dogo ostatnio tak chodzi, że... uhhh.... Quote
zdrojka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 A ze stawami i tuszą to faktycznie trzeba uważać... Quote
maciaszek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Ale piękniś :loveu:. I jaką ma kanapę! Quote
blue.berry Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Basza Majo przyjmuje gosci :lol::lol::lol: nie moge przestac sie zachwycać jego urodą. jest przepiekny. pozdrawiam Cie serdecznie lenana i calus w nos dla rudzielca Quote
Wiedźma Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 No cudny Majo w orientalnym i swoim własnym przepychu! Jak ja tu lubię zglądać... Quote
zdrojka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Do życzeń Swiątecznych się dołączam, dokładam noworoczne Wszystkiego Naj... i proszę o wieści, zdjęcia, co tam u naszego przystojniaka? Quote
lenana Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Piękniś ma się dobrze - poza tym, że niestety dalej kuleje na łapkę. Okazało się, że to drugie biodro. Jest po pierwszym zastrzyku z Cartrophenu. Na szczęście noga bez główki super trzyma ale oczywiście się martwię i mam nadzieje, że zastrzyki pomogą. Trzymajcie kciuki. Jak będzie widać na zdjęciach (zdrójka, sprawdź pocztę) jest rozpieszczony. Na tej jego kanapie czasami zwalą mu się na głowę miękkie poduszki i tak sobie cudnie pod tą górą śpi. Jak przypomnę sobie początki - kiedy warczał na mnie jak głaskałam go a on gryzł ucho świńskie to z radością stwierdzam, że chyba czuje się u siebie na włościach dobrze i bezpiecznie. Teraz jak dostanie coś do memłania, przybiega do mnie i kładzie mi to na kolanach - ale oczywiście nie puszczając bo chce, żebym go ganiała. I też strasznie srogo warczy podskakując z radości, że dla mnie to też atrakcja i chce mu jego kostkę zabrać. Tylko że ja już się nie boję i całuję ten jego duży, mokry nos nad tuż nad kością! Jest przekochany. Razem życzymy Wam wszystkim Wspaniałego Nowego Roku! Quote
Moniskaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ale śliczy Majo :loveu: Śledze ten wątek ale nie wypowiadalam się. Pamiętam jak w Brańsku czekał właśnie na Panią lenana! Całuski Majmonkowi Quote
maciaszek Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Jakie cudnie zmarszczone czółko :loveu:. Quote
Toska Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 piękny :loveu: i widać , że szczęśliwy psiak :lol::lol::lol: zupełnie jakbym widziała moją Tosię na tych poduchach :evil_lol: Quote
Umka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 jak szczeniaczek... podrawiam szczesliwa rodzinke:* Quote
Folen Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Majo rzeczywiście piękny, jak "dzieciak" na tych fotach :loveu: Tylko przytulać ;) Wybaczcie, że u Majo..ale ta sunia podobna jest do niego..sami zobaczcie jaka ślicznota.. http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=430760 Quote
blue.berry Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 nie moge sie napatrzec na Majosa:) lenana - moj Grendel juz po seri (5) zastrzykow z Catrophenu. skonczylismy jakies miesiac temu. ale nie umiem powiedziec czy sa jakies zmiany. na razie zima daje sie we znaki i Grendzioch kuleje straszne :( Quote
Moniskaa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 lenana- wejdz na www.fundacja-emir.blog.onet.pl i zerknij na nagłówek :) Twój skarbek tam jest :) Quote
lenana Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Dzięki za info. Ale ten Majo popularny :) Spróbuję mu o tym opowiedzieć ;) Quote
Mośka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Mam prezentację PP o Fundacji Emir. Wszystkie osoby, które zechciałyby nam pomóc poprzez jej rozesłanie do swoich znajomych emailem - proszę o podanie swoich emaili na watku, PW lub na moj adres: [email protected] Prezentacja jest ladna :cool3:- prosze POMOŻCIE !!!! :modla::modla::modla: Majo też tam jest :cool3: Quote
Recommended Posts