Jump to content
Dogomania

BESTIALSKO OKALECZONY MAJMON odnalazł swoje niebo na ziemi - MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Majuniowi wszystko dopisuje, szczególnie apetyt. I nie byłoby w tym nic złego gdyby nie to, że czasami pokulewuje i musi się odchudzić. Nasz królewicz waży 50 kg i wygląda super - jak byk. Niestety wydaje mi się nigdy przedtem tyle nie ważył i stawy mu się odzywają. Jeszcze nie znam konkretów bo bardzo nie chcę mu robić prześwietlenia w narkozie. Może uda się zrobić USG - czytałam, że zaczęli wreszcie stosować to badanie jak u ludzi - do diagnozowania stawów. Zobaczymy co się da zrobić.
Majo dostał nowe łóżko - moje stare. I jak na złączonym obrazku widać - chyba mu na nim wygodnie.
Chłopak jest rozkoszny baaaaardzo kochany i chyba jeszcze bardziej rozpieszczony :)

Posted

Już lecę sprawdzić! Jest, faktycznie, pięknie wygląda :loveu:

Na przyszłość poproszę o PW z info o wysłaniu, bo z tego adresu nie mam powiadomienia na komórkę :p A dogo ostatnio tak chodzi, że... uhhh....

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Piękniś ma się dobrze - poza tym, że niestety dalej kuleje na łapkę. Okazało się, że to drugie biodro. Jest po pierwszym zastrzyku z Cartrophenu.
Na szczęście noga bez główki super trzyma ale oczywiście się martwię i mam nadzieje, że zastrzyki pomogą. Trzymajcie kciuki.
Jak będzie widać na zdjęciach (zdrójka, sprawdź pocztę) jest rozpieszczony. Na tej jego kanapie czasami zwalą mu się na głowę miękkie poduszki i tak sobie cudnie pod tą górą śpi.
Jak przypomnę sobie początki - kiedy warczał na mnie jak głaskałam go a on gryzł ucho świńskie to z radością stwierdzam, że chyba czuje się u siebie na włościach dobrze i bezpiecznie. Teraz jak dostanie coś do memłania, przybiega do mnie i kładzie mi to na kolanach - ale oczywiście nie puszczając bo chce, żebym go ganiała. I też strasznie srogo warczy podskakując z radości, że dla mnie to też atrakcja i chce mu jego kostkę zabrać. Tylko że ja już się nie boję i całuję ten jego duży, mokry nos nad tuż nad kością!
Jest przekochany.
Razem życzymy Wam wszystkim Wspaniałego Nowego Roku!

Posted

nie moge sie napatrzec na Majosa:)

lenana - moj Grendel juz po seri (5) zastrzykow z Catrophenu. skonczylismy jakies miesiac temu. ale nie umiem powiedziec czy sa jakies zmiany. na razie zima daje sie we znaki i Grendzioch kuleje straszne :(

Posted

Mam prezentację PP o Fundacji Emir. Wszystkie osoby, które zechciałyby nam pomóc poprzez jej rozesłanie do swoich znajomych emailem - proszę
o podanie swoich emaili na watku, PW lub na moj adres: [email protected]

Prezentacja jest ladna :cool3:- prosze POMOŻCIE !!!! :modla::modla::modla:

Majo też tam jest :cool3: