Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 636
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystko już z grubsza ustalone. Jadę po Lilly do południa, przywożę do Rzeszowa i czekam na sygnał znajomego majowej. Podwożę ją bliziutko, przekładamy kontenerek i mała jedzie prosto do Krakowa. Tam odbiera ją majowa i wiezie taxi do p.Eli na drugi koniec miasta. Jestem bardzo wdzięczna majowej, że się tak zaangażowała w pomoc przy transporcie i odbiór Lili z miejsca przyjazdu. Bardzo, bardzo dziękuję....:calus::Rose:

Posted

Boziu jak ja się stresuje ta jazda maleństwa chciałabym żeby już tu była :) napisałam do majowej smsa z adresem i przepraszam ze dopiero o tej porze . i bardzo bardzo bardzo dziekuje za przywiezienie Lillusi do domu ,

Posted

No, kobity, piękna akcja!
Wszystko jak widzę zapięte na ostatni guzik, pozostaje kciuki trzymać, żeby mała dobrze zniosła transport.
No i kolejny pies wyekspediowany w stronę Krakowa - to właściwy kierunek, nie ;) ?

Posted

Czekamy na nią z wielka radościa . jutro świeży kurczaczek i inne smakołyki beda czekać a przede wszystkim dom pełen miłości , już sie bardzo denerwuje zeby wszystko sie udalo z ta jazda bo Lilusia to już członek naszej rodziny i sie o nia martwie , ale bedzie dobrze wiem

Posted

majowa napisał(a):
będziemy uważać , obiecuję, transporterek zostanie otworzony dopiero u Pani
kolege na pewno Becia będzie przestrzegała

no własnie zapytał się czy ma ja wyprowadzić w trakcie jazdy na siusiu, aż struchlałam i krzyknęłam nie, nie !!! Bez zatrzymywania, bez wychodzenia - prosto do celu.

Posted

Florentynka napisał(a):

No i kolejny pies wyekspediowany w stronę Krakowa - to właściwy kierunek, nie ;) ?

to prawda, Kraków jest wyjątkowo dla nas łaskawy i szczęśliwy...:loveu:

Posted

Becia66 napisał(a):
no własnie zapytał się czy ma ja wyprowadzić w trakcie jazdy na siusiu, aż struchlałam i krzyknęłam nie, nie !!! Bez zatrzymywania, bez wychodzenia - prosto do celu.

Beciu ty ją wysiusiaj i wytrzyma napewno do domku to tylko 3 do 4 godzin , broń cię panie Boze niech jej nie otwiera blagam bo zwariuje jakby cos bylo nie tak, w domku ją otworzymy w domku

Posted

I ja dołączam się do podziękowań dla majowej:calus:
Trzymam mocno kciukasy&&&&&&
Beciu trzeba malutkiej wsadzić taki podkład higieniczny do kontenerka, nawet jak się siku przytrafi to nie będzie powodzi ;)
Oj lubimy ten Kraków, lubimy ;):lol:

Posted

Witam Kraków czeka na Lilly i mięsko się gotuje z ryżusiem i jarzynkami , a ja już nie moge się doczekać i bardzo sie denerwuje trasa ale bedzie superrrrrrrrrr wiem i szczesliwie do nas przyjedzie , czekamy na wiadomosci o wyjeżdzie .

Posted

Malutka już dawno u Beci w domku, a może już w drodze??? Też strasznie się denerwuję!! Mógłby ten czas szybciej lecieć?? Jak nie trzeba to goni jak szalony, a jak trzeba to się wlecze jak żółw!!!

Posted

Lilly już w drodze do Krakowa od półtorej godziny. Spędziła malutka u mnie kilka godzin, jest cudowna, milusia, no cudeńko....:loveu::loveu:
Jak się do niej w boksie zbliżyłam to się biedna posiusiała ze strachu...

Posted

W samochodzie jechała spokojnie, wyluzowana, jakby oddała oddech niepewności...
A w domku najpierw spięta, po chwili zaczęła za mną dreptać, dawała się tulić i pieścić, słoneczko strasznie kochane...
I tu jest jej miejsce tzn. na łóżku i wierzę że będzie takie mieć...:lol:

Posted

Beciu, to ty już masz choinkę???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Strasznie się cieszę, że malutka wreszcie udała się złapać i że taki superancki domek jej się trafił w try miga, teraz trzymamy kciuki za szybką podróż i fajne wieści!!! :multi::multi::multi::multi::multi: