barb Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 majowa napisał(a):nie wiem co prawda kiedy teraz będe jechała bo TZ poza domem do świąt ale znam ludzi którzy jeżdzą, zapsionych, uczynnych Jesteś nieoceniona. A moze po znajomości zaprosisz Ciotki z Boguchwały na bazarek do iwoniam ? Po takich obietnicach pomocy w transporcie na pewno nie będą miały za złe. Quote
barb Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 A skoro coraz więcej Ciotek zagląda na wątek Lili to zaproszę na bazarek z kalendarzami z wroclawskimi schroniskowcami - dla Viki nadzianej na druty suni -jutro ostatni dzień. http://www.dogomania.pl/threads/218975-Kalendarze-z-wrocławskimi-schroniskowcami-dla-Viki-do-12.12.-11-do-godz.-20.00 Quote
Becia66 Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 barb napisał(a):Beciu masz tu link - zobacz, czy tak może być ? http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Lili---malenka-kruszynka-z-cmentarza-id32578.html jak najbardziej barb, super ogłoszenie, bardzo dziękuję....:loveu: Quote
barb Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Zrobilam trzy. Jedno masz do aktywacji. Jutro reszta. A gdzie nasza nieoceniona Karolciasz ? Bardzo by sie przydala do pomocy. Quote
barb Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 majowa napisał(a):to ja zaprosze na wątku schroniskowym :) my z TZ zawsze wozimy za darmo i znajomych tez przekonam teraz niestety on jest w rozjazdach cały czas, ale zdarza się że jedzie znajomy zaufany Chyba spadlaś do Przytuliska z nieba :buzi: Quote
Becia66 Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 barb napisał(a): A gdzie nasza nieoceniona Karolciasz ? Bardzo by sie przydala do pomocy. jakoś zniknęła ostatnio z wątków, zresztą jak wielu innych.... Quote
barb Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Becia66 napisał(a):jakoś zniknęła ostatnio z wątków, zresztą jak wielu innych.... Może ma dużo nauki ? Ale milo byloby jakby chociaż zajrzała. Quote
Agula99 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Malutka jest fantastyczna, nie sądzę żeby była jakaś zadziorna, czy złośliwa. Szkoda, że mnie rozłożyło, bo przez ten tydzień dużo bym się o niej dowiedziała, a tak...:( no nic, może rozio będzie chodził i napisze jak tam ona się sprawuje :) Quote
Becia66 Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 na razie wstrzymujemy się z ogłaszaniem Lilly....:lol: Quote
Agula99 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Becia66 napisał(a):na razie wstrzymujemy się z ogłaszaniem Lilly....:lol: A dlaczego??? Beciu czy coś masz już w zanadrzu??? Quote
Roszpunka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Becia66 napisał(a):na razie wstrzymujemy się z ogłaszaniem Lilly....:lol: Poprosimy o konkrety... :) Quote
Agula99 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Roszpunka napisał(a):Poprosimy o konkrety... :) No właśnie....:) albo choć o jakiś drobny szczególik, który wprawi nas w euforię ;) Quote
Becia66 Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Na razie prowadzę rozmowy z p.Elą z Krakowa i robimy pewne ustalenia...oczywiście to jeszcze nic pewnego ale akcja w toku... Quote
barb Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 To trzymamy kciuki. A gdyby ktoś zadzwonił na juz zrobione ogloszenia Lili to oferuj inne psiaki z Przytuliska :lol: Quote
Agula99 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ojj no to super że jest chociaż zainteresowanie!!! Nic nie mówię, nie eskcytuje się , ale po cichu trzymam kciuki za nasze maleństwo!!! :) Quote
karolciasz28 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 O już się coś dzieje :) ślicznota:loveu::loveu: trzymam kciuki. Quote
barb Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 karolciasz28 napisał(a):O już się coś dzieje :) ślicznota:loveu::loveu: trzymam kciuki. Karolciasz, gdzie bylaś jak Cię nie było ??? ;) Quote
karolciasz28 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 karolciasz28 napisał(a):O już się coś dzieje :) ślicznota:loveu::loveu: trzymam kciuki. Barb, Beciu chorowita jestem i znowu odwiedziłam szpital. Ale już jestem i się biorę za ogłoszenia :) Quote
barb Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 karolciasz28 napisał(a):Barb, Beciu chorowita jestem i znowu odwiedziłam szpital. Ale już jestem i się biorę za ogłoszenia :) O jejku. Gdybym wiedziała to bym Cię odwiedziła w tym szpitalu. Quote
barb Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 barb napisał(a):O jejku. Gdybym wiedziała to bym Cię odwiedziła w tym szpitalu. To z tymi ogłoszeniami wyluzuj, żebyś nam się nie przemęczyla. Quote
karolciasz28 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Barb, ale ogłoszenia mnie wcale nie męczą;) I dzięki za chęci :) zresztą miałam na głowie przewrażliwioną babcię:p A jutro mnie już do szkoły wysyłają! Także jest dobrze :) Quote
barb Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 karolciasz28 napisał(a):Barb, ale ogłoszenia mnie wcale nie męczą;) I dzięki za chęci :) zresztą miałam na głowie przewrażliwioną babcię:p A jutro mnie już do szkoły wysyłają! Także jest dobrze :) W takim razie w porządku. Pomoc bardzo sie przyda. :lol: Dorobilam po kilka Pakusiowi i Kaji - na ich watkach są linki - żebyśmy się nie dublowały. Lili na razie nie trzeba robić. Koksik ma najwięcej. Ten nowy pies nie ma zupełnie - chcialabyś go ogłaszać ? ;) Tylko jakiś tekst trzeba by ustalić. A wszyscy maja piękne nowe foty dzięki wujkowi rozio :lol: Quote
karolciasz28 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Cudo- Budrysa poogłaszam jutro. Normalnie się w nim zakochałam:loveu: Quote
barb Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 karolciasz28 napisał(a):Cudo- Budrysa poogłaszam jutro. Normalnie się w nim zakochałam:loveu: Dzięki - bo ja szczerze mowiąc wolę oglaszać mikrusy. :lol: W takim razie ja na razie sukcesywnie będę dorabiać ogloszeń Pako i Kaji. Ok ? Bo na Sonie jeszcze za wcześnie - dziewczyny zdecydowały. Quote
Recommended Posts