Kora Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Pixie tak mi o nim opowiadala ze nie powiedziala ze juz jest o nim ogloszenie i oczywiscie ja tez zalozylam:roll: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38073 Quote
wredne_słonko Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Niedobrze już późno :shake: Biedactwo. Ja nie moge pomóc, ale chociaz podniose.. Quote
dusje Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 AnetaW z mapy dogo oferuje DT, trzeba pytac czy aktualne. Pamietam ze ktos w Wwie oferowal garaz, ale kto? Quote
kacha_wawa Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Założę za hotelik na kilka dni, fakt, warunki nie za bardzo, ale zawsze to lepsze niż schron... Zyskamy trochę na czasie... On w schronie zginie!!!!!!! Odwiedzamy tam sunię ze szczeniaczkami i zawsze miałybyśmy na niego oko... Quote
Kora Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 O rany! Czy Aleksandra_B sie takim psem nie opiekowala na Paluchu, zaraz do niej napisze. Quote
pixie Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 kacha_wawa napisał(a):Założę za hotelik na kilka dni, fakt, warunki nie za bardzo, ale zawsze to lepsze niż schron... Zyskamy trochę na czasie... On w schronie zginie!!!!!!! Odwiedzamy tam sunię ze szczeniaczkami i zawsze miałybyśmy na niego oko... kasiu, czy przyjma go do hoteliku bez szczepien? czy masz mozliwosc dowiedziec sie? i kto moglby go rano od Norberta odebrac? Quote
AśkaK Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 pixie, przyjmą bez szczepień, to taki hotel gdzie o nic nie pytają tylko kasę biorą :roll: , z kachą jeździmy tam na zmianę do czarnuszki z małymi to i dziadka możemy brać na spacer, dokarmiać itp. Hotel na Bródnie, mają wolne boksy, ale nie liczcie na nic szczególnego, wygląda to jak boksy w schronisku tylko ogrzewane. Quote
pixie Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 dusje napisał(a):AnetaW z mapy dogo oferuje DT, trzeba pytac czy aktualne. Pamietam ze ktos w Wwie oferowal garaz, ale kto? Garaz oferowala Ewusiek dzwonilam do niej od razu z Placu trzeh Krzyzy lecz niestety chwilowo nie moze co do tymczasu u Anety W..rzeczywiscie sama o tym tez zapomnialam problem inny - aneta W .... kawalek drogi z warszawy,kolo otrebusow...hmmmm, tam jest jakies pomieszczenie gospodarcze u niej... moze to i pomysl, lecz obawiam sie ze ustalenie tego przez dzisiejsza noc trudne w dodatku nie jestem zmotoryzowana i nieco usadzona w domu , by moc sie ruszyc dzis...fortunnie lub niefortunnie jak kto woli, musial ktos z rodziny przyjechac do zwierzynca na dzis, bo beza nie moze /nie umie zostac sama w domu...wiec jestem tez i od tego uzalezniona, a czasu coraz mniej asiamm podsunela mi smsem mysl ze moze by do mosii, no ale to tez nie na dzis temat...mosii hmmczestochowa, jutro rano trzeba go od norberta zabrac on sam ze swej strony pisze do znajomych roznych, ale na razie bez oddzwieku Quote
kacha_wawa Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ale i tak to lepsze niż schron, zawsze któraś z nas będzie z wizytą... Tylko trzeba Norberta poinformować i trzeba podjąć ostateczną decyzję... Dajmy mu szansę... Proszę... A właściwie nie ja, tylko On... Quote
kacha_wawa Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 pixie napisał(a):Garaz oferowala Ewusiek dzwonilam do niej od razu z Placu trzeh Krzyzy lecz niestety chwilowo nie moze co do tymczasu u Anety W..rzeczywiscie sama o tym tez zapomnialam problem inny - aneta W .... kawalek drogi z warszawy,kolo otrebusow...hmmmm, tam jest jakies pomieszczenie gospodarcze u niej... moze to i pomysl, lecz obawiam sie ze ustalenie tego przez dzisiejsza noc trudne w dodatku nie jestem zmotoryzowana i nieco usadzona w domu , by moc sie ruszyc dzis...fortunnie lub niefortunnie jak kto woli, musial ktos z rodziny przyjechac do zwierzynca na dzis, bo beza nie moze /nie umie zostac sama w domu...wiec jestem tez i od tego uzalezniona, a czasu coraz mniej asiamm podsunela mi smsem mysl ze moze by do mosii, no ale to tez nie na dzis temat...mosii hmmczestochowa, jutro rano trzeba go od norberta zabrac on sam ze swej strony pisze do znajomych roznych, ale na razie bez oddzwieku Aniu weźcie go jutro na Bródno, oddam Wam kasę, niestety na 8 do pracy idę i na nic się nie przydam... Będę w hoteliku ok. 17 i zajrzę do naszej rodzinki i do ON-ka... Quote
supergoga Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Biedny stary pies. Zaufał - nie możemy go teraz do schronu na zatracenie odprowadzić. Tez postaram się dołozyć, tylko proszę niech ktoś go zabierze choc do tego hotelu. Nie na Paluch!!!! Onku, jak Ci pomóc. Quote
zdrojka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ja też od 8 w robocie. Muszę iść się trochę przespać. Mam nadzieję, że się wszystko wyklaruje do rana. Quote
pixie Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Kto moze go zawiezc do tego hoteliku...Aska K? asiu czy mozesz? zaraz wysle do Norberta smsa - moze on bedzie mogl go zawiezc do hoteliku, jamoge wyskoczyc z domu doslownie na 30min..tak by zaniesc mu pieniadze na bilet i choc 30 zl na zaplacenie juz, tylko czy mozecie zadzwonic, a jesli Norbert nie bedzie mogl kto moze zawiezc onka do hoteliku? Kacha...a moze moglaby Chrzan? czy np moglabys przejac go od Norberta rano...tj gdyby ci go podprowadzil i moze by chrzan do Ciebie przyszla do pracy i zabrala onka i zawiozla, tylko ze z Aldona nie mam kontaktu nie mam pod reka numeru gg Quote
pixie Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 mysle podprowadzil bo jesli jedziesz z Ochoty np tramwajem to on by ci moze go podprowadzil do tramwaju na Rondo de gaulle... a od Ciebie Chrzan...o ile moze...znowu niewiadoma Quote
fona Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Nie mam na razie zadnych pomysłów, skromna pomoc finansowa moge tylko zaoferowac... Quote
kacha_wawa Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 pixie napisał(a): Kacha...a moze moglaby Chrzan? czy np moglabys przejac go od Norberta rano...tj gdyby ci go podprowadzil i moze by chrzan do Ciebie przyszla do pracy i zabrala onka i zawiozla, tylko ze z Aldona nie mam kontaktu nie mam pod reka numeru gg Aniu z moim szefem nie mam szans na przetrzymanie psa w pracy niestety :( I tak od kilku miesięcy walczę o datki na schron ostrowski, ale debil obiecuje i ma to gdzieś :( Mogłabym go przejąć ok. 16:15 od Chrzan, pracuję niedaleko dw. Wschodniego i wtedy mogłabym go przejąć... Wcześniej niestety nie ma szans :( Quote
supergoga Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Warszawa - kto może przejąć staruszka łagodnego rano albo zawieźć do hoteliku. Ratunku - juz tyle sie udało, tylko jeszcze ten jeden problem, żeby staruszek portier był bezpieczny. Quote
kacha_wawa Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Potrzebujemy pilnie transportu na rano od Norberta na Bródno!!! Kto pomoże???? Ten pies zginie... Sama bym go autobusem przewiozła, ale rano praca i o tej porze urlopu już nie wezmę!!! Quote
supergoga Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Zmieńcie tytuł wątku - wstawcie na trsnportowy - mało czasu kurcze, a dla niego czas ten to zycie. Tytuł watku to ważne. A może ktoś będzie mógł się choć zwolnić z pracy (do lekarza) i odstawić psiaka Quote
dusje Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Znalazlam na mapie z autkiem tanitka Miedzylesie 602 704 701 babat Mokotow 604436826 604436720 Lulka Zoliborz 0503 143 355 iza_g Targowek 501 555 134 Furek 5042029486 shantara bez autka ale kom.miejska oferuje dowoz 504 930 766 Quote
supergoga Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Napisałam na wątku transportowym . TYlko ta godzina dziś juz taka że nie ma jak uzgodnić. Kto rano spróbuje podzwonić? Tam na miejscu, bo ja nie znam warszawy nie wiem skąd dokąd Quote
dusje Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 kacha moze wyslij smsy albo ktokolwiek inny kto jeszcze nie spi Quote
AśkaK Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Cholewa no, my mamy chwilowo samochód, będziemy jutro w hotelu po południu,ale TZ rano nie może jechać... Myślę intensywnie... A Norbert podprowadzi psiaka na pl.Trzech Krzyży? O 10 mogłabym go przejąć i najwyżej zawiozę autobusem, a może spacerem powoli dojdę do nas do domu i wtedy TZ już będzie. Warunek jest taki, że w hotelu zgodzą się psiaka przyjąć. Rano tam zadzwonię, otwierają o 8. Jeśli hotel się nie zgodzi (bo np przestraszą się, że kolejnego bezdomnego psa im przywożę i kto za to zapłaci), to trzeba będzie w 10 minut znaleźć inne rozwiązanie.:-( Quote
Recommended Posts