Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za super wieści i mocno ściskamy Ogrodniczkę & wspaniałych kudłatych Pomocników !!!
Kajko, jak już znajdziesz troszkę czasu, to może pojawi się jakaś foteczka Laurki i ONeczków, może i Prezes się załapie :).

Posted

Mam nadzieję, że Laurkowe stadko mi wybaczy, że ostatnio tak karygodnie je zaniedbałam, ale to dlatego, że moje myśli i czas pochłaniał chory Iwanek :shake:
Cieszę się, że Laurka niezmiennie rozrabia a Ramzes odzyskuje chęć do życia :multi:
Jak zawsze ślę do Was ciepłe myśli i pozdrawiam serdecznie :loveu:

Posted

Dziekuje za pozdrowienia , buziaki i pamiec :)
DONeczko , czytalam o Iwanku i jestem pelna podziwu determinacji Twojej i Joli . Jestescie Wielkie :loveu: niestety jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze :shake:

U pieskow coraz lepiej. Laurunia fajna, Ramzio lepiej. Nawet zabawia sie juz troszke.
Kika wiem, ze powinnam zrobic jakies fotki i obiecuje , ze zrobie. Wspomnialam juz, ze moja doba troche za krotka i to nie tylko przez pieski i obowiazki w pracy.
Musze szczerze i uczciwie cos napisac.
Wybaczcie Kochani ale moja obecnosc na dogo teraz bedzie bardzo ograniczona. Oczywiscie bede sie starala cokolwiek napisac o sunieczkach swoich jak tylko znajde czas.
Bede informowala o postepach Laurki i nie zaniedbam niczego.
Niestety dzisiaj moja mama "dostala wyrok" i w prognozie krotciutkie, ostatnie miesiace, moze tygodnie zycia. :-( Czarny okres nas jeszcze nie opuscil :-(
Pisze o tak prywatnych sprawach by nie narazic sie na podejrzenia zaniedbania lub lekcewazenia ludzi na naszych watkach....ludzi tak kochanych i dobrych.
Mam nadzieje, ze zrozumiecie. Dziekuje Wam za wszystko :loveu:

Posted

Marzenko jestesmy tu wszyscy z Toba -na dobre i na zle .Bardzo to przykre z Twoja Mama ,los czasami bywa okrutny ...Poswiecaj teraz Mamie jak najwiecej czasu.Zyczymy Wam duzo sily....bo to bardzo ciezki czas dla Was wszystkich .
Ucmokaj mocno wszystkie mokre nochale .....

Posted

W takich okolicznościach ciężko wyrazić co czujemy .....Tak jak moje Poprzedniczki napiszę,że jesteśmy z Tobą.Też mam mamę i nawet nie chcę sobie pewnych rzeczy wyobrażać...Trzymaj się.

Posted

Kajko, trzymaj się :loveu:
Wiem, że to trudne, ale dasz radę !!!
Spędzaj z Mamą jak najwięcej czasu, powiedz Jej to wszystko, co zawsze chciałaś powiedzieć, ale nie miałaś okazji, pokaż, że jesteś silna
Byliśmy wszyscy z Tobą w chwilach radości to i teraz Cię nie opuścimy :loveu:
Tak jak napisała unixena: na dobre i złe :)

Posted

Bardzo Wam dziekuje Kochani.
To wszystko jest potwornie trudne :placz:
Laurka jedzie jutro z moja kolezanka na rtg tylnej lapki. Ja niestety nie moge z nia pojechac :( Trzeba skontrolowac czy wszystko sie dobrze zrasta i zarasta. Mam nadzieje, ze bedzie grzeczna i wszystko uda sie dobrze.
Oczywiscie dam znac czy wszystko jest ok. Mysle, ze tak bo sunia juz fajnie biega i wciaz ma ogrom energii az jej zazdroszcze.
Jeszcze raz bardzo Wam dziekuje za zrozumienie i slowa otuchy.

Posted

Laurka ok. U dr byla grzeczna ....tak przynajmniej twierdzi moja kolezanka. Lapeczka prawie zagojona. Oczywiscie nie mozna jej jeszcze pozwolic na pelne szalenstwo ale biegac moze do woli. Wciaz jeszcze zadnych skokow, przeskokow i wyskokow ale za pileczka ganiac moze. To ogromna radosc dla suni i dla nas rowniez.
Niestety, ostatnio sporo bywa z moja kolezanka i jest niesforna:oops: ale to zadna nowosc. Energia wciaz ja rozpiera chociaz jest juz znacznie lepiej.
Bardzo cieszy sie jak wracam do domu ze szpitala i z tej radosci lapie cokolwiek w pyszczek i biega w kolko jak szalona. Kochana sunia.
Kojec Romeczki nieco zdemolowala;) zmniejszyla dach budy o kawalek - obgryzla rowniutko, podest do lezenia nie ma juz boku, ze nie wspomne o materacu ,ktory na nim lezal. Maty antyposlizgowe tez juz sa przeszloscia.
Niszczyciel okrutny ale za to piekny.

ZZPON nie bedzie juz nigdy dobrze:( teraz to chce wierzyc, ze nie bedzie bolu ....
pozdrawiam Was Kochani.

Posted

Dziekuje Kochane za wsparcie.
Mam Mame juz w domu:( ciezko na TO patrzec, a jeszcze trudniej z TYM sobie radzic :(

Laurka dobrze. Lapke tylna stawia coraz pewniej, biega jeszcze "skokami" ale coraz czesciej zaczyna przebierac lapkami. Wiecie o czym pisze? .....to wyglada tak, jakby przod biegal, a tyl skakal :)
Jak wychodze z nia na spacery nie odchodzi ode mnie praktycznie. Oczywiscie pobiega za pileczka, a pozniej chodzi za mna krok w krok. Jest bardzo nakrecona na pileczke.
Laurka juz troszke spokojniejsza, niestety nie nadaje sie jeszcze do pelnej socjalizacji z pieskami. Jak widzi pieski zaczynaja sie wyskoki, podskoki, a na to jeszcze troszeczke za wczesnie.
Zrujnowala kojec Romeczki strasznie ale wcale sie tym nie przejmuje. Do budy nawet nie weszla , a obgryzla ja równiutko.
Sciskamy i raz jeszcze dziekujemy.