Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marycha35']Dla Laurki buziale w czarny nochal:) A z Sako jak????[/QUOTE]
Sako odszedł...[TM*] :-( Winter i Kajka zrobiły dla niego wszystko co możliwe
Kajko, jesteśmy z Tobą, wiem, że przezywasz teraz ciężkie i trudne chwile ale proszę nie zamartwiaj się :glaszcze:

Posted

Marysiu, ogromnie dziekuje Ci za wspomozenie Laurki :) jestes kochana .
Przepraszam, ze tak pozno ale wciaz rycze ....Sakus odszedl :( trudno jest mi sie z tym pogodzic .
Jakie to szczescie, ze moja Laurak zyje, ze Sabinka zyje, ze moja Viki zyje, ze rodzenstwo zyje i , ze prezes tez przezyl swoja smierc ....kocham moje zwierzeta. Kocham je bardzo .

Posted

Rzadko ostatnio zaglądałam na wątki, a kiedy zajrzałam zastałam takie smutne wiesci.
Kajko przytul ode mnie swoje wszystkie futerka :)
Jestem myślami przy Tobie i Winter nie myślałam że jednak do tego dojdzie :(
Nie mogę nic więcej teraz pisać ...

Posted

Nieraz tak myślę,że nie warto być wrażliwym,bo to tylko przez całe życie wchłanianie smutków tego okrutnego świata.Ale gdyby nie ludzie wrażliwi na krzywdę zwierząt,to co by z nimi było?Kto by tym biednym stworzeniom pomógł?Bardzo mi szkoda Sakusia,szkoda mi Ciebie Kajko:-(A najbardziej żal tego,że ktoś od nas zdradził zwierzęta w najbardziej perfidny sposób.Jak pomyślę ile psiak wycierpiał,to mam chęć po prostu wyć.Piszę tutaj,bo TAM tylko podczytywałem a ostatnim czasem nie przeglądałem tak uważnie forum i nie śledziłem wątków w tym też o SAKO.Dopiero dziś...Jak pomyślę ile nasze zwierzaki mają szczęścia to cieplej mi się robi na sercu-ucałuj proszę pysiolek kangurka i wszystkie Twoje zwierzaczki.I nie smuć się,następne smutki już czekają w kolejce.To cena miłości do zwierząt:-(

Posted

Kajko - trzymaj się dzielnie. Sciskamy Cię mocno - nie zamartwiaj się, Twoje stadko potrzebuje pogodnej Panci. Wspierałaś Kasię i razem zrobiłyście wszystko, co było możliwe.
Odejście Sakusia w godnych warunkach, zaopiekowanego i kochanego pomogło uratować z pozostałe pieski z "psiego raju". Ta śmierć nie poszła na marne. Ale mimo wszystko jest ciężko i przygnębiająco. Wczoraj nagła wieść o Miśku znalezionym przez Wolfa, dzisiaj Sakuś, smutno...
Serdecznie pozdrawiamy całe Kajkowe Stadko
Kika i Czaki

Posted

Kajciu jestesmy z Toba w tych ciezkich chwilach .Zrobilas dla Sako wszysto to,co tylko moglas .Dzielnie wspieralas Winter .Jestes naprawde wspaniala osoba o ogromym sercu .Teraz gdy jest Ci smutno,gdy ogarnia Cie uczucie niemocy-wiedz ,ze masz nas tu wszystkich po swojej stronie .Sciskamy Cie mocno ..

Posted

Nie wiem, co napisać ... :shake:
Tak mi przykro z powodu Sako

• Śledziłam wątek i kibicowałam Mu gorąco
    Wyobrażam sobie jak bardzo to musiało dotknąć Ciebie, Kajko :calus:
    Wierzę, że Twoje futerka pomogą Ci ukoić ten ból
    Psiaki to chyba najbardziej empatyczne stworzenia na świecie i tak pięknie potrafią w milczeniu nas wspierać :loveu:
    Głaski dla Laurki i reszty Twojego stada :loveu: :loveu: :loveu:

• Posted

kilka dni praktycznie nie byłam na dogo, wczoraj wieczorem weszłam i ... :( Sako, Misiu... brak mi słów, strasznie mi przykro, decyzja o Sako była jak najbardziej słuszna ale Misiu ... niesprawiedliwe to wszystko bardzo, dobrze, że wciąż jest nasze światełko - Laura, widziałam na jakimś wątku kolejną taką bidę, jedna łapka ucięta, druga w gipsie... oby jej też się ułożyło, Laura ma tyle szczęścia, że ma Ciebie Kajko, trzymam za Was z całej siły kciuki, czekam na wieści o dziewczynce

Posted

Jestem.
    Chcialabym Wam bardzo ale to bardzo podziekowac za kazde napisane tutaj slowo. Swiadomosc, ze nie macie pretensji, ze rozumiecie, ze jestescie i wspieracie, byla dla mnie potwornie wazna.

Dziekuje i przysiegam, ze nigdy nie napisze tutaj jednego slowa nie zgodnego z prawda, ze bede robila dla kazdego pieska bedacego u mnie wszystko, co w mojej mocy, by byl zdrowy , szczesliwy i bezpieczny.
    Bardzo Wam Wszystkim dziekuje:loveu:

Powoli godze sie z sytuacja i ze smiercia Sakusia.....choc to jeszcze nie final sprawy.
    To bylo piekne i dumne Zwierze, ktore odeszlo z godnoscia. Skrzywdzone potwornie przez czlowieka, ktory winien byl mu opieke :-( Nigdy Go nie zapomne :shake:

Moje pieski przez te kilka dni doskonale wyczuwaly, ze slabo ze mna i ani stabilnosci emocjonalnej, ani sily by im przewodzic nie mialam. Ich sie nie oszuka:shake:
    Viki nawarczala na Laurke, Laura odszczekala sie viki..., prezes walil z liscia obie :mad: Zadnego porzadku nie potrafilam utrzymac. Oczywiscie nie doszlo do zadnej scysji ani szarpaniny( szacunek do mnie i karnosc pieskow pozostala...wystarczylo slowo- NIE) ale same pozycje "wqrzonych suczek" daly mi juz sporo do myslenia.
    Na szczescie Viki pokazala klase i odpuscila bo Laura zadziora ....nie zna jeszcze wszystkich zasad.
    Chwile potem brylant wzial je razem na spacer i nie bylo najmniejszego problemu...nawet kijkiem bawily sie zgodnie. Co znaczy stabilny przewodnik pokazaly doskonale :roll:.

Laurunia fajna, chociaz wciaz jeszcze nie moze sie pozbyc do konca nademocjonalnosci na moj widok. Pisk radosci, szalenswo, skoki , piruety w modzie :roll:pracujemy nad tym ale co zrobic jak ona tak szczerze kocha :loveu:
    Lapeczki funkcjonuja dobrze, wciaz rehabilitujemy, szczylek gryzie co ma pod zebem :mad: urosla znowu 4cm , troszke przybrala na wadze ale grubasem nie jest ;-)

Posted

Kajko, jesteś fantastycznym człowiekiem! Trzymaj się dzielnie!

Właśnie się w głos roześmiałam z tego liścia :lol::evil_lol: Dobry prezes :evil_lol: Całuję i ściskam wszystkich!!!!

Posted

biedny Sako;( ile jeszcze krzywd te zwierzęta muszą znieść? ja już nie mogę psychicznie, zamkną mnie w wariatkowie chyba,człowiek tak cierpi razem z tymi istotkami i nie może nic zrobić:(;(;(