DONnka Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Kajko, fundujesz nam tu świąteczny full wypas ;););) Wspaniałe, obszerne wieści i na dodatek cudne foty KRÓLOWEJ BONY(i) Ależ Ona ma u Ciebie wygody :):):) Uwielbiam takie widoki :loveu: :loveu: :loveu: Dziękuję :loveu: Dzięki Tobie spełniło się jedno z moich (i pewnie jeszcze wielu innych ;)) świątecznych życzeń :) W schronisku :(:(:( U Kajki :):):) :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Telimena Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Teraz to na Boni przyjemnie popatrzeć. Trafiła do psiego raju :). Na pewno tak się właśnie teraz czuje w swoim nowym domku. Trzymam mocno kciuki za malutką. Quote
kika_krk Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Dzięki za wspaniałe wieści i fotki Maluszka!!!! Ogromne mizianko dla Boni i reszty futerek. Pozdrawiamy świątecznie !!!!!!! PS. Kajko - takie elaboraty UWIELBIAM, z utęsknieniem czekam na ciąg dalszy :). Quote
Kajka_72 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Cioteczki dziekujemy :-) Musze Wam cos jeszcze napisac:oops: Zauwazylyscie chyba, ze nie uzywam juz imienia Boni, bo sunia juz nie jest Boni ....nowe zycie, nowy dom....nowe imie .....uwazam, ze trzeba zamknac przeszlosc . Zla przeszlosc :-( :shake: Na potrzeby dogo bedzie Boni ale u nas .....jeszcze qrcze nie wiadomo :oops: Kazdy z nas chce inaczej :evil_lol: poki co ....funkcjinuje : "serduszko" , "sloneczko" "niunia"...na wszystkie reaguje przepieknie :eviltong: Quote
kika_krk Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Ok - ciekawa jestem jakie imię wybierzecie dla małej szczęściary z charakterkiem. Nasza sunia, jako mała bestyja (obecnie prawie 12 letnia lady) została nazwana Czaki (od laleczki z horroru) - pasuje to do niej idealnie ;). Cieplutko pozdrawiamy i czekamy na nowe wieści :) Quote
ZZPON Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Jak ją zobaczyłam tak leżącą i rozanieloną, to mi na myśli przyszło imię - Megi Quote
kika_krk Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 A może nazwać ją po prostu SZCZĘŚCIARA - LUCKY [LAKI]? Quote
unixena Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Mnie jakos jak zobaczylam to czarne piekne pysio przemknelo przez glowe imie Tara .Byl kiedys taki serial "Powrot do Edenu" ,gdzie tytulowa bohaterka Stefani po wypadku uzyskuje nowa tozsamosc ,nowa twarz i zaczyna nowe ,lepsze zycie .Innym pieknym imieniem (tu akurat bez specjalnych skojarzen ) jest Stella .Kajcia ma racje ,sunka powinna koniecznie dostac nowe imie . Piszcie cioteczki jak Wy byscie nazwaly ta piekna sunie .Moze Kajkowy domek ktores z tych imion wybierze . Quote
Kocurek Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Pieknosci,cudnosci..... A mi jakos pasuje do niej Lena:) Quote
Kajka_72 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Kika lomatko ,ja umieralam ze strachu jak ogladalam Te laleczke ;) , a lucky juz u nas byla:) megi i lena slicznia....takie delikatne:) tara tez mi sie podoba ale Jolus przeciez ten przystojny dr w " powrocie do edenu" nie wrocil do tary ;) ona nie byla calkiem szczesliwa:-P Karolinka zasugerowala laure:) co o tym myslicie? Quote
ZZPON Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Mi się podoba, tak dostojnie brzmi, jak księżniczka :) Quote
unixena Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Laura? tez slicznie brzmi .Jest tyle pieknych imion pasujacych do tej urodnej sunki ,ze trudno chyba wybrac to wlasciwe . Quote
Luna14 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Witaj Kajka , jak zabrałam Bajke od Nutusi tez tak jak ty zrobiłam nowy dom nowe życie nowe imie a zeby bardzo nie mieszać z Bajki zrobiłam Majka ,pzr dla was wszyskich Quote
_Goldenek2 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Mnie do niej bardzo pasuje India :) Quote
Luna14 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 [quote name='kika_krk']A może nazwać ją po prostu SZCZĘŚCIARA - LUCKY [LAKI]?lacky bardzo ładne tak ma na imie nasz kot jak go zabraliśmy to były tylko kosci skóra i pchły a teraz dostojne kocisko z niego;) Quote
kika_krk Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Śliczna niunia śpi, a cioteczki wymyślają imiona - super sprawa ;). Które przypadnie dawnej Boni??? Może NUKA ??? Pozdrawiamy wszystkich - dobranoc :) Quote
DONnka Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 A mnie się jeszcze podobałoby VIVA, bo dzięki Wam będzie żyła :):):) Albo bardziej swojsko ZUZIA :):):) Zresztą to Wy musicie zdecydować, jakie imię do suni najbardziej pasuje ;) Quote
doris_st Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Kajko - sunia jest przepiękna. Macie wielkie serca, przygarniając te bidulę. Zazdroszczę Ci partnera, który tak kocha zwierzęta :) Gdyby nie mój mąż to nie wahałabym się ani chwili, pewnie mój dom byłby pełny zwierząt :) Quote
pacysia Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Kajka obserwuj sunie..... sama sobie imie przyniesie Quote
wolf122 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Witam:loveu:Dziękuję Kajka za prezent w postaci sesji psiaka:lol:Zdjęcia Niuńki bardzo mi się podobają,metamorfoza w tak krótkim czasie ogromna.Co dopiero będzie później:cool3:Dla mnie psinka pozostanie Suńką i Niunią a imię wybierzcie takie jakie Wam serce podpowiada .Przy poczuciu bezpieczeństwa i asekuracji psich rezydentów suńka szybko nauczy się wszystkiego Sam fakt,że tak szybko złapała bakcyla czystości:lol: jest najlepszym tego dowodem.Hmmm:razz:czekam hmmm:cool3:na dalsze zdjęcia Waszych Piękności:loveu: Quote
Cantadorra Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Zdjęcia mnie powaliły. Gdzie ten biedny pieseczek pokrzywdzony przez los? Leży panna, oczka żywe, błyszczące, w komforcie leniuchuje, rewelacja. Przemiana total :) Zdjęcia zachwycające, bo psiak fotografowany pierwsza klasa :) Przyznam się, że nie spodziewałam się tak wyglądającej suni. Duża przyjemność :) Dzięki Kajka, że znalazłaś w tym wszystkim chwile na fotografowanie i wstawianie na wątek :) Quote
Telimena Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 A ja proponuję dla małej imię Pola i czekam na więcej zdjęć. Przyjemnie jest na sunię patrzeć, jak leży taka spokojna na mięciutkim posłanku :). Quote
Kajka_72 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Witamy i dziekujemy za propozycje imion :evil_lol: ktores na pewno wybierzemy ale tak jak pisze pacysia ...mala sama pokaze, ktore "chce" ;-) Meldujemy, ze o 6 rano niunia urzadzila na dole awanture.... szczekanie, drapanie lapka w drzwi , popiskiwanie . parlismy z brylantem na dol tak szybko, ze malo nie pospadalismy ze schodow z przerazenia:crazyeye:. Okazalo sie, ze slonce natychmist zazadalo wyjscia na dwor :-) zrobila pieknie siusiu i reszte, a u "niej" czysciutko ...nawet nie nasiusiane :multi: Co za madre i dzielne zwierzatko :loveu::loveu: Sami nadziwic sie nie mozemy, bo doktorka w lecznicy uprzedzala brylanta, ze "oj ...to bedzie wielki problem, ze nie socjalizowana, ze niechluja, ze nic na nia nie dzialalo, ze zalatwia sie pod siebie... itp. Oj zdziwi sie jak sie dowie , ze sunieczka taka dzielna i czysciutka :evil_lol: Wybaczcie Kochani, ze tak malo zdjec ale naprawde nie bardzo mamy czas na sesje :shake: masowanie lapek, rozcieranie pooperacyjnych krwiakow, wcieranie lekarstw, kontrolowane spacerowanie i prostowanie lapki, przytulanie, bo bardzo sie domaga :loveu: Oczywiscie musi tez czasami zostac sama bo pozniej bedzie trudno poradzic sobie z lekiem separacyjnym ;) Zreszta mamy tez inne pieski :-) Dziewczynka je pieknie, pije sporo bo... leki i ogolnie jest przeslodka. Dzisiaj zapoznala sie z rodzenstwem za ogrodzeniem ;-) ramzesowi troche sie to nie podobalo i probowal ja zagarniac lapka, by lepiej poczuc zapach ale na razie Tak byc musi :evil_lol: Zadnej agresji nie zauwazam....sporo ciekawosci i dystansu ale agresji NIE :multi: Pozdrawiamy Wszystkich i dziekujemy, ze tak dzielnie kibicujecie Suni :loveu: Quote
kika_krk Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Kajko, dzięki za wieści. Widać, że słodkie Maleństwo robi u Was ogromne postępy, tego jej było trzeba, RODZINY i bezpieczeństwa. Świętujcie kochani i cieszcie się sobą. Zawsze z niecierpliwością czekam na nowe wieści o psiej dziewczynce o wspaniałych oczach - jeszcze bezimiennej ;). Pozdrawiamy wszystkich świątecznie Kika i Czaki :) Quote
unixena Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Cieszymy sie Kajciu z Twoich biezacych relacji i z tego ,ze psinka taka pojetna .Macie naprawde super podejscie do niej ,poswiecacie sunce mnostwo czasu ,uwagi i milosci .Dobrzy z Was ludzie . Quote
Recommended Posts