Jump to content
Dogomania

ADOPTOWANY!Shogun-bialy, cudny pies w typie owczarka w gdanskim schronie czeka na dom

Recommended Posts

Posted

wredne_słonko napisał(a):
Jejku, a ja się hmm troche boje tam pojechac :oops:

Rozumie doskonale - mi tez zajelo to sporo czasu. Nie jest latwo nadal ale wlasnie ta radosc w oczach psa rekompensuje wszystko.
Mozemy sie umowilc i pojechac razem, jesli chcesz.

Beata

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

supergoga napisał(a):
Deklarowałam pomoc w ogłaszaniu i mam zamiar to zrobić.

Swietnie! Trzeba bialego rozreklamowac, ja dam go na portal trojmiejski.

Beata

Posted

nie jest psem dominujacym. zostal przeniesiony z boksu, w ktorym go zdominowal o polowe mniejszy kundelek od niego. dlatego na pierwszych zdjeciach siedzial tak w kacie. teraz jest w boksie z dobermanka.

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Czy ktos w ogóle o niego pyta? macie jakies wiadomosci na ten temat....

Ja mialam chyba dwa maile, dzis wysle do ludzi info co udalo sie o nim dowiedziec i zdjecia. Ale ludzie z daleka....

Beata

Posted

Raz mnie jedna osoba prosiła, abym dała na strone www.psy.pl dałą pewną psinke ze schronu do "kącika adopcyjnego"...mogę jęsli chcecie dodać też tego psiaka...jeśli oczywiście jeszcze go tam nie ma :lol: bo nie wiem jak mogę mu pomóc...

Posted

daga_27 napisał(a):
chyba nie ma, ale jak bedzie mial, to musi byc na "S":evil_lol: to taka tradycja:cool1:

Moze Shogun? Bardzo do niego wg mnie pasuje.

Beata

Posted

ja tez dołoże informacji do forów gdzie go umieściłam...ale jutro:p dzisiaj jestem padnięta. Nie wiem dlaczego ale mam przeczucie że szogun szybko znajdzie dom:multi:

Posted

justys95 napisał(a):
Raz mnie jedna osoba prosiła, abym dała na strone www.psy.pl dałą pewną psinke ze schronu do "kącika adopcyjnego"...mogę jęsli chcecie dodać też tego psiaka...jeśli oczywiście jeszcze go tam nie ma :lol: bo nie wiem jak mogę mu pomóc...

jejciu dobrze ze juz tyle osób zaangażowło sie w sprawę Szoguna.
P.S. sorki za tamten baner teraz juz wszystko powinno działać;) ale i tak trafiłas:multi:

Posted

Moze tez byc "Shiro" co oznacza "biel" po japońsku, lub "shiroi" oznaczajace biały :razz: Shogun tez fajne, ale jakos mi nie pasuje do niego, taka smutna mordka.

Posted

Kurka jaki on jest śliczny. Ludzie są różni, ale zazwyczaj ładne i zdrowe psiaki trzymają, więc naprawde mnie to dziwi, że ten przystojniak w schronie siedzi. Z drugiej strony nie spotkałam się z żadnym ogłoszeniem o zaginięciu takiego psiaka.. Szkoda. Naszczęście w schronie jest krótko i należy go jak najszybciej zabrać. Kto chętny :cool3: