BeataJ Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 wredne_słonko napisał(a):Jejku, a ja się hmm troche boje tam pojechac :oops: Rozumie doskonale - mi tez zajelo to sporo czasu. Nie jest latwo nadal ale wlasnie ta radosc w oczach psa rekompensuje wszystko. Mozemy sie umowilc i pojechac razem, jesli chcesz. Beata Quote
BeataJ Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 supergoga napisał(a): Deklarowałam pomoc w ogłaszaniu i mam zamiar to zrobić. Swietnie! Trzeba bialego rozreklamowac, ja dam go na portal trojmiejski. Beata Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Słodki biedulek:) Ach , domek musi sie znalezc.... A jak reaguje na inne psy- wiecie moze? Quote
daga_27 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 nie jest psem dominujacym. zostal przeniesiony z boksu, w ktorym go zdominowal o polowe mniejszy kundelek od niego. dlatego na pierwszych zdjeciach siedzial tak w kacie. teraz jest w boksie z dobermanka. Quote
BeataJ Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Podbijam!!!! Pies jest w boksie A6 razem z dobermanka. Jest juz na portalu trojmiejskim http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/ogloszenie.phtml?id_ogl_prez=518369 Beata Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Czy ktos w ogóle o niego pyta? macie jakies wiadomosci na ten temat.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 W górę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
BeataJ Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Czy ktos w ogóle o niego pyta? macie jakies wiadomosci na ten temat.... Ja mialam chyba dwa maile, dzis wysle do ludzi info co udalo sie o nim dowiedziec i zdjecia. Ale ludzie z daleka.... Beata Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 I tak trzymam kciuki:) Taki fajny pies, dlaczego tak cięzko mu znalezc dom?:( Quote
Bewarka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Raz mnie jedna osoba prosiła, abym dała na strone www.psy.pl dałą pewną psinke ze schronu do "kącika adopcyjnego"...mogę jęsli chcecie dodać też tego psiaka...jeśli oczywiście jeszcze go tam nie ma :lol: bo nie wiem jak mogę mu pomóc... Quote
daga_27 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 chyba tam go nie ma jeszcze. wiec prosimy o umieszczenie ;-) Quote
Bewarka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 a ma jakieś imie, bo ja całego wątku przekopywać nie będe...:lol: Quote
daga_27 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 chyba nie ma, ale jak bedzie mial, to musi byc na "S":evil_lol: to taka tradycja:cool1: Quote
Bewarka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 no wpisze ze niema... EDIT:Mam...to tu... :D jak coś trzeba zmienić to mówcie... Quote
daga_27 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 on ma ok 3 lat, i nie wazy tyle co jest tam napisane. to jest chyba sredni pies a nie duzy nawet Quote
BeataJ Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 daga_27 napisał(a):chyba nie ma, ale jak bedzie mial, to musi byc na "S":evil_lol: to taka tradycja:cool1: Moze Shogun? Bardzo do niego wg mnie pasuje. Beata Quote
rotek_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ja tez dołoże informacji do forów gdzie go umieściłam...ale jutro:p dzisiaj jestem padnięta. Nie wiem dlaczego ale mam przeczucie że szogun szybko znajdzie dom:multi: Quote
rotek_ Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 justys95 napisał(a):Raz mnie jedna osoba prosiła, abym dała na strone www.psy.pl dałą pewną psinke ze schronu do "kącika adopcyjnego"...mogę jęsli chcecie dodać też tego psiaka...jeśli oczywiście jeszcze go tam nie ma :lol: bo nie wiem jak mogę mu pomóc... jejciu dobrze ze juz tyle osób zaangażowło sie w sprawę Szoguna. P.S. sorki za tamten baner teraz juz wszystko powinno działać;) ale i tak trafiłas:multi: Quote
Nanami Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Moze tez byc "Shiro" co oznacza "biel" po japońsku, lub "shiroi" oznaczajace biały :razz: Shogun tez fajne, ale jakos mi nie pasuje do niego, taka smutna mordka. Quote
wredne_słonko Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Kurka jaki on jest śliczny. Ludzie są różni, ale zazwyczaj ładne i zdrowe psiaki trzymają, więc naprawde mnie to dziwi, że ten przystojniak w schronie siedzi. Z drugiej strony nie spotkałam się z żadnym ogłoszeniem o zaginięciu takiego psiaka.. Szkoda. Naszczęście w schronie jest krótko i należy go jak najszybciej zabrać. Kto chętny :cool3: Quote
stupid-girl Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 smutny Shogunie po snieżku na pierwszą stronę biegnij:Dog_run: Quote
Recommended Posts