beta ata Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Coż, ja bym sie upierała przy ogólnoustrojowej infekcji jakiejś, ale oczywiście nie jestem wetem. Quote
brzośka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Linssi napisał(a):(...) Sprobuje wyszperac cos na bazarek dla Foresta. zostało mi trochę fantów z innych bazarków,jeśli chcesz to wyslę Ci zdjęcia i opisy i jak ktoś coś kupi to oczywiście porozsyłam fanty tylko to dopiero jutro, bo mam to na swoim laptopie, a nie jestem dziś w domu Quote
justysiek Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Rana byla juz tak duza, rozlizana i podeszla ropa, ze wet dzis ja zszyl, pies ma 6 szwow, czuje sie fatalnie. Quote
ewelinka_m Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Linssi napisał(a):Tylko kurcze, czemu ta rana sie tak zle goi? Przeciez to nie byl powazny zabieg :( Sprobuje wyszperac cos na bazarek dla Foresta. myślę,że powodem może być też to jego ciągłe rozlizywanie tej rany nieustannie trzymam kciuki za Foresta ! Quote
Linssi Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 justysiek napisał(a):Rana byla juz tak duza, rozlizana i podeszla ropa, ze wet dzis ja zszyl, pies ma 6 szwow, czuje sie fatalnie. O rany :( Miejmy nadzieje, ze skoro juz lapka naprawiona, to zacznie sie wreszcie ten nasz Forescina zbierac do kupy ze zdrowiem, bo taka z niego bida, ze szkoda gadac. Justysiek, a jak wysiadanie z auta mu szlo? Podejrzewam, ze skoro taki obolaly, to nie za bardzo sie burzyl... Quote
Ania102 Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Linssi nie zdazyłam Ci odpisać, bo pół dnia dzis spedziłysmy u weta, w szpitalu a jak pojechałysmy po Foresta to nabyłysmy z justysiek szczeniaka. Z wysiadaniem jest zazwyczaj dobrze, jak trzymamy smycz i wychodzimy z nim. Cieszy sie jak podjezdza pod justysiek albo pod mój dom. Dzis warknał ale zignorowałam to. Najgorsze jest to, ze znowu bedzie brał antybiotyk co znaczy, że pewnie bedzie miał biegunke albo wymioty. Znowu wydłuzy się mozliwość szczepienia. Dzis doszło do zapłaty 80 zł + antybiotyk, którego nie wykupiłysmy. W dodatku potrzebna jest karma i w pierwszej kolejnosci musimy ja kupic, bo okradamy moje psy. Jutro jak zdązymy zrobimy bazarki ale dobrze byłoby gdyby znalazł sie ktos chetny do pomocy finansowej bo naprawde juz duzo tego. Rozsylajmy watek prosze. Ewentualne badanie na boreliozę to koszt 130 zł... Quote
justysiek Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Forest jest obolały, ale zjadł i napił się, więc jest nieźle :) mam nadzieje ze w koncu zaswieci dla niego slońce , bo tak szkoda mi tego psa. potrzeba mu tez domu,bo te ciagle zmiany sa dla niego straszne. pomozcie z oglaszaniem wysiada z samochodu ok, jak trzyma sie smycz. Quote
Ania102 Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Mysle, że Foresta mozna ogłaszac tylko ewentualnym zainteresowanym jasno trzeba naswietlic sytuacje. Zapraszam na watek małej sunieczki która wzięłam w gratisie zabierajac Foresta a teraz trzeba znaleźć jej dt gdzie inny pies nie bedzie chciał jej zjeść. http://www.dogomania.pl/threads/220049-Misk-złotego-spanielka-szuka-dt-ds-prosimy-o-pomoc Quote
Ania102 Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Ogłosiłam Foresta z takim tekstem http://www.morusek.pl/edytuj_ogloszenie/?id_ogloszenia=86859 Nie chce odawać swojego maila bo i tak nie mam czasu zagladać do niego, Linnsi podaj mi Twój. Nr na mnie i na Justynę bo najwięcej wiemy o jego zachowaniu. Dzwoniła Pani fajna, miła, ale z 3 dzieci i powiedziałam,że absolutnie bo on jest po przejsciach nie wiemy jakich. Quote
Linssi Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [email protected] Ania, podalas linka do edycji ogloszenia, zamiast do samego ogloszenia ;) nie wyswietla sie Quote
Ania102 Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Aj juz wstawiam. http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-FOREST-piekny-ON-do-odpowiedzialnej-ADOPCJI-W0QQAdIdZ341374858 Linssi nanies jakies poprawki może bo ja tak w biegu. Myslę jednak że nie ma co zwlekać i czas ogłaszać zanim Forest zbytnio zadomowi się u justysiek. I kolejny bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/220103-Wietrzenie-szafy-na-spłatę-długu-Foresta-do-5.01-g-21.00 Prosimy o hopanie i rozsyłanie:) Quote
justysiek Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Forest w koncu zaczął jeść jak normalny pies :) jestem zachwycona, poza tym jest ok, na łapkę troche utyka, jak źle na nią stanie to bardzo skomli i płacze, bo go bardzo boli, jutro jak mała pojedzie do Krakowa, bedzie znów mógł wchodzić do domu i bedzie bardzo szczęśliwy :) Quote
justysiek Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Forest w koncu zaczął jeść jak normalny pies :) jestem zachwycona, poza tym jest ok, na łapkę troche utyka, jak źle na nią stanie to bardzo skomli i płacze, bo go bardzo boli, jutro jak mała pojedzie do Krakowa, bedzie znów mógł wchodzić do domu i bedzie bardzo szczęśliwy :) Quote
Linssi Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Moze jak organizm sie troszke wzmocni, to i leki bedzie lepiej tolerowal? Mam paskudna infekcje, ktora mi nie daje zyc. Jak tylko odrobine ja zwalcze, bede aktywniejsza. Ania, w pracy niestety mam zablokowane gumtree na krakow, ale z tego ogloszenia na morusku, poprawilabym tylko ta wizyte "pokołoadopcyjna" ;) Quote
Linssi Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nie wiem czemu, ale dopiero teraz zrobilam banerek dla Foresta. Prosze sie nie wstydzic i sie czestowac ;) Quote
justysiek Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 mam jedną fotkę kawalera, ale słaba jakość bo robilam na szybko tel:loveu: jutro zrobie lepsze i wstawie. Uploaded with ImageShack.us"" rel="external nofollow noopener"> Uploaded with ImageShack.us Quote
Ania102 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Linssi dzięki za banerek:) Dzwonił dziś jakiś wieśniacki góral o Foresta, przestraszony został problemami zdrowotnymi. Nie mam siły poprawić ogłoszeń bo z samego rana muszę wstać. Ciotki proszę wspomóżcie ogłoszeniowo:) Quote
Linssi Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ania, wczoraj wyslalam do Ciebie ksiazeczke Foresta. Mysle, ze po niedzieli powinnas ja juz miec. Zrobie troche ogloszen dla Foresta. Gdzie go oglaszac? Chyba na Krakow, nie? tam sie trafiaja najlepsze domki :) Quote
Linssi Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Zapraszam na kolejny bazarek dla Foresta. Do wyhaczenia czadowa koszula z autografem Steve'a Harissa z Iron Maiden! http://www.dogomania.pl/threads/220182-Autograf-Steve-a-Harissa-z-Iron-Maiden-na-bundeswerce!Na-spłatę-długu-Foresta.Do-9.01 Quote
Linssi Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Utworzylam dla Foresta wydarzenie na FB. Zapraszam do udzialu: https://www.facebook.com/events/139487322831748/?context=create#!/events/139487322831748/ dziwczyny, powklejajcie koniecznie skany wszystkich rachunkow. inaczej nie bedziemy wiarygodne dla ludzi. Quote
Linssi Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Otrzymalysmy pierwsza wplate z fejsbuka, przez paypala wplynelo nam 22 euro czyli w zaokragleniu 100 zl :) Quote
justysiek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Linssi napisał(a):Otrzymalysmy pierwsza wplate z fejsbuka, przez paypala wplynelo nam 22 euro czyli w zaokragleniu 100 zl :) super :) dziś dzwoniła bardzo fajna pani w sprawie Foresta, maja sunię onka, wysterylizowaną, domek oczywiście do sprawdzenia i dalszej procedury. pani ma porozmawiać z mężem i mają przyjechać z sunia by psiaki sie poznaly, panstwo z Zagnańska Quote
brzośka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 udostępniłam naszego przystojniaka na FB i trzymam kciuki za ten domek :thumbs: Quote
Recommended Posts