Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam niedawno z Nadja przez tel, Fundaja z którą współpracuje pokryje kastrację :) musi byc w Gabinecie u nas. Jutro jadę do weta z kotem, zapisać go?
Tylko Wiki dopasujesz się na 100 %, bo u nas ciężko z szybkimi terminami?
Linssi wyślę Ci później bo teraz siedzę w kuchni a tu mam słaby zasięg. Na kogo robimy ogłoszenia? Na Ciebie i mnie? Czy pytać erki?

Wiki umów się z PasjaHera zeby mogła nam coś więcej o Miśku powiedzieć. Imie trzeba mu nadać bardziej medialne. To Misiek kojarzy mi się z psami łańcuchowymi. Jak odbywają się szczepienia na świętokrzyskich wsiach to okazuje się, że większość właścicieli nie zna imion swoich psów i każe wetowi Misiek zapisać...

Jeśli w ciągu tygodnia nie znajdzie ds to trzeba mu jeszcze lokum znaleźć...z tym łatwo nie będzie.

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PaSja Hera']Absolutnie nie Misiek!!!!Wiki jak cos to pisz do mnie na pw.Pomoge,jak tylko bede w stanie)[/QUOTE]

No to się zgadzamy. Wymyślcie coś proszę bo ja ostatnio tez nie miałam pomysłu jak psa zapisać i zapisałam,,piesek,,

Posted

Sklecony na szybko tekst do ogloszen:

Forest - pies w typie owczarka niemieckiego długowłosego, w wieku ok. 2 lat. Jest bardzo przyjacielski w stosunku do ludzi, uwielbia sie przytulać i bawić. Jest bardzo pogodny i towarzyski. Niestety nie dogaduje się z innymi samcami, dlatego szukamy dla niego domu, gdzie mógłby byc psim jedynakiem. Z pewnością szybko wkupi się w łaski nowej rodziny i stanie się jej pełnoprawnym członkiem.
Do nowego domu zostanie wyadoptowany po kastracji i szczepieniu. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. Nie wydajemy psów na łańcuch!
Forest przebywa w domu tymczasowym pod Kielcami.

Kontakt w sprawie adopcji:
609 890 204
[email protected]

Posted

z ewnentualnym transportem moge pomoc i ja...
w wekend bede w kielcach, jade w piatek, wracam sobota wieczor lub niedziela, jeszcze dokladnie nie wiem, wiec w razie gdyby pasowalo to jestem

Posted

PasjaHera, kiedy moglabys sprawdzic psiaka na suki i dzieci? To wazne info o ktore ludzie pewnie beda pytac. Ciekawe tez jak on reagowac bedzie na koty. I nie zgodze sie, ze wszystkie ONki nie toleruja samcow. Latem do nowego domu pojechal m.in. ON Ben, ktory kocha wszystkie napotkane psiaki i ze wszystkimi chetnie sie bawi, nie wykazujac agresji. W hoteliku to wlasnie inny psiak byl jego najlepszym kumplem, wiec to raczej cecha osobnicza.

Posted

Uwaga, uwaga! Mam pierwszego, bardzo obiecujacego maila o psiaka :) Panstwo z Tychow. Chcieliby go adoptowac jak najszybciej. Bede z nimi sie kontaktowac dalej i po wstepnym wybadaniu, poprosze kogos o przedadopcyjna. Znacie kogos stamtad?

Posted

[quote name='Linssi']Uwaga, uwaga! Mam pierwszego, bardzo obiecujacego maila o psiaka :) Panstwo z Tychow. Chcieliby go adoptowac jak najszybciej. Bede z nimi sie kontaktowac dalej i po wstepnym wybadaniu, poprosze kogos o przedadopcyjna. Znacie kogos stamtad?

Super ! Tu masz tyskich dogomaniaków:
http://www.dogomania.pl/memberlist.php?s=&securitytoken=1323260150-633d880556c6437a5aa8038c5a06baaea0c21073&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=Tychy&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order=