Ania102 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Rozmawiałam niedawno z Nadja przez tel, Fundaja z którą współpracuje pokryje kastrację :) musi byc w Gabinecie u nas. Jutro jadę do weta z kotem, zapisać go? Tylko Wiki dopasujesz się na 100 %, bo u nas ciężko z szybkimi terminami? Linssi wyślę Ci później bo teraz siedzę w kuchni a tu mam słaby zasięg. Na kogo robimy ogłoszenia? Na Ciebie i mnie? Czy pytać erki? Wiki umów się z PasjaHera zeby mogła nam coś więcej o Miśku powiedzieć. Imie trzeba mu nadać bardziej medialne. To Misiek kojarzy mi się z psami łańcuchowymi. Jak odbywają się szczepienia na świętokrzyskich wsiach to okazuje się, że większość właścicieli nie zna imion swoich psów i każe wetowi Misiek zapisać... Jeśli w ciągu tygodnia nie znajdzie ds to trzeba mu jeszcze lokum znaleźć...z tym łatwo nie będzie. Quote
PaSja Hera Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Absolutnie nie Misiek!!!!Wiki jak cos to pisz do mnie na pw.Pomoge,jak tylko bede w stanie) Quote
Ania102 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='PaSja Hera']Absolutnie nie Misiek!!!!Wiki jak cos to pisz do mnie na pw.Pomoge,jak tylko bede w stanie)[/QUOTE] No to się zgadzamy. Wymyślcie coś proszę bo ja ostatnio tez nie miałam pomysłu jak psa zapisać i zapisałam,,piesek,, Quote
Ania102 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Może być, ja kota nazwałam Lucyfer (tego białego Wiki) więc mi pasuje :) Quote
PaSja Hera Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Wiki przeslij mi zdjecia na maila:[email protected] Quote
Martika&Aischa Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Jestem na zaproszenie Ani ....psiak naprawdę cudny ...myślę że znajdzie szybciutko domek ....Pasuje mi do niego imię Brooklin ;) Zapiszę chłopaka..... Quote
brzośka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 zaglądam psiak piękny! poczytam jutro, dobranoc Quote
Jessii Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ania mnie zaprosiła... bozićku, jaki piękny pies....:crazyeye: Quote
Ania102 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Dziękuję wszystkim za pojawienie się:) Quote
Ania102 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Zapraszam na wątek. Malutki psiak wyrzucony w worku na ulicy. Potrzebny dt. http://www.dogomania.pl/threads/219079-Wyrzucony-w-worku-psiak-sam-na-ulicy.-Pomóżmy-mu.-Potrzebny-dt Quote
Linssi Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Mnie tez sie Forest podoba :) Wika, zdjecia sa ok. Jak najbardziej nadaja sie do ogloszen :) Quote
Linssi Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Gdyby ktos chcial pomoc w ogloszeniach, to wstawiam zdjecia, ktore moim zdaniem najbardziej sie nadaja. Troche je obrobilam... Pozniej wstawie tekst do ogloszen. Quote
Linssi Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Sklecony na szybko tekst do ogloszen: Forest - pies w typie owczarka niemieckiego długowłosego, w wieku ok. 2 lat. Jest bardzo przyjacielski w stosunku do ludzi, uwielbia sie przytulać i bawić. Jest bardzo pogodny i towarzyski. Niestety nie dogaduje się z innymi samcami, dlatego szukamy dla niego domu, gdzie mógłby byc psim jedynakiem. Z pewnością szybko wkupi się w łaski nowej rodziny i stanie się jej pełnoprawnym członkiem. Do nowego domu zostanie wyadoptowany po kastracji i szczepieniu. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. Nie wydajemy psów na łańcuch! Forest przebywa w domu tymczasowym pod Kielcami. Kontakt w sprawie adopcji: 609 890 204 [email protected] Quote
justysiek Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 z ewnentualnym transportem moge pomoc i ja... w wekend bede w kielcach, jade w piatek, wracam sobota wieczor lub niedziela, jeszcze dokladnie nie wiem, wiec w razie gdyby pasowalo to jestem Quote
eliza_sk Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ten piękny pies jeszcze nie ma domu ??? Wysłałam go do 3 poPatrolowych kontaktów. Quote
Linssi Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Dzieki Eliza! :) No wlasnie jeszcze nie ma, bo dopiero pare minut temu zrobilam mu ogloszenia ;) Quote
Agnes_Jot Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 alez On jest piękny!!!!!!!!! BARON normalnie!! ech ja od kilku dni poluję na zabiedzonego ONka -ale pojawia się jak ja w robocie jestem :( Quote
Linssi Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 PasjaHera, kiedy moglabys sprawdzic psiaka na suki i dzieci? To wazne info o ktore ludzie pewnie beda pytac. Ciekawe tez jak on reagowac bedzie na koty. I nie zgodze sie, ze wszystkie ONki nie toleruja samcow. Latem do nowego domu pojechal m.in. ON Ben, ktory kocha wszystkie napotkane psiaki i ze wszystkimi chetnie sie bawi, nie wykazujac agresji. W hoteliku to wlasnie inny psiak byl jego najlepszym kumplem, wiec to raczej cecha osobnicza. Quote
Linssi Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Uwaga, uwaga! Mam pierwszego, bardzo obiecujacego maila o psiaka :) Panstwo z Tychow. Chcieliby go adoptowac jak najszybciej. Bede z nimi sie kontaktowac dalej i po wstepnym wybadaniu, poprosze kogos o przedadopcyjna. Znacie kogos stamtad? Quote
eliza_sk Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Linssi']Uwaga, uwaga! Mam pierwszego, bardzo obiecujacego maila o psiaka :) Panstwo z Tychow. Chcieliby go adoptowac jak najszybciej. Bede z nimi sie kontaktowac dalej i po wstepnym wybadaniu, poprosze kogos o przedadopcyjna. Znacie kogos stamtad? Super ! Tu masz tyskich dogomaniaków: http://www.dogomania.pl/memberlist.php?s=&securitytoken=1323260150-633d880556c6437a5aa8038c5a06baaea0c21073&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=Tychy&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order= Quote
Linssi Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='eliza_sk']Super ! Tu masz tyskich dogomaniaków: http://www.dogomania.pl/memberlist.php?s=&securitytoken=1323260150-633d880556c6437a5aa8038c5a06baaea0c21073&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=Tychy&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order= dzieki Eliza :) mam nadzieje, ze wszystko pojdzie jak trzeba, bo domek wydaje sie fajny i aktywny. Quote
Agnes_Jot Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 super!!! trzymam kciuki-szybka akcja by była no ale z takim wyglądem to długo nie pozostałby bezdomny. Quote
brzośka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 piękne wiadomości!!! oby się spełniły :loveu: Quote
Recommended Posts