jankamałpa Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Super psiaczek, czy myślicie już o ogłaszaniu? Quote
jankamałpa Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Znowu Was męczę, ale czy nadal 0 telefonów, nikt nie pyta ani o psiaki ani o koty? Quote
devoner Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 3 godziny temu, Janka@ napisał: Znowu Was męczę, ale czy nadal 0 telefonów, nikt nie pyta ani o psiaki ani o koty? przykro mi u mnie cisza. Quote
jankamałpa Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Tak cicho na wątku, nikt nic nie pisze. Napiszcie co u Was słychać, czy dajecie radę? Czy może ktoś dzwoni - Lucky i Bono mieli ostatnio tak dużo wejść myślałam, że w końcu ktoś zadzwoni. Jeśli chcecie to zrobię ogłoszenie na przygarnijzwierzaka dla Kai i Lilli. Zdjęcia już sobie skopiowałam, tylko chciałabym trochę informacji o jednej i drugiej i jaki telefon do kontaktu, czy może być Andzi? Potwierdźcie na prv numery kontaktowe - może ja jakieś błędne zamieściłam i dlatego nikt nie dzwoni :(. Quote
devoner Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 9 godzin temu, Janka@ napisał: Tak cicho na wątku, nikt nic nie pisze. Napiszcie co u Was słychać, czy dajecie radę? Czy może ktoś dzwoni - Lucky i Bono mieli ostatnio tak dużo wejść myślałam, że w końcu ktoś zadzwoni. Jeśli chcecie to zrobię ogłoszenie na przygarnijzwierzaka dla Kai i Lilli. Zdjęcia już sobie skopiowałam, tylko chciałabym trochę informacji o jednej i drugiej i jaki telefon do kontaktu, czy może być Andzi? Potwierdźcie na prv numery kontaktowe - może ja jakieś błędne zamieściłam i dlatego nikt nie dzwoni :(. Jaanka Kaja na mnie 608 346 614 Lilli na razie jeszcze nie jest gotowa do adopcji.Kaja to bardzo trudny pies,ma bardzo duże problemy z czystością właściwie załatwia się tylko w boksie zaraz po powrocie z 30 minutowego spaceru,jest nadpobudliwa non stop krąży po boksie i absolutnie niesamodzielna zamknięta sama non stop szczeka z drugim psem się wycisza,ale pies musi mieć wysoki próg tolerancji,bo ciągle się o niego ociera próbuje dosłownie wejść na niego także dość trudny przypadek,dla mnie tylko na dwór do drugiego cierpliwego bardzo psa. Quote
jankamałpa Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 41 minut temu, devoner napisał: Jaanka Kaja na mnie 608 346 614 Lilli na razie jeszcze nie jest gotowa do adopcji.Kaja to bardzo trudny pies,ma bardzo duże problemy z czystością właściwie załatwia się tylko w boksie zaraz po powrocie z 30 minutowego spaceru,jest nadpobudliwa non stop krąży po boksie i absolutnie niesamodzielna zamknięta sama non stop szczeka z drugim psem się wycisza,ale pies musi mieć wysoki próg tolerancji,bo ciągle się o niego ociera próbuje dosłownie wejść na niego także dość trudny przypadek,dla mnie tylko na dwór do drugiego cierpliwego bardzo psa. To zrobię ogłoszenie dla Kai, a ile ma lat? A u Andzi69 wszystko dobrze - nie pokazuje się na wątkach? Quote
devoner Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 24 minuty temu, Janka@ napisał: To zrobię ogłoszenie dla Kai, a ile ma lat? A u Andzi69 wszystko dobrze - nie pokazuje się na wątkach? Kaja ma 4,5 roku u andzi ok tylko zarobiona jest. Quote
jankamałpa Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 1 godzinę temu, devoner napisał: Kaja ma 4,5 roku u andzi ok tylko zarobiona jest. A do niej też nikt nie dzwonił ? Quote
malagos Posted May 25, 2017 Posted May 25, 2017 Życzę, dziewczyny sensownych telefonów i zapytań :) Quote
andzia69 Posted May 25, 2017 Author Posted May 25, 2017 Dnia 21.05.2017 o 15:57, Janka@ napisał: Znowu Was męczę, ale czy nadal 0 telefonów, nikt nie pyta ani o psiaki ani o koty? Dzwoniła z Rzeszowa jedna pani o Luckiego - ale drugi pies - samiec, koty i małe dzieci w bloku - Lucky odpada. Poza tym nic. A mnie nie ma...bo mam dużo na glowie i..zmęczenie materiału całkiem nastąpiło :( Quote
jankamałpa Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Zrobiłam ogłoszenie dla Kai i wyróżniłam jeszcze dla Luckiego - to mój ulubieniec, a nikt o niego nie pyta :(. Dajcie mi link do Waszej strony na fb. Quote
devoner Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 https://www.facebook.com/StowarzyszenieZwierzak/ Quote
andzia69 Posted May 30, 2017 Author Posted May 30, 2017 Szukamy domu dla Lilly - nawet tymczasowego. Tak będzie lepiej dla niej :) " Lilly 8 miesięczna suczka w typie TTB szuka domu. Lillka została zabrana z pseudohodowli w wieku ok 6 miesięcy w stanie skrajnego zagłodzenia,karmiona była badziewiem w wyniku czego ma znaczne niedobory,które mogą niestety rzutować na jej dalszy rozwój,mimo obecnego zapewnienia jej wszystkiego co możliwe. Gdy przyjechała robiła pod siebie ze strachu,w tej chwili to fantastyczna suczka,która bardzo lgnie do człowieka.Opanowała już ekscytację na widok jedzenia,potrafi pięknie na nie zaczekać,chodzenie na smyczy też już w miarę ogarnięte,niestety z zachowaniem czystości ma jeszcze problemy.Spokojnie może trafić do domu z drugim psem pod warunkiem,że nie będzie to jakaś miniatura. Lilly jest bardzo skoczna, więc fajnie by było gdyby trafiła do domu,który będzie to rozwijał. Wymagana wizyta przedadopcyjna i sterylizacja po osiągnięciu dojrzałości. kontakt 608 34 66 14 1 Quote
jankamałpa Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 Zrobiłam Lilly ogloszenia na OLX na Wrocław i na Przygarnijzwierzaka na Warszawę. Nadal nikt nie dzwoni? Quote
devoner Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 9 godzin temu, Janka@ napisał: Zrobiłam Lilly ogloszenia na OLX na Wrocław i na Przygarnijzwierzaka na Warszawę. Nadal nikt nie dzwoni? u mnie cisza dzwonił jeden debil o Piernika. Quote
jankamałpa Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Dnia 31.05.2017 o 19:33, devoner napisał: u mnie cisza dzwonił jeden debil o Piernika. I jak z telefonami - nikt nadal nie dzwoni? Nawet debile ? :( Quote
mar.gajko Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Jakiś kompletny zastój jest. I nie wiem dlaczego? Quote
Tyśka) Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Dnia 31.05.2017 o 09:33, Janka@ napisał: Zrobiłam Lilly ogloszenia na OLX na Wrocław i na Przygarnijzwierzaka na Warszawę. Nadal nikt nie dzwoni? Podeślesz link? Kilka moich znajomych ostatnio szukała sobie psiaki w typie bull, może jeszcze szukają? Quote
jankamałpa Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Podeślesz link? Kilka moich znajomych ostatnio szukała sobie psiaki w typie bull, może jeszcze szukają? oczywiście: https://www.olx.pl/oferta/lilly-z-pseduohodowli-szuka-domu-CID103-IDmyvVc.html http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Lilly-z-pseudohodowli-czeka-na-dom-id158936.html Quote
Tyśka) Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 1 godzinę temu, Janka@ napisał: oczywiście: https://www.olx.pl/oferta/lilly-z-pseduohodowli-szuka-domu-CID103-IDmyvVc.html http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Lilly-z-pseudohodowli-czeka-na-dom-id158936.html Dziękuję, podsyłam. Quote
devoner Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 9 godzin temu, Janka@ napisał: I jak z telefonami - nikt nadal nie dzwoni? Nawet debile ? :( były dwa telefony o Lilli oba niepoważne,a tak to cisza. Quote
jankamałpa Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 Dziewczyny ja wiem, że zajęte bardzo jesteście, ale jakby ktoś dzwonił to napiszcie :). Quote
devoner Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 Jaanka napisze po cichu żeby nie zauroczyć Liili ma jutro wizytę przedadopcyjną. Quote
jankamałpa Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 3 minuty temu, devoner napisał: Jaanka napisze po cichu żeby nie zauroczyć Liili ma jutro wizytę przedadopcyjną. to cichutkoooooooooo już nic nie piszę tylko cierpliwie czekam :). Quote
Recommended Posts