jankamałpa Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 10 godzin temu, ewab napisał: Rudolfinka już w swoim domu. Zostały mi trzy kocie chłopaki Ja jeszcze ogłaszam Bono i Feliksa Alte Tuptusia i Luckiego ale podobno nie ma żadnych telefonów :( Quote
andzia69 Posted March 12, 2017 Author Posted March 12, 2017 13 godzin temu, Janka@ napisał: Ja jeszcze ogłaszam Bono i Feliksa Alte Tuptusia i Luckiego ale podobno nie ma żadnych telefonów :( no na razie to o koty miałam sms :) A Alta...chyba pojedzie na Śląsk jednak :) Quote
beataczl Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 moge prosic o nr krs i co sie wpisuje w miejscu -cel szczegolowy? Quote
ewab Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 2 godziny temu, beataczl napisał: moge prosic o nr krs i co sie wpisuje w miejscu -cel szczegolowy? KRS 0000324532 . Bez celu szczegółowego. Quote
andzia69 Posted March 13, 2017 Author Posted March 13, 2017 Czy ktoś ogłaszał Roksi? bo dzisiaj miałam 1od 2 lat telefon o nią Quote
beataczl Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 11 godzin temu, ewab napisał: KRS 0000324532 . Bez celu szczegółowego. dziekuje. :) wpisze na PIT 1 Quote
mag.da Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 10 godzin temu, andzia69 napisał: Czy ktoś ogłaszał Roksi? bo dzisiaj miałam 1od 2 lat telefon o nią Tak, ja ją ogłaszam i ktoś jeszcze, bo widziałam na OLX też inne ogłoszenie :) A dałoby radę zrobić jej jakieś nowe fotki? I Kaję też ogłaszam i też przydałyby się nowe fotki, jeśli jest możliwość. Quote
devoner Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 pierwsze wieści z nowego domu Soni: Wszystko się pięknie udało. Sonia już intensywnie poznaje swój nowy dom i otoczenie a my poznajemy Sonię. Jest rzeczywiście bardzo grzecznym psem. Co do reszty przymiotów - odkryje się z czasem. W tą miłą atmosferę wdarł się niestety jeden niemiły zgrzyt. Kąpiel.Obiecywała pani, że pies może mało eleganko zalatywać i słowa Pani dotrzymała. Waliło od niej jak z murzyńskiej chaty (jest w tym nieco przesady na potrzeby dramaturgii). Moja żona, która z filozoficznym spokojem przyjęła nowego lokatora wydała tylko jedną komendę: kąpiel obowiązkowo jeszcze dzisiaj!Kąpiel Sonia zniosła z miną cierpiętniczą, za którą watykańska komisja natychmiast by ją beatyfikowała. Niestety byliśmy przy tym tylko my i na nic całe cierpienie. Moja żona utrzymywała pieska w wannie, a ja zabralem się za mokrą robotę, czując sie przy tym jak zwyrodniały oprawca. A biedna psina nam na koniec to wszystko wybaczyła (zdaje się). Żeby tylko Bóg nam wybaczył.Teraz leży sobie grzecznie i schnie. Sonia oczywiście, nie BóPozdrawiam i dziękuję jeszcze raz za pięknego pieska. 1 Quote
andzia69 Posted March 14, 2017 Author Posted March 14, 2017 12 godzin temu, mag.da napisał: Tak, ja ją ogłaszam i ktoś jeszcze, bo widziałam na OLX też inne ogłoszenie :) A dałoby radę zrobić jej jakieś nowe fotki? I Kaję też ogłaszam i też przydałyby się nowe fotki, jeśli jest możliwość. EwaB - do Ciebie pytanie o nowe fotki Roksi. Kaja miała sporo fotek - masz te? https://drive.google.com/drive/folders/0B8nq6b9oOS2kbkRESWk2aVVvckk Quote
mag.da Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Chyba kilku z tych nie miałam, to jeszcze wykorzystam, ale jakby dało radę jakieś nowe, to byłoby super, bo te dość podobne do siebie są ;) Quote
malagos Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 12 godzin temu, devoner napisał: pierwsze wieści z nowego domu Soni: Wszystko się pięknie udało. Sonia już intensywnie poznaje swój nowy dom i otoczenie a my poznajemy Sonię. Jest rzeczywiście bardzo grzecznym psem. Co do reszty przymiotów - odkryje się z czasem. W tą miłą atmosferę wdarł się niestety jeden niemiły zgrzyt. Kąpiel.Obiecywała pani, że pies może mało eleganko zalatywać i słowa Pani dotrzymała. Waliło od niej jak z murzyńskiej chaty (jest w tym nieco przesady na potrzeby dramaturgii). Moja żona, która z filozoficznym spokojem przyjęła nowego lokatora wydała tylko jedną komendę: kąpiel obowiązkowo jeszcze dzisiaj!Kąpiel Sonia zniosła z miną cierpiętniczą, za którą watykańska komisja natychmiast by ją beatyfikowała. Niestety byliśmy przy tym tylko my i na nic całe cierpienie. Moja żona utrzymywała pieska w wannie, a ja zabralem się za mokrą robotę, czując sie przy tym jak zwyrodniały oprawca. A biedna psina nam na koniec to wszystko wybaczyła (zdaje się). Żeby tylko Bóg nam wybaczył.Teraz leży sobie grzecznie i schnie. Sonia oczywiście, nie BóPozdrawiam i dziękuję jeszcze raz za pięknego pieska. No i ja już kocham tych Ludzi!! :) Cudowni! Quote
jankamałpa Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Ja nadal pisze Z telefonu niestety. Widzę że na wątku są bardzo dobre wiadomości. Bardzo Was proszę napiszcie co z Alta, czy ma ten domek czy nie? Bo jeśli pojedzie to anuluje jej ogłoszenie a na jej miejsce mogę dać innego psiaka. Quote
andzia69 Posted March 15, 2017 Author Posted March 15, 2017 4 godziny temu, Janka@ napisał: Ja nadal pisze Z telefonu niestety. Widzę że na wątku są bardzo dobre wiadomości. Bardzo Was proszę napiszcie co z Alta, czy ma ten domek czy nie? Bo jeśli pojedzie to anuluje jej ogłoszenie a na jej miejsce mogę dać innego psiaka. Janka@ - Alta ma jechać. Ale kiedy? nie wiem - aż się znajdzie transport. Ja nigdy nie usuwalam ogłoszeń psów nim pojechały do domów - rożnie to bywa z ludźmi. A nawet jeśli ktoś dzwoni o psa, którego już nie ma proponuję zawsze innego :) Quote
ewab Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Dnia 14.03.2017 o 21:35, andzia69 napisał: EwaB - do Ciebie pytanie o nowe fotki Roksi. Postaram się nakłonić Ewę K. do nowych fotek. Ale nie obiecuję, że w tym tygodniu. Jutro Radio, wyjazd do mamuśki, a wieczorem wizyta u Rudolfiny. W pt. zajęcia firmowe. W sobotę chwila oddechu, w nd. mamuśka i transport szczeniaka ostrowieckiego do Kielc. No i Modiś wrócił :) Quote
ewab Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 Bardzo, bardzo proszę o ogłoszenia dla kotów, bo zagęszczenie zwierzaków zrobiło się u mnie okrutne. Wszystkie koty młode, ładne i przyjazne. Wykastrowane. Tel. 510008540 ew. 604275553 Bono Quote
mag.da Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 Wrzuciłam Bono i Felka na OLX, jutro powrzucam jeszcze na kilka portali. Quote
mag.da Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Mam zapytanie z ogłoszenia - w jakim wieku jest Felek? A Bono? To dopiszę w ogłoszeniach. One są już po szczepieniach? Quote
ewab Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 6 godzin temu, mag.da napisał: Mam zapytanie z ogłoszenia - w jakim wieku jest Felek? A Bono? To dopiszę w ogłoszeniach. One są już po szczepieniach? Bono ma 1-1,5 roku. Ma wszystko szczepienia, odrobaczanie. Felek 1,5-2 lata. Odrobaczony, nie szczepiony. Dziś były dwa telefony o Felka. Quote
andzia69 Posted March 19, 2017 Author Posted March 19, 2017 jak jutro uda sie akcja z policją to trafią do nas 2 psy w typie labka, które wygladają mniej więcej tak - zdjęć czarnego nie ma tak wyraźnych Quote
mar.gajko Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Kolejny łach i gnój, co psy głodzi. Kuźwa, że tez takie gady żyją na ziemi. Zamknąć i nie dać jeść. Dokładnie to samo bym tym gnojom robiła. Zamknąć w gównach i bez żarcia miesiąc. Gdzie jadą? do Devonerki? Quote
mag.da Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 10 godzin temu, ewab napisał: Bono ma 1-1,5 roku. Ma wszystko szczepienia, odrobaczanie. Felek 1,5-2 lata. Odrobaczony, nie szczepiony. Dziś były dwa telefony o Felka. Dzięki, dopiszę. Trzymam kciuki za domki :) Labki masakra :( Quote
andzia69 Posted March 20, 2017 Author Posted March 20, 2017 36 minut temu, mar.gajko napisał: I co z tymi labkami? niestety nie odebrałyśmy :( pani nas nie wpuścila, nie widzi nic zlego, psy dostają do jedzenia słoninę i po kości dziennie :( policja nie byla dla nas żadnym wsparciem :( jasny byl wypuszczony z kojca...to czarny dopiero się wściekal :( 1 kojec mały na 2 takie spore psy, 1 buda, brak wody, szczepienia nieaktualne...policjanci powiedzieli, ze jak chcemy psy zabrać to trzeba do prokuratury jasny ma rozwalony nos, spuchnięty fafel po tej stronie - za chwilę byłoby tam syf kiła i mogila wymogłam na właścicielu - paniusia zadzwoniła do męa, ze ją denerwujemy i się awanturujemy - żeby dobudowal 2 kojec, 2 budę i mają z psami do weta iść i my to sprawdzimy za tydzień i ma być opis na papierze mam zdjęcia ale nie chcą się załadować, bo pisze, ze za duże Quote
Recommended Posts