Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Waszka, co Ty gadasz, Twoje psy szaleją aż miło ;)
A moja Frotka to chyba straszne to dzieciństwo miała, bo niebawem 3 lata zleci, a ani piłka ją nie interesuje, ani żadne zabawki. Znaczy owszem, Najfajniej jest urwać misiowy łeb, zeżreć piszczącą marchewkę, ale to by było na tyle :roll:

Posted

nie, no faktycznie, urwanie misiowi łba, czy też zeżarcie piszczącej marchewki to objaw totalnego braku zainteresowania zabawkami... straszne....

[quote name='malawaszka']a napisałam http://www.dogomania.pl/threads/10925-Sznupkowy-Oddzia%C5%82-Psychiatryczny-vs-Geriatria-i-koty...-no-i-ja?p=18826043#post18826043
skleroza bo powinnam była napisać wczoraj, ale uleciało, ale dziś z rana napisałam :D

no niby napisałaś, ale nie w tym wątku :eviltong:

a w tym wątku rozmawiałyśmy, poza tym prochy były dla Dżiordżia :p

Posted

Oj Jambi, nie o to mi chodziło :razz:
Piłki możesz jej rzucac do woli - brak reakcji. Zabawka interesuje ją na zasadzie totalnego zniszczenia, a nie zabawy. Szarpak rozpracowała w przecięgu 5 minut. Nie wie co to ciągnięcie, ale wie, że frędzle są smaczne.

Posted

jambi napisał(a):

no niby napisałaś, ale nie w tym wątku :eviltong:

a w tym wątku rozmawiałyśmy, poza tym prochy były dla Dżiordżia :p

posądzasz mnie o to, że pamiętałam gdzie o tym rozmawiałyśmy :lol: w cuda wierzysz?
no ale najważniejsze, że wszystko dotarło :)

Posted

malawaszka napisał(a):
kurde czemu foch??!! z Lizką szalejecie na torze i szczerze podziwiam, a Ty mi tu foc h u j esz????

Ja tam wiem swoje, ze Ty się śmiejesz, że się mądruje :lol: O.o.

Posted

Gruby rozpoczął sezon wiosenny przedwczoraj - na całego rozpoczął.... skąpał się w rowie :evil_lol: głupek, ponieważ on jest największym smakoszem rodzynek wszelakich to czasem zostaje w tyle jak idziemy na spacer i potem pęęędziiiiiii za nami - no i jak zawsze omijał rów i szedł tak jak zawsze idziemy mostkiem, tak tym razem postanowił uwierzyć w siebie i w swoją drugą młodość i :crazyeye: plum! no wtedy juz było po spacerze i galopem do domu bo było już dość chłodno popołudniu

goowniany temat nadal na czasie... biegunka nawet po jednym psim ciasteczku :(

Posted

Oczywiście pomyliłam sznupy :evil_lol:.Chodziło mi o Klementynkę,ale już też się doczytałam.
Cóż starość nie radość. :evil_lol:

Posted

kiedyś na pewno :D właśnie wróciliśmy z bezaparatowego spaceru - czadowo było tarzaliśmy sie w trawie wszyscy :D a teraz jęzory wiszą do ziemi i pokładają się na płytkach :D

Posted

A kleszczy nie znosicie z trawowych eskapad, bo my po ostatnim łąkowych spacerze unikamy, bo 8 kleszczy na 2 psach, to chyba niezły wynik. Za to kilka razy w tygodniu jesteśmy w zamian w lesie i póki co tamte jeszcze śpią ;)

Posted

nie - jeszcze nie znosimy kleszczy (przynajmniej nic nie znalazłam) - u nas zwykle więcej jest tych w lesie niż na łąkach tfu tfu tfu, ale pewnie lada dzień trzeba będzie zakropić towarzystwo

Posted

[quote name='wilczy zew']męża zakropiłaś? :D
na niego to szkoda kasy :diabloti:
nam za gorąco
To dopiero początek, a już narzekacie :eviltong:?
[quote name='malawaszka']ano apropos gorąca - trochę się boję jak Dżordż da radę latem bo już dziś widziałam, że było mu średnio komfortowo, no ale do lata jeszcze trochę

Mojemu Mentorowi też już za duszno :shake:, leży i sapie.Poleciałam dziś do wet sprawdzić serducho, ale w porządku.Nie wiem co będzie w lato jak on już ledwo zipie jak jest cieplej :roll: