Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
haha piecuszek :lol: a jest świeżo ogolony? bo moje to podkołderkowe tylko świeżo po strzyżeniu są

No właśnie nie.Wcześniej wyłaził spod kołdry, a od paru dni włazi.Coś mu się pomylyło hi,hi,hi

Posted

właśnie oglądamy teatr telewizji, Mrówce się nie podoba - zaczęła wyć jak pojawiły się jakieś psychodeliczne dźwięki :D to jest charakterek - mała zołza, nienawidzi reklamy BNP Paribas gdzie kobita wpuszcza do pokoju z kotem jakiegoś psa - kot się tam wydziera i Mrówka od razu leeeciii i się drze na telewozir :D

Posted

malawaszka napisał(a):
wróciliśmy z bezaparatowego spaceru - czadowo było tarzaliśmy sie w trawie wszyscy :D a teraz jęzory wiszą do ziemi i pokładają się na płytkach :D

a nie mógł Ci Jaroslaw zdjęcia zrobić? ... ja bym sobie to chętnie zobaczyła... :evil_lol:

Posted

Mrówka nadal sika? bo moja Fiona miks yorko sznupa sika cały czs z przerwami:) ,jedynie kiedy nie sikała to jak było w hoteliku to pani powiedziała że zrobiła tylko w pierwszym dniu a póżniej ładnie trzymała ,może klatka byla by pomocna na takie sprawy? tylko jak ja mam ją zamknąć w klatce jak ona prawdopodobnie gdzieś siedziała w takim czymś:shake:

Posted

wiecie jaki Dżordż jest fajny! ostanie kilka dni chodzimy zbierać szyszki :D wysypujemy je razem z korą między krzewami, psy oczywiscie chodzą z nami bo jakże by inaczej :D Luna z Dropsem szwędają się po okolicy bo im się nudzi w jednym miejscu, muszę ich co chwilę wołać i sprawdzać łączność, Mrówka stale przy mnie bo na smyczy i marudzi bo też by się poszlajała niewątpliwie, a Dżordż - anioł! on wyjada wszystkie rodzynki w promieniu 5 metrów i cały czas jest przy mnie - i albo sobie chodzi albo sobie siedzi, albo leży i skubie jakiś patyczek - no rozczula mnie tym jak diabli :loveu: pomijam moment, że jak zobaczył Jarka, który zbierał kawałek od nas to na niego napadł :D bo go nie poznał :D

Posted

Dżordż już nie jest chuchro! jest śliczny, postawny, trochę sylwetka zgarbiona wiekiem i dodatkowo garb mu rośnie od wiecznego sznupania za rodzinkami, ale lada moment zarosną mu łyse placki to zobaczycie jaki sliczny!

Posted

[quote name='malawaszka']wiecie jaki Dżordż jest fajny! ostanie kilka dni chodzimy zbierać szyszki :D wysypujemy je razem z korą między krzewami, psy oczywiscie chodzą z nami bo jakże by inaczej :D Luna z Dropsem szwędają się po okolicy bo im się nudzi w jednym miejscu, muszę ich co chwilę wołać i sprawdzać łączność, Mrówka stale przy mnie bo na smyczy i marudzi bo też by się poszlajała niewątpliwie, a Dżordż - anioł! on wyjada wszystkie rodzynki w promieniu 5 metrów i cały czas jest przy mnie - i albo sobie chodzi albo sobie siedzi, albo leży i skubie jakiś patyczek - no rozczula mnie tym jak diabli :loveu: pomijam moment, że jak zobaczył Jarka, który zbierał kawałek od nas to na niego napadł :D bo go nie poznał :D

Leo też tak ma:evil_lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Tysz... ale, że na początku dają się kroić i solić, a potem jakby się psuje /

aaa no - normalka... zresztą nie tylko w psim gatunku :D w ludzkim też! :shock:

Posted

zerduszko napisał(a):
U Ciebie od samego początku dramat :lol:

ale idzie ku lepszemu :) nawet tak myślę,że ja ją w wielu sytuacjach rozumiem a w nowym domku nie będą i wróci bida :shake: a ona jest fajna :loveu: