malawaszka Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 haha piecuszek :lol: a jest świeżo ogolony? bo moje to podkołderkowe tylko świeżo po strzyżeniu są Quote
WATACHA Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 malawaszka napisał(a):haha piecuszek :lol: a jest świeżo ogolony? bo moje to podkołderkowe tylko świeżo po strzyżeniu są No właśnie nie.Wcześniej wyłaził spod kołdry, a od paru dni włazi.Coś mu się pomylyło hi,hi,hi Quote
malawaszka Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 właśnie oglądamy teatr telewizji, Mrówce się nie podoba - zaczęła wyć jak pojawiły się jakieś psychodeliczne dźwięki :D to jest charakterek - mała zołza, nienawidzi reklamy BNP Paribas gdzie kobita wpuszcza do pokoju z kotem jakiegoś psa - kot się tam wydziera i Mrówka od razu leeeciii i się drze na telewozir :D Quote
malawaszka Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 tak tylko mocno wybiórczy :angryy: zwłaszcza na dworze :mad: już nie jest lękliwa - teraz jest niesforna :D aa i jeszcze bardzo dobry słuch ma w nocy :mad: Quote
jambi Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 malawaszka napisał(a):wróciliśmy z bezaparatowego spaceru - czadowo było tarzaliśmy sie w trawie wszyscy :D a teraz jęzory wiszą do ziemi i pokładają się na płytkach :D a nie mógł Ci Jaroslaw zdjęcia zrobić? ... ja bym sobie to chętnie zobaczyła... :evil_lol: Quote
kajak Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Mrówka nadal sika? bo moja Fiona miks yorko sznupa sika cały czs z przerwami:) ,jedynie kiedy nie sikała to jak było w hoteliku to pani powiedziała że zrobiła tylko w pierwszym dniu a póżniej ładnie trzymała ,może klatka byla by pomocna na takie sprawy? tylko jak ja mam ją zamknąć w klatce jak ona prawdopodobnie gdzieś siedziała w takim czymś:shake: Quote
malawaszka Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 no niestety Mrówka sika, już myślałam że od kilku dni nie sika bo kałuży nie było w kuchni, to odkryłam nowe miejsce - dywanik w wiatrołapie :shock: świnka mała! Quote
mala_czarna Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Tutaj Was zawsze dużo, to ja tak sobie nieśmiało zaproszę na bazarek dla mojej Foczuni :( http://www.dogomania.pl/threads/224775-Bielizna-CARMEX-akcesoria-%C5%82azienkowe-bi%C5%BCuteria-Philips-na-Foczk%C4%99-do-28.03.!! Quote
malawaszka Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 wiecie jaki Dżordż jest fajny! ostanie kilka dni chodzimy zbierać szyszki :D wysypujemy je razem z korą między krzewami, psy oczywiscie chodzą z nami bo jakże by inaczej :D Luna z Dropsem szwędają się po okolicy bo im się nudzi w jednym miejscu, muszę ich co chwilę wołać i sprawdzać łączność, Mrówka stale przy mnie bo na smyczy i marudzi bo też by się poszlajała niewątpliwie, a Dżordż - anioł! on wyjada wszystkie rodzynki w promieniu 5 metrów i cały czas jest przy mnie - i albo sobie chodzi albo sobie siedzi, albo leży i skubie jakiś patyczek - no rozczula mnie tym jak diabli :loveu: pomijam moment, że jak zobaczył Jarka, który zbierał kawałek od nas to na niego napadł :D bo go nie poznał :D Quote
mala_czarna Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 No i widać to prawda, że rozmiar nie ma znaczenia :) Takie chuchro, a jednak obrońca! Quote
malawaszka Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Dżordż już nie jest chuchro! jest śliczny, postawny, trochę sylwetka zgarbiona wiekiem i dodatkowo garb mu rośnie od wiecznego sznupania za rodzinkami, ale lada moment zarosną mu łyse placki to zobaczycie jaki sliczny! Quote
mala_czarna Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Od "sznupania"? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Boskie, nie słyszałam tego!! Quote
malawaszka Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 zerduszko napisał(a):Zupełnie jak Drops kiedyś :lol: no... kiedyś :angryy: ach to były czasy jak mamin cycuś nie odstępował mnie na krok! :placz: Quote
WATACHA Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='malawaszka']wiecie jaki Dżordż jest fajny! ostanie kilka dni chodzimy zbierać szyszki :D wysypujemy je razem z korą między krzewami, psy oczywiscie chodzą z nami bo jakże by inaczej :D Luna z Dropsem szwędają się po okolicy bo im się nudzi w jednym miejscu, muszę ich co chwilę wołać i sprawdzać łączność, Mrówka stale przy mnie bo na smyczy i marudzi bo też by się poszlajała niewątpliwie, a Dżordż - anioł! on wyjada wszystkie rodzynki w promieniu 5 metrów i cały czas jest przy mnie - i albo sobie chodzi albo sobie siedzi, albo leży i skubie jakiś patyczek - no rozczula mnie tym jak diabli :loveu: pomijam moment, że jak zobaczył Jarka, który zbierał kawałek od nas to na niego napadł :D bo go nie poznał :D Leo też tak ma:evil_lol: Quote
zerduszko Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 malawaszka napisał(a):no... kiedyś :angryy: ach to były czasy jak mamin cycuś nie odstępował mnie na krok! :placz: Tez masz ten... khmyeeee problem? Quote
malawaszka Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 zerduszko napisał(a):Tez masz ten... khmyeeee problem? ale jaki? że psy mnie nie słuchają? Quote
zerduszko Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 malawaszka napisał(a):ale jaki? że psy mnie nie słuchają? Tysz... ale, że na początku dają się kroić i solić, a potem jakby się psuje / Quote
malawaszka Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 zerduszko napisał(a):Tysz... ale, że na początku dają się kroić i solić, a potem jakby się psuje / aaa no - normalka... zresztą nie tylko w psim gatunku :D w ludzkim też! :shock: Quote
wilczy zew Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 zerduszko napisał(a):Tysz... ale, że na początku dają się kroić i solić, a potem jakby się psuje / to u mnie tak nie ma Quote
zerduszko Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 wilczy zew napisał(a):to u mnie tak nie ma U Ciebie od samego początku dramat :lol: Quote
wilczy zew Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 zerduszko napisał(a):U Ciebie od samego początku dramat :lol: ale idzie ku lepszemu :) nawet tak myślę,że ja ją w wielu sytuacjach rozumiem a w nowym domku nie będą i wróci bida :shake: a ona jest fajna :loveu: Quote
Recommended Posts