malawaszka Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 jambi napisał(a):Wasia, a on tak zaczął kropelkować po kastracji czy wczesniej też tak było? bo czasem takie problemy z nietrzymaniem mają psy po kastracji wg moich obserwacji w czasie jak miał ropień/komplikacje po kastracji - 5 dni po zabiegu, więc to chyba za wcześnie na to hormonalne popuszczanie? mala_czarna napisał(a):Waszka, dopisz bazarek dla Dzordżyka, bo w ramach ostatnich akcji na Dogo jeszcze mnie dupną za przepicie kasy :) dopisałam - dziękuję i sorki za zwłokę, ale myślałam, że już to zrobiłam :oops: Quote
malawaszka Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 była gwiazda dresikowa Mrowka a teraz gwiazdor spaceru - Dżordż piłeczkowy :laola: Dżordż ma fioła na punkcie piłki :-D szkoda, że te łapy takie stare i nie może za długo biegać, ale troszke pobiegał i zadowolony był :grins: Quote
malawaszka Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 szybszy niż piłka :eviltong: :loveu::multi: Quote
malawaszka Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 i inny spacerek - inna piłka :-D panna Mrówczanna coś nie chce przytyć - troszkę przytyła i dalej nic... :lol: Quote
Margi Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Jeszcze trochę i mięśnie się wzmocnią. On jest taki słodki z tą piłeczką w pyszczku.:loveu: Quote
malawaszka Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 oj mięśnie w tylnych łapkach bardzo by się przydały bo on ma te łapy takie luźne jakieś, to chyba z kolanami jest problem, ale przecież nie będę mu żadnych operacji robić - nie wiem może kiedy jak będę jechać do Katowic to pokazać go ortopedzie czy jakoś można mu coś podawać żeby lepiej mu się poruszało, myslę nad tym, a najlepsze będzie wiosenne słonko! Quote
WATACHA Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Te dwa są najlepsze ha,ha,ha http://img718.imageshack.us/img718/8668/dsc0018wl.jpg http://img163.imageshack.us/img163/1041/dsc0002jf.jpg Quote
malawaszka Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 ech kurde posikuje nadal, co ja mam zrobić? nie wiem czy jakieś badania czy co? cholera już by mogło się to skończyć i nich on sobie żyje w spokoju, a nie po wetach ciągać zgredka :( kupię mu ten urinovet czy jak to tam się nazywało, może to pomoże... w ogóle to dziś głupia byłam i dałam mu kurzą rapkę - takie super fajne świeże wędzone na bazarku kupiłam dla burków, no i jak miałam dac wszystkim oprócz niego? no i dałam... to mamy teraz bąki i brzydką kupę :cry: nic biedak nie może pomaszkiecić nic... a Mrówka to nano pitbull :D na smyczy ciągnie jak nano parowóz :D nienawidzi kociego wrzasku z reklamy BNP Paribas :evil_lol: wszczyna taki jazgot w domu, że uszy więdną :lol: i nie wytrzymuje nocy bez sikania - idzie się wysikać w kuchni... czasem wytrzymuje, ale więcej nocy jest z sikaniem niż bez... komu super fajne bezproblemowe pieski komu komu????? ani pół telefonu nie było nawet o Mrówkę?!!!! a ja się obawiałam, ze będą dzwonić jak o yorczki... no ale zapomniałam, że przecież Mrówka jest już taaaakaaaaa stara, że ie domu jej szukać a miejsca na mogiłę :shock: irytują mnie ludzie... i śnieg mnie irytuje - znowu pada!!!! Quote
jambi Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 nie przejmuj się, Abi sika mi w domu permanentnie... do tego stopnia, że mam już zrabaną całą podłogę w mieszkaniu - wylazły brzydkie plamy, a to nie moje mieskznaie, wynajmowane... już by lepiej było z dywanem, ale dywanu nie położe dla odmiany, bo z Freda kudły idą w ilosciach hurtowych. słuchaj, musze poszukac maila od Lutomskiej odnośnie sikania, pisałam do niej jak Fred miał problem z nietrzymaniem moczu - to było mniej więcej miesiąc po kastracji; jak znajde, to zobacze co ona tam zalecała a leki dla Dżordża dojadą w poniedziałek Quote
WATACHA Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 No to niezbyt fajnie macie dziewczyny :(, sikanie w domu to duży dyskomfort nie tylko dla pieska :( Quote
malawaszka Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 u mnie nie chodzi o szkody bo sika na gresy nie na panele na szczęście, tylko o adopcję mi chodzi bo obawiam się że dlatego nie ma telefonów o nią bo napisałam, że miewa "wpadki" - Mrówka tam dyskomfortu przez to nie odczuwa - ot chce się to idzie siknąć i już, w dzień jak jej się chce siku czy kupę to widać to bo się kręci - jak ze szczeniakiem z nią jest i trzeba lecieć szybko bo ona jakoś trzymać nie umie Quote
jambi Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 no u mnie to o szkody chodzi, no i Abi nie jest na tymczasie... też leje jak jej sie chce, wstaje i sik... aaaa! Monia! Monia! mam dla Ciebie niespodzianke!!!! :cool3: Quote
WATACHA Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Mój Mentor jak mu leciało to widać było, że się denerwuje.A jak popuszczał to najczęściej na posłanie:roll:.W domu niestety było czuć.Ale tfu, tfu na razie od kiedy je surowiznę, nie zdarzyło mu się ani razu:p Ludzi przerażają takie rzeczy Quote
jambi Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 malawaszka napisał(a):poka poka tą niespodzianke :lol: kiedy ja nie wiem gdzie o tym napisać... Quote
malawaszka Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 może być tu, może być u mnie - no gdziekolwiek Quote
jambi Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 no dobra, to jak tu to tu ;) co byś powiedziała na reklame w WHO IS WHO? :) wiem co byś powiedziała :lol: no to masz załatwione!!!! w kwietniowym numerze :) tylko do 20 marca musimy wysłać materiał - pół strony A4 - pasi? ;) Quote
malawaszka Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 ooo udało się - super!!!!!! :loveu: a co tam ma być napisane? napiszesz? Quote
Recommended Posts