Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jambi napisał(a):
Wasia, a on tak zaczął kropelkować po kastracji czy wczesniej też tak było? bo czasem takie problemy z nietrzymaniem mają psy po kastracji

wg moich obserwacji w czasie jak miał ropień/komplikacje po kastracji - 5 dni po zabiegu, więc to chyba za wcześnie na to hormonalne popuszczanie?

mala_czarna napisał(a):
Waszka, dopisz bazarek dla Dzordżyka, bo w ramach ostatnich akcji na Dogo jeszcze mnie dupną za przepicie kasy :)

dopisałam - dziękuję i sorki za zwłokę, ale myślałam, że już to zrobiłam :oops:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

była gwiazda dresikowa Mrowka a teraz gwiazdor spaceru - Dżordż piłeczkowy :laola:
Dżordż ma fioła na punkcie piłki :-D szkoda, że te łapy takie stare i nie może za długo biegać, ale troszke pobiegał i zadowolony był :grins:

Posted

oj mięśnie w tylnych łapkach bardzo by się przydały bo on ma te łapy takie luźne jakieś, to chyba z kolanami jest problem, ale przecież nie będę mu żadnych operacji robić - nie wiem może kiedy jak będę jechać do Katowic to pokazać go ortopedzie czy jakoś można mu coś podawać żeby lepiej mu się poruszało, myslę nad tym, a najlepsze będzie wiosenne słonko!

Posted

ech kurde posikuje nadal, co ja mam zrobić? nie wiem czy jakieś badania czy co? cholera już by mogło się to skończyć i nich on sobie żyje w spokoju, a nie po wetach ciągać zgredka :( kupię mu ten urinovet czy jak to tam się nazywało, może to pomoże... w ogóle to dziś głupia byłam i dałam mu kurzą rapkę - takie super fajne świeże wędzone na bazarku kupiłam dla burków, no i jak miałam dac wszystkim oprócz niego? no i dałam... to mamy teraz bąki i brzydką kupę :cry: nic biedak nie może pomaszkiecić nic...

a Mrówka to nano pitbull :D na smyczy ciągnie jak nano parowóz :D nienawidzi kociego wrzasku z reklamy BNP Paribas :evil_lol: wszczyna taki jazgot w domu, że uszy więdną :lol: i nie wytrzymuje nocy bez sikania - idzie się wysikać w kuchni... czasem wytrzymuje, ale więcej nocy jest z sikaniem niż bez...

komu super fajne bezproblemowe pieski komu komu????? ani pół telefonu nie było nawet o Mrówkę?!!!! a ja się obawiałam, ze będą dzwonić jak o yorczki... no ale zapomniałam, że przecież Mrówka jest już taaaakaaaaa stara, że ie domu jej szukać a miejsca na mogiłę :shock: irytują mnie ludzie... i śnieg mnie irytuje - znowu pada!!!!

Posted

nie przejmuj się, Abi sika mi w domu permanentnie... do tego stopnia, że mam już zrabaną całą podłogę w mieszkaniu - wylazły brzydkie plamy, a to nie moje mieskznaie, wynajmowane... już by lepiej było z dywanem, ale dywanu nie położe dla odmiany, bo z Freda kudły idą w ilosciach hurtowych.

słuchaj, musze poszukac maila od Lutomskiej odnośnie sikania, pisałam do niej jak Fred miał problem z nietrzymaniem moczu - to było mniej więcej miesiąc po kastracji; jak znajde, to zobacze co ona tam zalecała

a leki dla Dżordża dojadą w poniedziałek

Posted

u mnie nie chodzi o szkody bo sika na gresy nie na panele na szczęście, tylko o adopcję mi chodzi bo obawiam się że dlatego nie ma telefonów o nią bo napisałam, że miewa "wpadki" - Mrówka tam dyskomfortu przez to nie odczuwa - ot chce się to idzie siknąć i już, w dzień jak jej się chce siku czy kupę to widać to bo się kręci - jak ze szczeniakiem z nią jest i trzeba lecieć szybko bo ona jakoś trzymać nie umie

Posted

no u mnie to o szkody chodzi, no i Abi nie jest na tymczasie... też leje jak jej sie chce, wstaje i sik...

aaaa!

Monia! Monia! mam dla Ciebie niespodzianke!!!! :cool3:

Posted

Mój Mentor jak mu leciało to widać było, że się denerwuje.A jak popuszczał to najczęściej na posłanie:roll:.W domu niestety było czuć.Ale tfu, tfu na razie od kiedy je surowiznę, nie zdarzyło mu się ani razu:p
Ludzi przerażają takie rzeczy

Posted

no dobra, to jak tu to tu ;)

co byś powiedziała na reklame w WHO IS WHO? :)

wiem co byś powiedziała :lol:

no to masz załatwione!!!!

w kwietniowym numerze :)

tylko do 20 marca musimy wysłać materiał - pół strony A4 - pasi? ;)