malawaszka Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 chcę to kupić Dżordżowi - ktoś może stosował? http://animalia.pl/produkt,17650,59,VetExpert_UrinoVet_Dog_400mg.html z tym jego sikaniem raz jest dobrze, wczoraj znowu pokapywał - mam wrażenie, że nasila się jak jest zimno a chodzi na dwór tylko ubrany ciepło Quote
mala_czarna Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nie stosowałam, ale wiem, że pietruszka to np. na ludzi moczopędnie działa. Pewnie i u Dżordżyka też tak zadziała ;) Quote
malawaszka Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 łomatko jeszcze bardziej moczopędnie??? :mdleje: Quote
mala_czarna Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='malawaszka']łomatko jeszcze bardziej moczopędnie??? :mdleje: http://zielnik.herbs2000.com/ziola/pietruszka.htm :) Czekaj, Waszka, ale jak to jest. On posikuje sobie, za mało siusia (w sensie po kropelce)? W posłanie zdarza mu się siknąć? Ja dawałam Wiki Lespewet, tylko kurcze, to nie na posikiwanie, a jak sie nam problemy nerkowe pojawiły. Dupa tam, przypomniało mi sie. Od Lespewetu jeszcze bardziej sikała.. Quote
malawaszka Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 nie za mało siusia - on jak sika na dworze to bardzo pięknie szerokim strumieniem :D nie ma problemów z prostatą, problem ma z trzymaniem moczu - ja muszę z nim wychodzić dość często - miałby problem jakby miał trzymać 9-10 h, zresztą wszystkie moje psy miałyby problem bo nie muszą tyle trzymać i nie są nauczone; jak mu się już chce siku to pokapuje jak idzie, jak leży to właśnie czasem zostaje mokra plamka a teraz Lans Mrówczy :D zaraz po ubraniu uciekła na łóżko i próbowała się rozebrać a dasz coś dobrego? Quote
malawaszka Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 były różne próby zgubienia dresika :eviltong: Quote
eliza_sk Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Obłęd w wersji pink ... :loveu: Bossska jest ... ma ktoś sprawdzone nry w totka ? Quote
malawaszka Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 patrzy się gdzieś tam w dal i coś knuje - obawiam się, ze ona nie miałaby zahamowań żeby pójść w długą - słaby kontakt na dworze - nadal słaby mimo smakołyków - jak już przyjdzie to wspina się na nogę i podskakuje i sępi i się cieszy, ale zanim przyjdzie to muszę się nieźle nagimnastykować - nie jest kompletnie nauczona przychodzenia i bycia w kontakcie z człowiekiem Quote
malawaszka Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 [quote name='eliza_sk']Obłęd w wersji pink ... :loveu: Bossska jest ... ma ktoś sprawdzone nry w totka ? Mrówka jest bardzo tania w "eksploatacji" :lol: co prawda je jak smok, ale jakie to dużo na takiego okruszka :lol: www.lotto.pl :D w ogóle to muszę ją zaszczepić, ale chyba jeszcze poczekam bo ona miała tą sterylkę zrobioną za szybko jak na takiego chudzielca, nie wiem czy szczepić wirusy czy wściekliznę najpierw Quote
malawaszka Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 no i prawie mi się udało złapać ekipę :D pewne rzeczy przechodzą ludzkie pojęcie :lol: Quote
eliza_sk Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Ty wiesz, że nie o koszty eksploatacji chodzi ... tu większej kasy trzeba na własny kąt, bo chyba byś mi musiała tymczasu szukać razem z nią i moją Majówką - a kto by przygarnął takie trzy wrzaskuny :eviltong: ? Quote
wieso Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::-P:-P:-P:-P:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:grin::grin::grin::grin::grin::grin: Quote
Margi Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Jaki słodziak w tym pięknym różowym dresiku.:loveu: Quote
Andzike Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Fantastyczne fotki, już któryś raz oglądam i nie mogę się napatrzeć :D Quote
malawaszka Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 muszę jej zrobić ogłoszenia ze zdjęciami w dresie - może to poskutkuje bo przyznam, że jestem w szoku że nikt nie dzwonił jeszcze o nią :shock: Quote
wieso Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 malawaszka napisał(a):muszę jej zrobić ogłoszenia ze zdjęciami w dresie - może to poskutkuje bo przyznam, że jestem w szoku że nikt nie dzwonił jeszcze o nią :shock: Malawaszko, dzieki za fotki, strasznie sie cieszymy ze jej w tym tak do pysia i pasi calkiem :) chcielibysmy zeby ja ktos pokochal za te wielkie slepka i za nia sama a nie ze ma bowski dresik i wierzymy ze tak bedzie...chociaz u Was ma niebiansko jak chyba nigdzie....pozdrawiamy..... Quote
malawaszka Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 nam też jest z nią niebiańsko, zwłaszcza, że bardzo przypomina Zuzię, za którą bardzo płakałam jak pojechała do nowego domu, ale nie mogę Mróweczki zostawić :( ona ma szansę na adopcję, Dżordż chyba nie bardzo, a domów tymczasowych brakuje, choć serce płacze na samą myśl... Quote
wilczy zew Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 To Mrówka została dresiarą :D koniecznie daj te fotki do ogłoszeń niesamowicie się wciska pod pod tę pachę :) Quote
jambi Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Wasia, a on tak zaczął kropelkować po kastracji czy wczesniej też tak było? bo czasem takie problemy z nietrzymaniem mają psy po kastracji Quote
WATACHA Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 jambi napisał(a):Wasia, a on tak zaczął kropelkować po kastracji czy wczesniej też tak było? bo czasem takie problemy z nietrzymaniem mają psy po kastracji Ojojoj nie czyta koleżanka, albo czyta nieuważnie:evil_lol: Już było o tym pisane.Dżordż zaczął popuszczać po kastracji.Wasia pisała, że na takie nietrzymanie moczy jest jeszcze za wcześnie.Jakoś tak to było Quote
mala_czarna Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Waszka, dopisz bazarek dla Dzordżyka, bo w ramach ostatnich akcji na Dogo jeszcze mnie dupną za przepicie kasy :) Quote
Recommended Posts