mala_czarna Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Ja bym sobie banerek przekleiła, ale mi się Spajk nie zmieści :( Quote
malawaszka Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='mala_czarna']Ja bym sobie banerek przekleiła, ale mi się Spajk nie zmieści :( Daszę? podesłałaś mi Dafi http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/44 czy jeszcze jedna miała być? Quote
mala_czarna Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='malawaszka']Daszę? podesłałaś mi Dafi http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/44 czy jeszcze jedna miała być? Nie, pomyliłam się z imieniem, dlatego usunęłam wpis. Sory, już mi się chrzandolą te imiona :) Quote
malawaszka Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 haha usunęłaś wpis i teraz mój jest z doopy bez sensu :evil_lol: nie przejmuj mnie też się juz mylą Quote
Luna_wro Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='malawaszka']sporo to znaczy ile to może kosztować? pewnie cena zależy od wielkości, ilości modułów itd. http://bi.gazeta.pl/im/3/11183/m11183223,FILIGRANOWE112011.pdf może jakieś plakaty, albo ulotki wielkości A5? takie do powieszenia albo położenia w lecznicach. Quote
malawaszka Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 nie takie straszne te ceny z tego co widzę plakaty, ulotki - TAK, jak najbardziej to jest super sprawa - czy jest ktoś chętny się tym zająć? tylko to też są koszty - pewnie nie małe, ja miałam fajną drukarkę co ładnie takie rzeczy robiła, ale już umarła... Quote
Luna_wro Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='malawaszka']nie takie straszne te ceny z tego co widzę plakaty, ulotki - TAK, jak najbardziej to jest super sprawa - czy jest ktoś chętny się tym zająć? tylko to też są koszty - pewnie nie małe, ja miałam fajną drukarkę co ładnie takie rzeczy robiła, ale już umarła...[/QUOTE] myślę, że może warto spróbować ogłosić jakiegoś psiaka lub nawet zamieścić ogłoszenie, na którym będzie baner stronki albo nawet tylko adres stronki. dużo osób jednak nie korzysta z netu, albo nie ma konta na żadnym portalu społecznościowym. pertraktuję w tej sprawie...:)może się uda coś wydrukować po tzw. kosztach:) Quote
Luna_wro Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='malawaszka']no to trzymam kciuki!!![/QUOTE] dodam tylko, że moje pertraktacje dotyczą ulotek albo plakatów:) do gazety nie mam dojścia:( Quote
malawaszka Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 ok - nad metrem ja pomyślę - może naszą Sonię tam ogłosimy? ona już gotowa do adopcji, ma dużo ogłoszeń i nic :( za stara Quote
Luna_wro Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='malawaszka']ok - nad metrem ja pomyślę - może naszą Sonię tam ogłosimy? ona już gotowa do adopcji, ma dużo ogłoszeń i nic :( za stara[/QUOTE] ma ogłoszenia na necie, a tu podobnych jest od zarąbania:) może trzeba dotrzeć do czytających a nie surfujących:)? Quote
malawaszka Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 nie prawda bo Sonia jest tylko jedna :obrazic: ale to prawda - trzeba próbować też poza netem, kiedyś ogłaszałam psiaki od missieek i sznupy w gazecie krakowskiej chyba, w jakiejś jeszcze ale nie pamiętam p koszty były niemałe a odzew... szkoda gadać - słabo było Quote
Luna_wro Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='malawaszka']nie prawda bo Sonia jest tylko jedna :obrazic: ale to prawda - trzeba próbować też poza netem, kiedyś ogłaszałam psiaki od missieek i sznupy w gazecie krakowskiej chyba, w jakiejś jeszcze ale nie pamiętam p koszty były niemałe a odzew... szkoda gadać - słabo było[/QUOTE] tak, tak...Sonia jest jedna jedyna:) ale innych potrzebujących psiaków cała masa... Quote
wilczy zew Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='mala_czarna']Ja bym sobie banerek przekleiła, ale mi się Spajk nie zmieści :([/QUOTE] weź mój banerek i poproś kogoś o zmniejszenie swojego lub ze strony adopcji pobierz mały banerek mnie też wyskozyła na 5 miejscu Quote
WATACHA Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Jak mi zrobicie plakat strony to mogę trochę wydrukować, nie wiem na ile mi tuszu starczy.Mogę trochę u siebie porozwieszać, jak jakieś dziewczyny z Warszawy będą chciały to im też mogę podrzucić. Quote
malawaszka Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 wyniki badania moczu Dżordża dobre - czemu więc podsikuje? Quote
Luna_wro Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 :hmmmm:... to dobrze, że wyniki są ok:) może Dżordż posikuje, bo najzwyczajniej nie trzyma moczu? Quote
malawaszka Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 ale tak nagle? tego nie było... Quote
Luna_wro Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='malawaszka']ale tak nagle? tego nie było...[/QUOTE] może nie zwróciłaś wcześniej uwagi:( nie trzymanie moczu, to raczej niekontrolowany odruch:( starość jest okropna:placz: Quote
malawaszka Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 nie nie - tego się nie da nie zauważyć Quote
malawaszka Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 no podobno nie bo przewód moczowy gdzieś indziej przechodzi, ale ja już nie wiem nic Quote
WATACHA Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='malawaszka']no podobno nie bo przewód moczowy gdzieś indziej przechodzi, ale ja już nie wiem nic[/QUOTE] no to nie wiem, ale w sumie wszystko zaczęło się po kastracji Mentor miał popuszczanie po kastracji, ale jemu zaczęło sie mniej więcej 2 lata po zabiegu Quote
malawaszka Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 no własnie to się zaczęło ciut po tym ropniu - jeszcze się łudzę, że to minie bo może mu ten ropień podrażnił tam coś - mam wrażenie, że jest mniej niż było, poczekamy jeszcze i zobaczymy, jak nie minie to nie mam pomysłu co robić, na nietrzymanie to hormonalne jest za wcześnie Quote
WATACHA Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='malawaszka']no własnie to się zaczęło ciut po tym ropniu - jeszcze się łudzę, że to minie bo może mu ten ropień podrażnił tam coś - mam wrażenie, że jest mniej niż było, poczekamy jeszcze i zobaczymy, jak nie minie to nie mam pomysłu co robić, na nietrzymanie to hormonalne jest za wcześnie[/QUOTE] No może mu przejdzie , chyba pisalaś zresztą, że mniej już mu leci Quote
Recommended Posts