Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie takie straszne te ceny z tego co widzę

plakaty, ulotki - TAK, jak najbardziej to jest super sprawa - czy jest ktoś chętny się tym zająć? tylko to też są koszty - pewnie nie małe, ja miałam fajną drukarkę co ładnie takie rzeczy robiła, ale już umarła...

Posted

[quote name='malawaszka']nie takie straszne te ceny z tego co widzę

plakaty, ulotki - TAK, jak najbardziej to jest super sprawa - czy jest ktoś chętny się tym zająć? tylko to też są koszty - pewnie nie małe, ja miałam fajną drukarkę co ładnie takie rzeczy robiła, ale już umarła...[/QUOTE]

myślę, że może warto spróbować ogłosić jakiegoś psiaka lub nawet zamieścić ogłoszenie, na którym będzie baner stronki albo nawet tylko adres stronki. dużo osób jednak nie korzysta z netu, albo nie ma konta na żadnym portalu społecznościowym.

pertraktuję w tej sprawie...:)może się uda coś wydrukować po tzw. kosztach:)

Posted

[quote name='malawaszka']ok - nad metrem ja pomyślę - może naszą Sonię tam ogłosimy? ona już gotowa do adopcji, ma dużo ogłoszeń i nic :( za stara[/QUOTE]

ma ogłoszenia na necie, a tu podobnych jest od zarąbania:) może trzeba dotrzeć do czytających a nie surfujących:)?

Posted

nie prawda bo Sonia jest tylko jedna :obrazic: ale to prawda - trzeba próbować też poza netem, kiedyś ogłaszałam psiaki od missieek i sznupy w gazecie krakowskiej chyba, w jakiejś jeszcze ale nie pamiętam p koszty były niemałe a odzew... szkoda gadać - słabo było

Posted

[quote name='malawaszka']nie prawda bo Sonia jest tylko jedna :obrazic: ale to prawda - trzeba próbować też poza netem, kiedyś ogłaszałam psiaki od missieek i sznupy w gazecie krakowskiej chyba, w jakiejś jeszcze ale nie pamiętam p koszty były niemałe a odzew... szkoda gadać - słabo było[/QUOTE]

tak, tak...Sonia jest jedna jedyna:) ale innych potrzebujących psiaków cała masa...

Posted

[quote name='mala_czarna']Ja bym sobie banerek przekleiła, ale mi się Spajk nie zmieści :([/QUOTE]

weź mój banerek i poproś kogoś o zmniejszenie swojego lub ze strony adopcji pobierz mały banerek

mnie też wyskozyła na 5 miejscu

Posted

Jak mi zrobicie plakat strony to mogę trochę wydrukować, nie wiem na ile mi tuszu starczy.Mogę trochę u siebie porozwieszać, jak jakieś dziewczyny z Warszawy będą chciały to im też mogę podrzucić.

Posted

[quote name='malawaszka']ale tak nagle? tego nie było...[/QUOTE]

może nie zwróciłaś wcześniej uwagi:( nie trzymanie moczu, to raczej niekontrolowany odruch:( starość jest okropna:placz:

Posted

[quote name='malawaszka']no podobno nie bo przewód moczowy gdzieś indziej przechodzi, ale ja już nie wiem nic[/QUOTE]

no to nie wiem, ale w sumie wszystko zaczęło się po kastracji

Mentor miał popuszczanie po kastracji, ale jemu zaczęło sie mniej więcej 2 lata po zabiegu

Posted

no własnie to się zaczęło ciut po tym ropniu - jeszcze się łudzę, że to minie bo może mu ten ropień podrażnił tam coś - mam wrażenie, że jest mniej niż było, poczekamy jeszcze i zobaczymy, jak nie minie to nie mam pomysłu co robić, na nietrzymanie to hormonalne jest za wcześnie

Posted

[quote name='malawaszka']no własnie to się zaczęło ciut po tym ropniu - jeszcze się łudzę, że to minie bo może mu ten ropień podrażnił tam coś - mam wrażenie, że jest mniej niż było, poczekamy jeszcze i zobaczymy, jak nie minie to nie mam pomysłu co robić, na nietrzymanie to hormonalne jest za wcześnie[/QUOTE]

No może mu przejdzie , chyba pisalaś zresztą, że mniej już mu leci