malawaszka Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='wilczy zew'] a masz balkon? [/QUOTE] nie mam :splat: Quote
mala_czarna Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Zakończył się bazarek. Nie mam jednej wpłaty (7 zł), ale żeby już zakończyć i mieć z głowy to sama póki co to ureguluję. Z bazarku (łącznie z dodatkowymi pieniążkami za przesyłki) uzbierało się 88,30 zł, czyli dla Dżordżyka 44,15 zł. Waszka, jak dojdzie na konto to daj znać na wątku. Zaraz Ci przelew zrobię. http://www.dogomania.pl/threads/222340-Mn%C3%B3stwo-fajnych-drobiazg%C3%B3w!-Zajrzyj-bo-warto!-Na-Rudzi%C4%99-Bipka-i-D%C5%BCord%C5%BCyka.-Do-19.02 Quote
malawaszka Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 jak Dzordż tak stoi to widać jaki jest stary :-( mógłby już zarosnąć... póki co pojawił się meszek na nosie Morisowa - jak tu zajrzysz to muszę napisać, że nie ma dnia, żebym nie była Ci wdzięczna - dzięki Twojej pomocy Dżordż żyje, raz wolniej, raz szybciej, borykamy się z różnymi problemami zdrowotnymi jak to u staruszka, ale żyje, jest bezpieczny, wygląda na szczęśliwego - dziękuję - i ja i Dżordż :Rose: i płakać się chce na myśl, że inne psy zostały pozbawione tej szansy... :-( Quote
mala_czarna Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Kurna, nie mogę oglądać tych zdjęć bo mam kluchę w gardle. Na niektórych zdjęciach widzę swoją Wiki :-( Quote
Andzike Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Przepiękne te "Twoje" stare kości :) Nie zaczepiają się w ten "makarony"? Mi Szagunio się w nie wkręcił i zwalił karnisz ;) I od razu możecie sobie odpuścić naśmiewanie się, że zaczepił frędzlami ;) Nieustająco zapraszam na bazarki - nie dla sznupki, ale też w potrzebie - CIUSZKOWY i TOREBKOWY Quote
malawaszka Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='mala_czarna']Kurna, nie mogę oglądać tych zdjęć bo mam kluchę w gardle. Na niektórych zdjęciach widzę swoją Wiki :-( :calus: [quote name='Andzike']Przepiękne te "Twoje" stare kości :) Nie zaczepiają się w ten "makarony"? Mi Szagunio się w nie wkręcił i zwalił karnisz ;) I od razu możecie sobie odpuścić naśmiewanie się, że zaczepił frędzlami ;) Nieustająco zapraszam na bazarki - nie dla sznupki, ale też w potrzebie - CIUSZKOWY i TOREBKOWY na szczęście udało mi się kupić takie makarony, które się nie plączą bardzo i nawet jak się burki awanturują przy oknie aż makarony fruwają to się nie wplątują - jedyne co to się elektryzują :lol: nie działają linki do bazarków Andzike! ale działają te w podpisie Quote
wilczy zew Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Zgredzik coraz lepiej wygląda. tu ma pozycję zbitego psa http://img256.imageshack.us/img256/1082/dsc0107ze.jpg Quote
malawaszka Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 no pisz mi tu takie rzeczy to zaraz bojówki wpadną, zrobią event na fb i Dżordża mi zabiorą z powrotem na paluch Quote
Luna_wro Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 (edited) [quote name='wilczy zew']Zgredzik coraz lepiej wygląda. tu ma pozycję zbitego psa http://img256.imageshack.us/img256/1082/dsc0107ze.jpg raczej kontemplującego:evil_lol: oczywiście zgadzam się z WZ, że Dżordzio coraz lepiej wygląda:loveu: Edited February 28, 2012 by Luna_wro Quote
wilczy zew Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='malawaszka']no pisz mi tu takie rzeczy to zaraz bojówki wpadną, zrobią event na fb i Dżordża mi zabiorą z powrotem na paluch[/QUOTE] to go adoptuję dla Ciebie ;) Quote
malawaszka Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='wilczy zew']to go adoptuję dla Ciebie ;)[/QUOTE] no way!!! własnom piersiom będę bronić Zgreda! pisałam, że Mrówka już goni koty? :mdleje: Quote
Luna_wro Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='malawaszka']pisałam, że Mrówka już goni koty? :mdleje:[/QUOTE] zadomowiła się:) Quote
malawaszka Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='Luna_wro']zadomowiła się:)[/QUOTE] ja jej się zadomowię!!! Marzena - nie dzwoniła ta babka od Was :shake: Quote
Luna_wro Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='malawaszka']ja jej się zadomowię!!! Marzena - nie dzwoniła ta babka od Was :shake:[/QUOTE] kurczę:( co ja mogę...nic:( może jeszcze zadzwoni... mówiła, że zadzwoni.... Quote
malawaszka Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 nic na siłę - nie zadzwoni to znaczy, że nie chce od nas psiaka i trudno... ze mną niedawno się babka z Katowic kontaktowała o sznupka, ale wszędzie jej było za daleko albo pies nie taki... może to ta sama - bardzo napalona była, ze jak jakiś będzie nowy to ona bierze od zaraz :mdleje: byle za daleko jechac nie musiała... Quote
Luna_wro Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='malawaszka']nic na siłę - nie zadzwoni to znaczy, że nie chce od nas psiaka i trudno... ze mną niedawno się babka z Katowic kontaktowała o sznupka, ale wszędzie jej było za daleko albo pies nie taki... może to ta sama - bardzo napalona była, ze jak jakiś będzie nowy to ona bierze od zaraz :mdleje: byle za daleko jechac nie musiała...[/QUOTE] może dlatego nie dzwoni?:) bo już dzwoniła... masz jakiś pomysł na rozreklamowanie strony adopcyjnej? wydaje mi się, że niewiele osób o niej wie:( Quote
malawaszka Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='Luna_wro']może dlatego nie dzwoni?:) bo już dzwoniła... masz jakiś pomysł na rozreklamowanie strony adopcyjnej? wydaje mi się, że niewiele osób o niej wie:([/QUOTE] pomysł - potrzeba żeby więcej ludzi się zaangażowało bo ja ostatnie dni nie robię nic innego jak staram się ją reklamować - wymieniam się bannerami z innymi stronami, z hodowlami, wstawiam na fora, szukam miejsc gdzie są spisy stron adopcyjnych psów rasowych i proszę tam o wymianę na nowy adres, ale sama wiele nie nawojuję, zaniedbałam pracę i niedługo za to odpokutuję mocno :( ale bardzo mi zależy, żeby teraz ludzie widzieli stronę bo psów dużo - na stronie już jest 59 a i tak jeszcze nie wszystkie wstawiłam :( np tych wrocławskich jeszcze nie bo nie wiem co o nich napisać; brakuje mi czasu na ogłaszanie psów, a przydałoby się kogoś wyadoptować bo coś się zakorkowaliśmy :( w tydzień jest ponad 2200 wejść na stronę - więc nei tak mało tylko pytanie czy w tym jest wliczony ten 1000 moich wejść??? :oops: na wpisujecie w google adopcje sznaucerów to widzicie nową stronę na jednym z pierwszych miejsc? bo ja widzę, ale nie wiem czy jak ja tak widzę to inni ludzie też? nadal na pierwszym miejscu jest stary adres, ale już trudno - gnoje nadal mnie ignorują... Quote
Luna_wro Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='malawaszka']pomysł - potrzeba żeby więcej ludzi się zaangażowało bo ja ostatnie dni nie robię nic innego jak staram się ją reklamować - wymieniam się bannerami z innymi stronami, z hodowlami, wstawiam na fora, szukam miejsc gdzie są spisy stron adopcyjnych psów rasowych i proszę tam o wymianę na nowy adres, ale sama wiele nie nawojuję, zaniedbałam pracę i niedługo za to odpokutuję mocno :( ale bardzo mi zależy, żeby teraz ludzie widzieli stronę bo psów dużo - na stronie już jest 59 a i tak jeszcze nie wszystkie wstawiłam :( np tych wrocławskich jeszcze nie bo nie wiem co o nich napisać; brakuje mi czasu na ogłaszanie psów, a przydałoby się kogoś wyadoptować bo coś się zakorkowaliśmy :( w tydzień jest ponad 2200 wejść na stronę - więc nei tak mało tylko pytanie czy w tym jest wliczony ten 1000 moich wejść??? :oops: na wpisujecie w google adopcje sznaucerów to widzicie nową stronę na jednym z pierwszych miejsc? bo ja widzę, ale nie wiem czy jak ja tak widzę to inni ludzie też? nadal na pierwszym miejscu jest stary adres, ale już trudno - gnoje nadal mnie ignorują...[/QUOTE] napisałam do znajomego, który ma agencję reklamową z prośbą o pomysł na skuteczną promocję:) może coś wymyśli. A może spróbować w Metro? wiem, że to pewnie sporo kosztuje, ale może warto? a mi w google wczytuje się stara stronka:( nowa jest dopiero na piątym miejscu:( Quote
malawaszka Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='Luna_wro']napisałam do znajomego, który ma agencję reklamową z prośbą o pomysł na skuteczną promocję:) może coś wymyśli. A może spróbować w Metro? wiem, że to pewnie sporo kosztuje, ale może warto?[/QUOTE] sporo to znaczy ile to może kosztować? Quote
Recommended Posts