Igiełka Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Awede są piękne i bardzo dziękujemy :) Quote
Cassi_ Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 a co słychać u pieseczków :) u Kini i maleństwa Quote
Vilena Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Cassi_ napisał(a):a co słychać u pieseczków :) u Kini i maleństwa Kinia w sobotę była na pobieraniu krwi. Przybiera na wadze. Więcej będę wiedziała po południu jak nasza Magda zawiezie karmę Kinii do drugiej Magdy na DT (dzisiaj powinna już dotrzeć przesyłka z karmą) :) Quote
kkasiiiar Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Przepraszam ze sie tak panosze ;) ale Twoje zamowienie Vilena juz gotowe :) bylam na tej stronie z zamowieniem innym i patrze ze ten banerek juz gotowy :) fochu dziekujemy :) Quote
malagos Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Dziewczyny od dalmatyńczyków, tu ktoś bardzo potrzebuje pomocy........ http://www.dogomania.pl/threads/217860-Roxy-wyrzucona-z-auta.-Szuka-DT! Quote
Vilena Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 kkasiiiar napisał(a):Przepraszam ze sie tak panosze ;) ale Twoje zamowienie Vilena juz gotowe :) bylam na tej stronie z zamowieniem innym i patrze ze ten banerek juz gotowy :) fochu dziekujemy :) Dziękuję po raz kolejny :) malagos napisał(a):Dziewczyny od dalmatyńczyków, tu ktoś bardzo potrzebuje pomocy........ http://www.dogomania.pl/threads/217860-Roxy-wyrzucona-z-auta.-Szuka-DT! Monika&Karol jest z SOS Dalmatyńczyki. Ciągle ktoś przysyła nam psy, którym to właśnie MY zakładamy wątki ;) W naszym wątku zbiorczym są podane osoby na dogo od dalmatyńczyków: http://www.dogomania.pl/threads/148266 Vilena napisał(a): Członkowie SOS Dalmatyńczyki na dogomanii: Magmal Roma_121 Vilena Monika&karol Dalmibea Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie :) Quote
Vilena Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Opiekunka Kini z DT pisze: Tak jak pisała magmal, kinia pomału przybiera na wadze, dzisiaj odbieram jej wyniki badań.Może teraz trochę o suni, Kinia jest bardzo przytulaśna chce byc ciągle głaskana, w domu zachowuje czystośc, sygnalizuje że chce na spacer, może zostawac sama w domu, nie rozrabia.Nie lubi ani kotów ani psów a szczególnie psów szczekających robi sie agresywna, może to jest chwilowe i jej przejdzie czas pokaże.Oczywiście na smyczy ciągnie jak parowóz, mało co ręki nie wyrwie z barku jest dośc silna.To na razie tyle :) Junior był dzisiaj u p. wet. na kontroli w sprawie chorej łapki, łapka była złamana, wdała się infekcja dostawał antybiotyk w zastrzykach, który nie pomógł i od dzisiaj dostał inny silniejszy.Łapka jest troche spuchnięta, ale to nie przeszkadza małemu w brykaniu i w zabawie Jest bardzo żywiołowy i chętny do zabawy.Jednym słowem radosny szczeniak W lecznicy do zapłaty za Kinię i Juniora mamy 195zł do 5 grudnia. W skład faktury wchodzi badanie krwi, odrobaczenie, antybiotyki, preparat dermatologiczny na rany. Fakturę mogę podesłać na PW jeśli ktoś chce zobaczyć. Zostało jeszcze szczepienie 25zł + ew. zakaźne 35zł i sterylizacja 200zł Kini. Quote
Vilena Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 monika&karol napisał(a):I ja jestem u Kini :) No wreszcie Moniczko :multi: Już się bałam, że nikt po za mną od nas tu nie zajrzy ;) Quote
Lili8522 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Ja też jestem, podczytuje po cichu i trzymam kciuki za dzielną sunie :loveu:;) Quote
Vilena Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Lili8522 napisał(a):Ja też jestem, podczytuje po cichu i trzymam kciuki za dzielną sunie :loveu:;) Dziękuję za wsparcie Lili :sweetCyb: ! Quote
monika&karol Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Jestem pod wrażeniem jak dogomaniacy nam pomagają :multi: Dziękuje serdecznie! Dzisiaj zrobię bazarek dla Kini, Juniora i Roxy :p Quote
Vilena Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 monika&karol napisał(a):Jestem pod wrażeniem jak dogomaniacy nam pomagają :multi: Dziękuje serdecznie! Dzisiaj zrobię bazarek dla Kini, Juniora i Roxy :p Wspaniale :) Mam nadzieję, że tym razem uda się coś sprzedać ;) Quote
Lili8522 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 monika&karol napisał(a):Jestem pod wrażeniem jak dogomaniacy nam pomagają :multi: Dziękuje serdecznie! Dzisiaj zrobię bazarek dla Kini, Juniora i Roxy :p A co za cudeńka będą na bazarku? :) Quote
MALWA Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Dziękuję za zaproszenie. Przeczytałam. Koszmar jakiś, niby pies w schronisku a głoduje do tego stopnia, ze jest wychudozny. Chyba, że trafił tam niedawno, a wychudzony już był, to zmienia jednak postać rzeczy. Myśłałam o bazarku, bo mam nowe książki np. "Teraz jestem w Tęczowym Moście". Mogłabym sprzedać i przekazać te pieniądze na psiaki. Ale w tej chwili już trwa jeden mój bazarek, i kiepsko jakoś się kręci. Nie wiem też czy ktoś byłby zainteresowany tymi książkami. Niby Mikołajki i święta przed nami, ale coś zastój na bazarkach. Mogłabym te książki wystawić, tylko nie wiem czy ktoś kupi... Quote
monika&karol Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Lili8522 napisał(a):A co za cudeńka będą na bazarku? :) Dużo książek, płyt CD z programami, trochę rzeczy dla gryzoni ;) Quote
Isiak Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 I ja zaglądam na wątek, mam też jakieś ksiązki i płyty z kolędami na bazarek... Quote
Justyna Lipicka Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 na razie tylko zaglądam:) postaram sie jakoś pomóc banerek podlinkowany jest?? bo ja inaczej nie umiem wklejać;/ Quote
Isiak Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/218267-Kolędy-i-książki-na-zagłodzoną-dalmatynkę-do-03.12.-do-23.00?p=18063030#post18063030 Quote
roma_121 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 i ja jestem :) bardzo ale to bardzo się ciesze że jesteście z nami :) dyby nie wasza pomoc polegająca chociaż na podnoszeniu watku to dla nas na prawdę bardzo dużo :) za każde banerki, bazarki, wpłaty i chęci wszystkie dziękujemy ;) Quote
Vilena Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Justyna Lipicka napisał(a):na razie tylko zaglądam:smile: postaram sie jakoś pomóc banerek podlinkowany jest?? bo ja inaczej nie umiem wklejać;/ Tak, banerek podlinkowany w pierwszym poście :) Isiak napisał(a):Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/218267-Kolędy-i-książki-na-zagłodzoną-dalmatynkę-do-03.12.-do-23.00?p=18063030#post18063030 Jesteś Kochana! Ślicznie dziękujemy za bazarek!!! :Rose::Rose::Rose: Quote
Leila52 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Pieniazki za weta wysylam na podane przez Vilena konto. Quote
Vilena Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Figanna napisał(a):ale tutaj ruch:):) supeer:) Też się cieszę! :D Leila52 napisał(a):Pieniazki za weta wysylam na podane przez Vilena konto. A podawałam Ci nr? Bo nie pamiętam :oops: Quote
Recommended Posts