NusiaiJa Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Dziś wpłaciłam grosik dla sunieczek.. To super że maluszek znalazł świetny domek, o jednego malucha mniej tego psiego nieszczęścia... Quote
Igiełka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Przesyłamy ciepłe myśli dla Kini- niech i Ona znajdzie kochający DS:) Quote
__Lara Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Jak superowo, że maluszek ma domek :D Mamusia piękna, też znajdzie szybko :) Quote
Vilena Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='NusiaiJa']Dziś wpłaciłam grosik dla sunieczek.. To super że maluszek znalazł świetny domek, o jednego malucha mniej tego psiego nieszczęścia... Dziękuję NusiaiJa, jesteś Kochana! [quote name='Igiełka']Przesyłamy ciepłe myśli dla Kini- niech i Ona znajdzie kochający DS:) [quote name='__Lara']Jak superowo, że maluszek ma domek :D Mamusia piękna, też znajdzie szybko :) Mam nadzieję, że to się spełni :) Quote
__Lara Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Zaczynają mi się coraz bardziej dalmatyńczyki podobać :) Quote
Vilena Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 __Lara napisał(a):Zaczynają mi się coraz bardziej dalmatyńczyki podobać :) Bardzo się cieszę :) Quote
blackgerl Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Vilena napisał(a):Bardzo się cieszę :) ja nie wiem jak moga sie nie podobać, ja kocham je od dziecka :) Quote
anna24 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 sliczne i mamusia i szczeniaczek nie rozumiem jak można do takeigo stanu doprowadzic zwierze:( Quote
Vilena Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 NusiaiJa dziękuję za wpłatę! :B-fly: Quote
Vilena Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Jutro Kinia będzie sterylizowana, prosimy trzymać kciuki za sunieczkę! Quote
Vilena Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Kinia zabieg zniosła dobrze. Był dla niej ostatni moment na sterylizację, bo maiła już stan zapalny. Teraz bierze antybiotyki, a za 10 dni zdjęcie szwów. Kinia przybrała na wadze 3,5 kg :multi: Quote
Leila52 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Cale szczescie ze ten zabieg byl w pore zrobiony.Teraz tylko trzeba trzymac kciuki zeby wszystko bylo dobrze.Tak jak obiecalam przejmuje koszty zabiegu. Quote
Vilena Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='Leila52']Cale szczescie ze ten zabieg byl w pore zrobiony.Teraz tylko trzeba trzymac kciuki zeby wszystko bylo dobrze.Tak jak obiecalam przejmuje koszty zabiegu.[/QUOTE] Dziękuję z całego serca! :loveu::loveu: Wyślę fakturę jak tylko ją dostanę :) Quote
azalia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Cieszę się,że sunia dobrze się miewa,mizianko dla Kiniusi. Quote
Vilena Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Kinia jest bardzo delikatna i wrażliwa na ból, była wczoraj bardzo bardzo smutna i obolała. Wczoraj po zabiegu: Quote
Vilena Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Dzisiaj jest już bardziej wesoła, merda ogonkiem i ma wielki apetyt :) Quote
Igiełka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Super że już po wszystkim i Kiniusia w miarę dobrze czuje się :):) Quote
NusiaiJa Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ale fajna sunia ! Życzę dużo zdrówka dzielnej dziewczynce:iloveyou:! Quote
Vilena Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Kinię trzeba jeszcze raz odrobaczyć i będzie gotowa do adopcji. Hop-hop domku, gdzie jesteś? Quote
Recommended Posts