Marycha35 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Dziękuję za zaproszenie, łza się kręci, taka bidulka kochana i jeszcze maluszka karmiła! BRAWO dla wszystkich, którzy tej parce pomogli:):):) Quote
__Lara Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Ja tez dziekuje za zaproszenie. Kolejna bida :( Quote
Vilena Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 blackgerl napisał(a):ale posłuszna mordka :) chyba że poza kadrem znajduje sei super smakołyk ;p ma bardoz mądrą minkę, ale niestety nie tryska JESZCZE radością, wierze ze to sie zmieni ;) trzymam kciuki!! Isiak napisał(a):Śliczna, i już widać, jak nabiera ciałka! A Dobrej Wróżce, która tak szczodrze wspomogła sunię w jej drodze do nowego, lepszego życia i ja z całego serca dziękuję! Marycha35 napisał(a):Dziękuję za zaproszenie, łza się kręci, taka bidulka kochana i jeszcze maluszka karmiła! BRAWO dla wszystkich, którzy tej parce pomogli:):):) __Lara napisał(a):Ja tez dziekuje za zaproszenie. Kolejna bida :( bogusika1 napisał(a)::crazyeye:Prawdziwa pieknosc Witajcie Cioteczki :loveu: :loveu: :loveu: Kinia, Junior i ja, bardzo, bardzo dziękujemy Wam za odwiedziny:loveu: Quote
Igiełka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 cudownie :) Kiniusia z tymczasową Panią wypoczywa bezcenne :) Quote
Vilena Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Igiełka napisał(a):cudownie :) Kiniusia z tymczasową Panią wypoczywa bezcenne :) Hi hi, wie gdzie najwygodniej :sleep2: Mądra sunia :loveu: Quote
NusiaiJa Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Cudowna mądra sunia na jaki fajny tymczas trafiła! A gdzie maluszek ? Wysupłam jakiś grosik dla psiaków, poprosze o nr.konta na pw Quote
Vilena Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 NusiaiJa napisał(a):Cudowna mądra sunia na jaki fajny tymczas trafiła! A gdzie maluszek ? Wysupłam jakiś grosik dla psiaków, poprosze o nr.konta na pw Maluszek jest teraz u córki Magdy - opiekunki Kini. Spokojnie, córka Magdy jest dorosła, dobrze zajmuje się Juniorem :) Dziękuję za grosik! :loveu: Quote
Roch Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Wygląda wspaniale , kawał dobrej roboty :) Quote
azalia Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Sunia jest prześliczna,ale jej fajnie w łóżeczku.Wspaniale,że pieskom pomaga cudowna sponsorka z Zurichu,dziękuję serdecznie. Quote
mila-ada Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Dziękuję za zaproszenie.Wzruszająca ta mamuśka. Teraz mamy dołek finansowy ale w grudniu postaram się dorzucić jakiś grosik. Quote
blackgerl Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 kurcze, lae foty z łózeczka :D :D :D jak gwiazdki z nieba spadłyście jej cioteczki z tymczasu :*:*:* oby taki roxy tez sie trafił :) Quote
agrazka Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 przynajmniej trochę dojdzie do siebie bidulka :) Quote
Vilena Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 Cieszę się, że zaglądacie do Kini i malucha pod moją nieobecność :multi: Jesteście Kochane :loveu: Quote
Vilena Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 Mam dla Was dobre wieści. Wcześniej nie pisałam, żeby nie zapeszać. Junior ma dom :multi: Zostaje na stałe u córki Magdy - opiekunki Kini. Dostał śliczne imię RICO. Będzie mu tam bardzo dobrze :) Quote
Igiełka Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Hurra cudowne wieści maluszek dobrze trafił- powodzenia piesku :) :) Quote
azalia Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Wspaniałe wieści,gratulacje dla Pani Ricusia ślicznego.Bądźcie razem szczęśliwi przez długie lata. Quote
akasha3791 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Prześliczna sunia! Maluszek zresztą też :) bardzo się cieszę, że tak szybko znalazł dobry domek. Czy są potrzebne jeszcze jakieś pieniądze? Mogę przelać niewiele, ale zawsze coś. Wszyscy jesteście wspaniali, tak dużo robicie dla zwierzaków :) Quote
Vilena Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Rico był wczoraj u Pani doktor. Dostał jeszcze antybiotyk, ale z łapką już jest dobrze, ładnie się goi. Dziękuję Wam, że jesteście z nami!!! Rico będzie mógł przeżyć godne dzieciństwo; na zabawie i psotach u boku swojej własnej Pani :multi: akasha3791 napisał(a):Prześliczna sunia! Maluszek zresztą też :) bardzo się cieszę, że tak szybko znalazł dobry domek. Czy są potrzebne jeszcze jakieś pieniądze? Mogę przelać niewiele, ale zawsze coś. Wszyscy jesteście wspaniali, tak dużo robicie dla zwierzaków :) Akasha dziękuję Ci Kochana :loveu: Udało nam się już co nie co nazbierać dla Kini, najbardziej pomogła tajemnicza osoba z Zurichu :loveu: Teraz bardziej potrzebujemy pomocy finansowej dla Roxy, która ma w sobie martwą ciążę :( Dzisiaj będzie operowana, a rachunek na pewno będzie spory... http://www.dogomania.pl/threads/217860 może to właśnie dla niej wyskubiesz grosika? Pomoże nam każda złotówka... Quote
blackgerl Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 zapraszam na bazarek dla dalmatynki Roxy http://www.dogomania.pl/threads/218561-KSIĄŻKI-PŁYTY-CD-na-mikołajki-dla-Roxy-do-4.12-zajrzyj-koniecznie!-)?p=18095899#post18095899 Quote
Vilena Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 [quote name='blackgerl']zapraszam na bazarek dla dalmatynki Roxy http://www.dogomania.pl/threads/218561-KSIĄŻKI-PŁYTY-CD-na-mikołajki-dla-Roxy-do-4.12-zajrzyj-koniecznie!-)?p=18095899#post18095899 Bardzo dziękuję za bazarek! :) Quote
Recommended Posts